Безплатна консултация за сайт и Онлайн магазин - Позвънете СЕГАПозвъни! 

   КУПИ ПО ТЕЛЕФОНА - бързо, лесно, удобно

Europe and Word                Для Рoссия                   За България

 

  

0889433668;  0888219287  - Само наберете и Ние ще Ви позвъним!

Стандарти

Компания Vision контролира напълно процесите на създаване на своите продукти - от разработката на  формулите, растителните ингридиенти и процеса на произвадство, упаковки и доставка на готовата продукция.

Всичката продукция на Vision се произвежда само в собствени заводи, които отговарят на всички най- високи изисквания. В тези изисквания влизат както разположението на производството в екологично  чисти райони, така и висококвалифициран персонал сътрудници в завода и стандарти на производство.

Главно изискване е стандарта GMP( английски Good Manufacturing Practice - добра производствена практика).Сертификата GMP - стандарти и правила за производство на фармацевтични продукти и някой видове храна. Изискванията на GMP позволява да се обезпечат изискванията за строг контрол на продукцията на Vision и означава, че продукцията е произведена при строги изисквания и не допускащи странични вещества, а така също и контрол на опаковката, която гарантира съхранението на всички свойства по време на срока на годност. 

Затова  GMP  е гаранция за високо качество и безопасност на продукцията.

 

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal