КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Vision Вижън

 

ЗАКУСКА С ПРЗИДЕНТА 2014 

 

 

 


https://yadi.sk/i/7AoAI34tba37A 

 

https://yadi.sk/i/jmggDluHbZzX  

 

 


   Компания «Vision International People Group» е една от големите компании в света, която предлага продукти за здраве, красота и дълголетие. Основана на 14.юли.1996 година.

МИСИЯ на Компанията е ,,Ние правим здрав бизнес", което носи в основата си главната потребност на човек - да бъде здрав.

ПРЕЗИДЕНТ  на Компанията е Дмитрий Аркадиевич Буряк.

 

Президента на Vision, Дмитрий Буряк     Философия - ВОЗ

Философията на Vision е Възможност за Отлично Здраве, или съкратено  - ВОЗ. Така изписана абривиатурата съвпада с руското название на Световната здравна организация - (ВОЗ-Всемирна организация здравоохранения).По този начин се подчертава, че здравето е приоритет на компания Vision, международния характер на нейната дейност и факта на сътрудничество със Световната здравна организация(СЗО) при провеждане изследвания, необходими за оценка жизнения стандарт на населението.

Все повече  хора в света избират Wellness - който подразбира отказване от вредни навици,балансирано хранене, подпомагане на организма с биологично активни добавки(БАД), стремеж към активно дълголетие.

Философията ВОЗ, както и Wellness, стана синоним на здраве, успех, красота и позитивно възприемане на живота. Не случайно Vision е единствената компания за мрежов маркетинг, която провежда под егидата на Световната здравна организация мониторинг за състоянието на здравето и качеството на живот на населението.


Взаимодействие със СЗО    

Компания Vision International People Group реализира международен проект в сътрудничество със Светованата здравна организация и Научноизследователския институт по хранене към Руската академия на медицинските науките. В реализирането на проекта участват дистрибуторите на Компанията. 

В Междукултурното изследване качеството на живота, здравето и храненето се използват: • въпросник за оценка на фактическото хранене; • въпросник за оценка на здравето и функционирането ICF-based Health and Functioning, разработен въз основа на официалния документ на СЗО – Международна класификация на функционирането, жизнената дейност и здравето (МКФ); • въпросник на СЗО за оценка качеството на живот WHOQOL-BREF.

Пепа Игнатова - ВОЗ, житон

 e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal