КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

За компанията

«Vision International People Group» 


Компания «Vision International People Group» е една от най-крупните компании, които днес предлагат стоки за здраве и дълголетие на световния пазар. Мисия на Компанията — «Ние правим здрав бизнес», тоест надежден, дълговечен, доходоносен, базиращ се на основната потребност на човек — да бъде здрав. От момента на своето основаване, на 14 юли 1996 година, Компанията неизменно насочва усилията си към създаване на нова здравна култура, като абсолютен приоритет за личността и обществото като цяло. От това са продиктувани основните продуктови линии, с които работи Компанията. 

Те са сертифицирани и регистрирани от официалните институции на всички страни, където компанията развива своята дейност. Стоките със знак за качество на «Vision International People Group» се реализират на пазара по метода на пряко разпространение, чрез мрежа независими дистрибутори. Този начин на предлагане се определя като Net Work Marketing — Мрежов Маркетинг. 

Днес влиянието на Мрежовия Маркетинг върху икономиката и обществото излиза извън рамките на простото удовлетворяване на клиентското търсене. В настоящия момент това е интересна алтернатива или прекрасно допълнение към традиционната работа по придобита професия и ефективен начин за реализиране на стоки и услуги, който все по-често заимстват и линейните компании, в стремежа си да заемат лидерски позиции на пазара.

Главна задача на компания Vision е поддържане на здрав начин на живот! 

Дали сте се замисляли, че вашето здраве е ваше задължение?Здравеопазването носи отговорност само 10-15% за здравето на населението.Всичко останало зависи от начина на живот на човека.Никой не може да ви върне загубеното здраве, ако вие сам не се научите периодически да изчиствате своя организъм. Може да ви прилагат лечение, но начина на живот, който е породил тази болест, токсините и отровите натрупани във всяка клетка на на вашия организъм си остават, връщат ви отново към болестта  и продължават да създават нови и нови болести.

Ако отчетем всички фактори, които влияят на здравето като: екология, генетика, стрес, медицинско обслужване, то начина на живот остава на последно място. Здравето зависи само от балансираното хранене и очистването на организма от шлаките и токсините.

Днес пълноценното хранене се нуждае от: 60 минерала,16 витамина,12 основни аминокиселини, които е невъзможно да доставим на организма ежедневно без Биологично активни добавки. Специалистита на Vision създадоха формули, които съчетава полезните свойства на витамините, минералите и полезни билки, които ние добре познаваме и рецепти в лабораториите на АРКОФАРМА –Франция.

Уникална технология, криогенно дробене НОУ-ХАУ, която създава възможност за 98% съхранение на активните компоненти, както и да се усвояват на 98%.

Продуктите на Vision са клинично изпитани и препоръчани медицински. Притежават всички сертификати, както и най-високия стандарт на производство – GMP.

Приемането на продуктите на Vision ни дава:

-       Изчистването на организма  на клетъчно ниво на шлаки, токсини.

-       Извеждане на тежките метали от оранизма, защита от радиацията.

-       Повишава обменните процеси в организма, като нормализира обмяната на веществата.


Главна задача на продуктите на компания VISION е:

·         Повишава обменните процеси в организма

·         Повишава имунитета

·         Възпрепятства натрупването на излишни килограма

·         Поддържа енергетическия тонус на високо ниво, дава добро настроение.

·         Подобрява устойчивостта на радиоактивното излъчване

·        Подобрява функцията на всички органи и системи.

 

 

 

 

 

Вашата храна трябва да е лекарство и Вашето лекарство – храната!  Хипократ

 

 

 

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal