КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Производител

  Компания Vision, съвместно с големия европейски фармацевтичен концерн Arkopharma, създаде завод за биологично активни доавки Nutripharma, за производство при технология криодробене и стандарт на производство GMP. Това е съвременно предприятеи, което се намира в Ирландия, в един от най-чистите райони на света.

 

Производство

Днес е трудно да се ориентираш в аптеката от изобилието на красиви флакони и нови названия на лекарства и препарати. Фармацевтичния бизнес произвежда всякакви лекарства, нови и нови, практически за всяко заболяване. Всички гарантират пълна безопасност, но ползвайки ги вие може никога да не разберете къде се изработват тези красиви кутийки, в кои райони расте това или онова лекарствено растение и как се произвежда, при каква технология.

Компания Vision предлага на всеки от нас само висококачетвенни природни продукти, събрани от най-екологичните части на земята. Vision осъществява регулярно изследване на такива фактори както влажност, ултравиолетово излъчване,сезонност, степен на разреденост на въздуха, средно-годишна температура, ветрове и др.Тези параметри имат голямо значение при съставяне на екологическия паспорт за всеки регион, в който се произвеждат лекарствените компоненти. В този смисъл всички продукти на компания VISION се произвежда във екологично чисти изследвани райони.

Важен момент при създаване на продуктите се явява правилния подбор на растителните компоненти. За правилното максимално ефективно извличане на активните компоненти е важно правилното събиране, в предварително подготвени еко-контейнери, с които се транспортират до завода-производител.

Важно преимущество на компания Vision се явява и усъвършенствания технологичен процес – криодробене, благодарение на който всички растителни компоненти се извличат при ниска температура – минус 196 гр, в основата на течен азот. Това е технологията, при която се съхраняват органите за трансплантация и сперматозоидите за инвитро оплождане. Знаем, раждат се живи бебета,а това показва, че растителните компоненти на практика са живи, което повишава ефективността на продуктите.

Здравето е от растениета!

 

 

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal