Безплатна консултация за сайт и Онлайн магазин - Позвънете СЕГАПозвъни! 

   КУПИ ПО ТЕЛЕФОНА - бързо, лесно, удобно за цяла България!

0889433668;  0888219287  - Само наберете и Ние ще Ви позвъним!

Антиокс+ Vision купи в България

Натуральный антиоксидант

Антиокс+
1983 RUB
Купи сега

Антиокс+ Vision купи в България!

Натурален антиоксидант

 • Предотвратява сърдечно-съдовите заболявание
 • Понижава хелестерола в кръвта
 • Усилва снабдяването на мозъка с кислород
 • Подобрява микроциркулацията
 • Подобрява кръвообръщението в мозъка
 • Понижава риска от онкологични заболявания
 • Притежава противовъзпалително и антибактериално действие.
 • Спира процеса на преждевременно остаряване
 • Повишава съпротивителните сили на организма

 Преимущества на Антиокс+

 Мощен и уникален комплекс и усилва действието на  всички други антиоксиданти. Активни вещества на Antioks + не са засегнати, когато са в контакт за неутрализиране на свободните радикали, благодарение на синергичния антиоксидантен ефект на комплекса. 

Комплекса предизвиква каскадни антиоксидантно действие, благодарение на което е възможно да се неутрализира повече от един вид свободни радикали, и комплекс от нестабилни атоми и съединения.
Antiox + е в състояние да поддържа няколко системи на тялото едновременно.
Antiox + е комплекс от добре познати и проучени антиоксиданти,които са с  дългосрочни клинични проучвания, които са доказали своята ефикасност и безопасност.
Активните вещества на Антиокс + не влиза в  контакт с със свободните радикали, благодарение на синергичния ефект на комплекса. 

В състава на Antiox + влизат витамини, минерални и растителни компоненти, които способстват за поддържането на няколко сисетма в организма. 

 

Състав:: Екстракт от гроздово кюспе, витамин С, бета-каротин, селен мая, Гинко билоба (лист), витамин Е, цинков оксид.

Активните вещества на Антиокс+ не се неутрализират при контакт със свободните радикали, благодарение на синергичното действие на комплакса.

 В състава на Антиокс+ влизат витамини, минерали и растителни компоненти, които способстват за поддържането на няколко системи на организма.

Съставки: екстракт от гроздови кюспе, витамин С, бета-каротин, селен дрожди, гинко билоба (лист), витамин Е, цинк оксид.

 Антиокс+ е известен комплексен антиоксидант, в състава на който влизат известни и изучени антиоксиданти, които са преминали дълги клинични изследвания и са докаали своята ефективност и безопастност.

Защо е нужен Антиокс+

Защитава от свободните радикали, забавя процеса на стареене!

 Мощен антиоксидантен комплекс. Помага в борбата със свобедните радикали, които ежедневно атакуват нашият организъм, разрушават всяка клетка, което води до преждевременното стареене  и различни заболявания.

 

 Антиокс+ Vision купи в Карлово, София,Пловдив и цяла България с безплатна доставка. Ефективно противодийства на процесите на стареене, защитава клетките от разрушителното действие на свободните радикали, регулира работата на сърцето, укрепва капилярите и стените на съда, оказва  възстановяващо  и имуномодулиращо действие.

 Цената на Антиокс+ Vision  в Карлово, Пловдив и България, не е голяма, като резултат който дава – снижава риска от развитие на онкологични заболявания и поддържа организма в най-добрата форма.

 

Купи  Антиокс сега с не висока цена и безхлатна доставка на 5 и повече флакона в Карлово, Пловдив, София и цяла България.

 


 

   

 

Обладает противовоспалительным и антиоксидантным эффектом. Оказывает иммуномодулирующее действие. Замедляет процессы старения. Снижает риск развития сердечно-сосудистых заболеваний. Участвует в профилактике эндокринных нарушений. Участвует в профилактике онкологических заболеваний. Улучшает процессы кроветворения. Регулирует обмен веществ.

Защищает от свободных радикалов, замедляет процессы старения

Мощный уникальный комплекс антиоксидантов. Помогает бороться со свободными радикалами, которые ежедневно атакуют наш организм, разрушают каждую его клетку, приводят к преждевременному старению и к серьезным заболеваниям.  
 
Антиокс + эффективно противодействует процессам старения, защищает клетки от разрушительного действия свободных радикалов, регулирует работу сердца, укрепляет капилляры и стенки сосудов, а также оказывает выраженное восстанавливающее и иммуномодулирующее действие.

 

Предпазва от свободните радикали, забавя процеса на стареене

Мощен и уникален комплекс от антиоксиданти. Помага в борбата със свободните радикали, които атакуват организма ни всеки ден, унищожават всяка клетка, и водят до преждевременно стареене и сериозни заболявания.

Съставки: екстракт от гроздови кюспе, витамин С, бета-каротин, селен дрожди, гинко билоба (лист), витамин Е, цинк оксид.

Антиокс ефективно противодейства на процеса на стареене, предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали, регулира сърцето, укрепва капилярите и кръвоносните съдове, и има силно регенериращо и имуномодулиращи ефекти.

Купи сега Антиокс на не висока цена и безплатна доставка в Карлово, България, защити своя организъм и се радвай на живота.

Документы
Состав
Свойства
Преимущества
Отзывы (0)

Состав Антиокс+

 

Рекомендуется в качестве биологически активной добавки к пище — источника антиоксидантов: витаминов С и Е, селена, цинка, бета-каротина.

Антиокс+

Ингредиенты

1 капсула содержит

Экстракт виноградной выжимки 150 мг
Витамин C 65 мг
Гинкго билоба 26,5 мг
Цинк 15 мг
Витамин E 10 мг
Бета-каротин 5 мг
Селен 50 мкг

 

Кому необходимо принимать Антиокс +:

 

 • Всем людям, которые заботятся о своем здоровье, особенно в условиях современной жизни.
 • Тем, кто проживает в районах с высокой степенью загрязнения окружающей среды или работает на вредных производствах.
 • Людям с заболеваниями сердечно-сосудистой системы.
 • Тем, кто не поддерживает рациональное питание из-за привычки к употреблению фастфуда.
 • Тем, кто употребляет алкоголь и курит.

 

Рекомендации по применению: взрослым по 1 капсуле в день во время еды, запивая водой.

Условия хранения: хранить при комнатной температуре (не выше 25°C) в сухом, недоступном для детей месте.

 

Състав на Антиокс+

Свойства: Препоръчва се качеството си на БАД към храната – източник на антиоксиданти, витамин С,Е, бета каролин, селен, цинк.

Състав

 В една капсула се съдържа:

Екстракт от гроздови семки (Vitis vinifera)

150 мг

Витамин С

65 мг (73%)*

Гинкго билоба (Ginkgo biloba)

26,5 мг

Цинк

15 мг (125%)**

Витамин Е

10 мг (67%)*

Бета-каротин

5 мг (100%)*

Cелен

50 мкг (М67%-Ж91%)*

 

* % от препоръчителната дневна норма на потребление.

**Да не се превишава допустимата норма на потребление.

Противопоказания

Индивидуална непоносимост на компонентите в БАД. Бременни и кърмящи жени.

 

Препоръки по приема

За възрастни по 1 капсула на ден по време на хранене, с чаша вода.Продължителност на приема 1 месец. Преди да започнете приема се консултирайте с лекар.

Биологично активните добавки към храната не трябва д ес използват като заместител на разнообразна и балансирана диета за здравословен начин на живот.

Форма на производство

30 капсули по 390 мг.

Условия за съхранение

Да се съхранява при стайна температура (не повече от 25С), на сухо, недостъпно за деца.

Срок за годност:(EXP): см. На флакона. Да не се употребява след изтичане на срока.

 

Купи Антиокс+ Vision (Вижън,Визион,Вижен, Вижион). БАД натурални витамини, цена и с безплатна доставка във всички градове на България. Платете след като получите пратката. Безплатна доставка до всички градове на България, 24 часа, без почивните дни!

Купете бързо и лесно продуктите на  Vision в интернет-магазина  Visionshop  в Карлово, Пловдив,София, Бургас, Созопол, Приморско, Царево, Синеморец, Варна, Несебър, Поморие, Велико Търново, Габрово, Русе, Свищов, Видин, Плевен, Ловеч, Троян, Монтана, Благоевград, Петрич, Дупница,Кърджали, Хасково,Калофер, Сопот, Пирдоп.

Купете Антиокс+ сега, като пестите време! Интернет-магазин  Visionshop с радост ще ви помогне да се ориентирате и направите вашата покупка, като избегнете да тичате по магазините и получите висококачествената продукция на  Vision. В разделите на магазина ще намерите цена, информация, отзиви и резултати и вие може лесно и комфортно да поръчате без да ставате от креслото си, а куриера ще достави покупката на указания от вас адрес, при това цената ще бъде тази, която виждате в магазина.

Всеки от вас, който ползва български език,  без значение къде живеете, може да посетите интернет магазина и да се запознаете с Антиокс+: цена, отзиви, информация по прием.

Документы Антиокс+

Документ: Страна: Язык:
Сертификат Россия Русский
Сертификат Украина Украинский
Этикетка Россия Русский

Антиокс+ е антиоксидант, който се бори със свободните радикали и дава траен резултат.

Защитава всички органи и системи.

Препоръчва се за сърдечно-съдовата система, като добра профилактика.

Свойства Антиокс+

 • Обладает антиоксидантным эффектом.
 • Замедляет процессы старения клеток.
 • Снижает риск сердечно-сосудистых заболеваний.
 • Оказывает иммуномодулирующее действие.
 • Является природным онкопротектором.
 • Укрепляет капилляры и стенки сосудов.

Свойства на Антиокс+

 • Притежава антиоксидантен ефект
 • Забавя процеса на стареене
 • Понижава риска от сърдечно-съдовите заболявания
 • Оказва имуномодулиращо действие.
 • Естествен онкопротектор.
 • Укрепва капилярите и стените на съдовете.

Преимущества Антиокс+

 • Мощный уникальный комплекс поддерживающих друг друга антиоксидантов. Активные вещества Антиокс+ не подвержены нейтрализации при контакте со свободными радикалами благодаря синергическому действию антиоксидантов комплекса.
 • Комплекс запускает каскадную антиоксидантную реакцию, благодаря которой удается нейтрализовать не один вид свободных радикалов, а множество нестабильных атомов и соединений.
 • Антиокс+ способен поддерживать нескольких систем организма одновременно.
 • Антиокс+ — это комплекс известных и изученных антиоксидантов, прошедших длительные клинические исследования, которые доказали их эффективность и безопасность.

Преимущества на Антиоксидант+

 • Мощен антиоксидантен комплекс, в който се подкрепят отделните антиоксиданти. Активните вещества на Антиокс+ не се неутрализират при контакта със свободните радикали, благодарение на синергичното действие на антиоксидантния комплекс.
 • Комплекса  задейства каскадна антиоксидантна реакция, благодарение на което  се неутрализират не един вид свободни радикали, а множество нестабилни атоми и съединения.
 • Антиокс+ е способен да пъддържа няколко системи в организма едновременно.
 • Антиокс+ - това е комплекс от известни и изучени антиоксиданти, преминали дълги клинически изследвания, които доказват неговата ефективност и безопастност.

Добавить свой отзыв

Оценка
1
2
3
4
5
Проверка на человечность:
подвиньте ползунок в серую зону

Резултат:

Диана Петрова, 43г., от София

От много години имам проблеми със сърцето. Получавам сърцебиене и в многото случай, стигам до бърза помощ. В един такъв момент, моя колежка ми разказа за Вижън и за продуктите. Ползвам Антиокс+++ и вече не ми се налага да викам бърза помощ. Винаги имам и под ръка Д4Х, умната храна на Вижън, която действа мигновенно и така  повече от година, това е моята бърза помощ.

Ивайла Ненова, 52 г, Пловдив

Аз използвам Антиокс в комбинация с Пакс и Лайфпак Сеньор. Имам добър сън и дамочувствие, енергия, тонус и приятелите ми казват, че изглеждам добре и по-различно.

Купи сега Антиокс БАД Вижън в Карлово, Пловдив, София, България с безплатна доставка!

Щастлива съм от факта, че моят съпруг стана мой партньор в това мое сериозно занимание.Той има своите здравни резултати от ползване на продукцията на Вижън и много горещо я препоръчва на всеки, който го попита за причината да изглежда толкова млад и енергичен. Ние сме страхотен екип, а това ми носи удовлетворение и спокойствие.Повече за Антиокс и резултати от ползването му, тук

Как да го имате и Вие - много просто. Доверете ни се! Доверете се на 

Вашите консултанти:

Пепа и Атанас Игнатови   Пепа и Атанас Игнатови...

Е-мейл: pepiigmatova@abv.bg

Skype: pepa..ignatova1

0889 433 668

0335 94 990


Другие продукты

Детокс+

Естественная поддержка иммунитета

Детокс+

1983 RUB

Купи сега

Нутримакс+

Охотник за воспалениями

Нутримакс+

1983 RUB

Купи сега

Пакс+ форте

Спокойствие, только спокойствие

Пакс+ форте

1983 RUB

Купи сега

Свелтформ+

Будь в форме

Свелтформ+

1983 RUB

Купи сега

Хромвитал+

Жизненный тонус

Хромвитал+

1983 RUB

Купи сега

Лайфпак Сеньор

Возраст жизни не помеха

Лайфпак Сеньор

1983 RUB

Купи сега

Мега

Поддержка иммунитет

Мега

1983 RUB

Купи сега
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal