КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

БИЗНЕС в Стил ЛЕЙДИ

 Бизнес в стил Лейди Vision!


Пепа и Атанас Игнатови

Здравейте Приятели, това е сайта на Пепа и Атанас Игнатови.  Като начало да Ви се представим:

Аз съм Атанас и съм в компанията благодарение на моята съпруга. Честно да си призная, в началото не вярвах нито на продуктите нито за възможността за доходи. Аз съм песимист и човек, който не се доверява лесно, а това ми беше непознато и това още повече ме караше да си мисля, че не е сериозно. Разбира се, че не повярвах лесно, но когато се появиха здравословните ми проблеми, реших да опитам. Вече една операция, която се оказа не сполучлива, и трябваше втора, ме накара да опитам и това. Ами да, имаше резултат. Просто отложих операцията, защото проблема изчезна. 

Днес продължавам да пия редовно тези вълшебни капсулки. Доволен съм, защото те ми дават здраве, сила и енергия. Не знам какво точно има в тях, но знам, че действат и дават резултат. Затова  ги препоръчвам на приятелите и мъжете около мен. И не само на мъжете.

 

Аз съм Пепа и когато реших да се занимавам с МЛМ и да сътруднича на компания Vision, бях вече пенсионер. С добра пенсия, но не достатъчна за живота който исках да живея и  пътешествията, за които мечтаех. Да стоя пред телевизора и да гледам сериали, не беше моето занимание, което ме очакваше след пенсионирането ми. Случайно в интернет се запознах с човек, който ми разказа за компания  Vision, за продуктите за здраве, които тя предлага и за пътешествията, които всеки може да използва. И това ме грабна. Казах си, точно това ми е нужно.

Бързо взех решение да ползвам продуктите, защото имах своите здравословни проблеми и не можех да се ориентирам в това море от предлагане в аптеките, при това твърдо бях решила да започна сериозна профилактика. 

Знаете ли, аз твърдо бях убедена, че трябва да правя профилактика, но не знаех как. А това се оказа проблем. Аз исках добра профилактика с натурални продукти. По-късно във Vision  разбрах, че има критерии за добра профилактика. 

Не си спомням какво ми е разказвал човека за продуктите  на компания Вижън, но аз и до днес помня 3 неща: натурални, безопасни и ефективни. Действат на цялото тяло като на един орган. Не беша нужно да търся отделни препарати и  витамини поотделно за всяка моя болежка. Това ме впечатли и се зарадвах на една такава възможност. Разбира се, че много по-късно разбрах, защо именно така действат тези продукти.

За първи път чух за компания  Vision и за продукцята й, но бях впечатлена от това, което чух и реших да опитам и да се убедя, дали това за което ми разказваха, е вярно. Да, реших да опитам, но останах повече от 5 години и всеки месец редовно си купувам продукти за мен и семейството ми.

Малко е да кажа, че се убедих сама в ефективността на продуктите, напротив, аз обичам тези продукти, защото те направиха чудо с моето здраве. За резултатите сега няма да говоря, защото съм ги описала отделно в раздела за отзиви и резултати.

Започнах сама, почти тайничко, защото исках да ползвам продуктите само аз. Но моят съпруг пожела да започне и той да ги ползва още в този момент. По-късно и децата ми проявиха интерес. И така до днес.

Останах в компанията и не само заради продуктите. Тук намерих нова среда на общуване, на позитивни и интересни хора, които ме приеха с отворени сърца и на мен ми беше приятно да общувам с тях. Поисках да бъда в обкръжението на тези успели хора, които виждах да излизат на сцената и да обучават останалите. Поисках не само да ги познавам и да бъда близо до тях, но да ги познавам отблизо, а и те да ме познават.

И започнах да се обучавам. Посещавах всички събития на компанията, не пропусках обученията на групата и тези по интернет. Захочнах да се самообучавам сериозно ежедневно - постоянно и последователно. Купувах си и четях книгите, които ми препоръчваше моят наставник. Всеки ден научавах нови и нови неща и колкото повече научавах, толкова повече ми ставаше интересно. Така израствах личностно и професионално.

Още в началото ме грабна възможността да започна да изграждам и мой бизнес в интернет. Това ми харесваше, защото можех да работя от дома, да отделям толкова време, колкото аз исках, когато аз исках. Бях наясно, че няма да е лесно, че пътят е стръмен, но за мен това беше интересно  и ми харесваше.

Запознавах се с нови хора в интернет, някой ми ставаха приятели, други клиенти, трети партньори. Беше ми лесно, защото имах какво да им разказвам и споделям. Интернет дава такава възможност, че целият свят е в ръцете ми. Разбира се, че не всички се интересуваха от това, с което аз се занимавах и което на мен беше интересно, но какво от това. Нали точно затова светът е красив, защото хората сме различни и ни интересуват различни неща. Аз просто разказвах на следващият.

Аз съм човек, който обича новите запознанства и това го правя от дете. Това ми носи някаква особена емоция и нюанс в моят живот. Често съм си мислила, защо няма такава професия, запознанството ти с нови хора да ти носи доходи. Само съм си го мислила, без да допусна, че такава възможност има. И това е една сериозна професия, ако човек иска да я разбере и да види как той може да я използва за себе си.

Та това всеки от нас го прави всеки ден и то по няколко пъти. Да препоръчваш на приятелите си нещо, от което си доволен. И хубавата книга, и филма, които те е впечатлил и сиренето, което ти купуваш от ,,оня,, магазин...Само дето не ни плащат за това нито стотинка.

А тук, за това че аз ползвам продукцията на компанията, доволна съм и я препоръчвам на приятели, познати и непознати, компанията ми плаща. Как ви се струва?

И нищо друго не ме интересува, нищо, защото всичко останало е задължение на компанията. И продукцията и новите продукти, и разрешителни, сертификати и производство и счетоводство и складове, транспорт и доставка ...всичко онова, което е нужно за един сериозен бизнес е задължение на компанията. Това не го побира умът ми, защото аз много добре знам какво се изисква за да стартираш свой бизнес и колко трябва да инвестираш. И това ме плашеше още щом чуя собстен бизнес. Точно заради това, което аз много добре осъзнавах, ме накара да взема бързо решението си да остана и да започна да изграждам бизнеса си, заедно с компания  Vision.

Аз знаех, че няма да ми е лесно. Аз знаех, че ще има трудности и парите няма да протекат изведнъж, както някой с които разговарям си мислят. Аз знаех, че трябва да съм готова преди всичко да инвестирам време и пари. Да инвестирам в своето обучение и израстването ми като професионалист. Това аз много добре знаех и бях готова да отложа във времето получаването на възнаграждението, което ще заслужа. Аз имах вярата, защото имах едни от най-добрите учители.

Има поговорка - Когато ученика е готов, се появява учителят. Така беше и при мен. Аз знаех какво искам. Не знае как да го постигна, но точно в този момент до мен бяха моите наставници и учители, които ми показваха стъпка по стъпка пътя. А така беше по-лесно. Този бизнес е бизнес на екипност. Сам човек не може да успее. А на мен ми харесваше това, че до мен имах наставник, учител, който знаеше какво искам и ми показваше точно кое и как да го направя.

Скъпи мои, знаете ли какво удоволствие е и удовлетворение да знаеш, че правиш нещо, което ти искаш, правиш го за себе си, но не си сам. Има с кого да вървиш нагоре по пътя. Има на кого да се обадиш или да звъннеш и мигом получаваш съвет и помощ. Има рамо и подкрепа от човек, който вече е минал по този път, знае го и те води. Вървите заедно към върха, към който ти се устремил. Това е уникално! При това имаш възможност наистина да се чувстваш като Лейди. Лейди мечта. leydi drim Vision.

 

И днес, аз мога да водя всеки, който иска да стигне до върха. До своят връх на успехът. Знам пътя, знам как се върви по този стръмен път. Спокойна съм, че това което не знам, има кой да ни го каже. Има кой да попитам, има кой да ни подкрепи. И това не е само един човек, а това е редица от успели хора, които са над мен и които са готови да ни подкрепят по всяко време и по всеки проблем. А това е спокойствие и вяра, което те кара да вървиш напред и да преодоляваш препятствията по пътя.

Vision дава бизнес до ключ. Бизнес за който не е нужно нищо да мислиш и измисляш. За това ще прочетете на страницата за бизнеса с  Vision, а да сътрудничиш с такава компания е чест и гордост, пристиж и удоволствие. 

Vision не е МЛМ. Vision не е дестрибуция на витамини и добавки. 

Vision е Вълшебство!

Ето затова съм в компания ,,Vision International Piople Group,,!


Присъединете се и вие. Вземете и вие от това Вълшебство! Никога до сега не е било толкова подходящо времето за това! Решението е Ваше!Свържете се с нас както на Вас е удобно:

Е-mail: pepiignatova@abv.bg

Skype: pepa..ignatova1


За повече  информация, оставете своето име и Имейл във формата и ние ще се свържем с Вас. 

e-mail:
имя:
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal