КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

За нас

Как  VISION и ИНТЕРНЕТ промениха  Моя живот...

 Пепи на 64Казвам се Пепа Игнатова, на 64 години, с две дъщери. Работех в Енергетиката близо 40 години, като специалист и мениджър.Бях началник на повече от 30 човека. При  това положение, имах възможност един път в годината да ползвам отпуска често  само за по  10 дни, за да отида със семейството си на море. Имахме автомобил  и апартамент, но трябваше упорито да спестяваме със съпруга ми, за да можем да изплащаме жилището и да учим децата си.

Като се оглеждах в страни  виждах хора, които бяха работили на такива и още по-отговорни постове като директори на големи предприятея, банки, училища, които след пенсионирането си, не успяваха да си платят тока и идваха за разсрочването му. Изпитвах жа ли съчуствие и в същото време страх и безпокойство,че и мен ме чака това. Нямах основание да мисля,че може да е нещо по-различно. И този ден дойде.

Аз винаги съм търсила начини за по-добър живот. Има стара поговорка, който търси – намира. Един ден съвсем случайно, по интернет, при мен достигна информацията  за компания Вижън. Един непознат човек ми  каза, че има начин, да получавам допълнително доходи и за това, има система на обучение и има кой да ми помага и подкрепя. Аз ще мога да се обучавам и ще мога да разчитам на помощ от човек, който знае много  в тази област. Това беше много важно за мен.

Аз разбрах, че това може да промени живота ми.

Бързо взех решение и изпълнявах препоръките на човека, който беше до мен.Това беше човек, който работеше като преподавател във Висше учебно заведение на заплата и както той казваше, не успявал да върже двата края. Беден и болен, когато той, преди 10 години се срещнал с тази възможност.

Аз видях един човек на моята възраст, но изглеждащ с 10 години по-млад. Отнего лъхаше такава енергия и ентусиазъм, че аз не можех да повярвам на очите си.

Той ме запозна  с бизнеса на компания Вижън. Единствената компания в Мрежовия маркетинг, основана от руски бизнесмен , която за 15 години  е съумяла да изгради офиси и представителства в над 20 страни по света и да направи над 90 милионери в евро.

Аз реших да заработвам в този безнес допълнително  доходи, които да ми позволят да живея един достоен живот на моята възраст. Да мога да пътешествам и да опознавам света, което аз мнаго обичам. Когато разказах на моите приятелки, те ми казаха, че това е невъзможно. Моето семейство не ми повярва и децата ми ме посъветваха да стоя в къщи пред телевизора и да си гледам старините.

Но аз не исках такъв живот. На мен по същия начин ми се живееше, както и на 30.

Аз исках да променя моя живот и затова, започнах да се обучавам в тази нова за мен професия – да чета книги на тази тема, да посещавам школи и семинари, да се срещам с хара, които са успели в тази област. Аз помнех една фраза от години: Да останеш на това положение, което си днес, е все едно да се спускаш надолу в ниското. Аз не исках това.

 Сега мои учители се явяват хора, успели  в този бизнес. Прекия ми учител е Исак Леви, преподавателя, за който  разказах по-горе. Аз се уча и от Андрей Сергиенко и  Дмитрий Сафронов, които историй  ме бяха впечатлили много силно от самото начало.

Андрей Сергиенко е човек, който идва в компания Вижън на 23 години от традиционния бизнес и с дълг 18 000 долара. За 6 месеца успява да си върне дълга и много скоро   заработва своя първи милион.

Дмитрий Сафронов,млад човек, който продава минерална вода  на улицата в Москва и идва в компанията чак на деветата покана от  него приятел.

Тези хора са минали по пътя, който ми предстои на мен да измина и  ми помогнат и на мен да мина по него по-бързо и по-ефективно. Ето защо, аз се доверявам на тези хора.

 Днес аз използвам интернет за своя бизнес, като непреставам да се обучавам и усвоявам нужните навици и умения. Днес аз се чувствам по уверена, по-знаеща и  по-амбициозна, защото знам,че съм на точното място с точните хора. Непреставам да се уча и да правя правилните стъпки, които ме водят към моя звезден час.

Не е важно кой си и къде си , важното е къде искаш да стигнеш!

 

  Защо Ви разказвам всичко това?

Аз искам Вие да разберете какви безгранични възможности предоставя интернет на всеки, който е готов да инвестира време, за да научи всички тайни за построяване на бизнес чрез интернет. Без значение възрастта.

Аз мога да Ви науча на всички тези стратегии, които успешно прилагам аз  и уча своите партньори. Аз няма да ви разказвам книги, защото вие можете да си ги прочетете  сами. Аз няма да Ви разказвам как можете да заработвате 500,  или  даже 1000 евро. Аз ще ви покажа на практика какво аз знам и използвам и което промени моя живот и как вие можете да го използвате за да промените своя живот. Аз ще ви покажа модел на бизнес  за  построяване на Вашата Бизнес империя.

Днес Аз не мисля на колко години съм, аз мисля за това, какво мога още да дам.Аз съм уверена че това е, което искам и затова го споделям с приятелите си.А това ме прави истински щастлива!


 


А сега на кратко, историята на моя успех!

 

Пепа Игнатова - фото в синьоАз съм Пепа Игнатова - VIP на компания ,,VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUP”. В компанията съм от 25.09.2008 г., а на 01.11.2008г, защитих квалификация VIP – (особенно важна персона на компания Vision).

През м. Февруари 2009г.,посетих Москва, на ,,Тренинг на милионери,Милениум 2009 където за първи път видях толкова много успели хора, а тези, които са заработили своя милион в компанията бяха над 90 човека. За тях имаше специално място в ложата, където стояха на големи кръгли маси с бели покривки и красиви лампи.Там стояха със своя пъртньор в бизнеса, със съпруг или с децата си..В този момент ми се прииска да съм там, на една от тези маси. И си го пожелах. Впечатлена бях от настроението в огромната зала на стадион ,,Олимпийски”, където позитивност, усмивки, вяра и надежда витаеше във въздуха около множеството от над 25 000 човека от цял свят, където различието в езиците не ни пречеше да се разбираме, защото ние говорихме с езика на сърцето. От сцената идваше друг полъх, този на успеха, където се изреждаха лидерите и споделяха своя път на успеха. Споделяха го честно и откровенно, защото това беше бизнес, който може да се повтори. А те говореха и за това – за дуплициране на бизнеса. Да повториш стъпка по стъпка.

 

 

 Това беще първото ми отиване в Москва.Москва - 2009 През септември същата година, бях в Санкт Петербург, на Милениум – рожден ден на компанията.После всяка година, не пропусках да присъствам на тези събития от най - висок ранг – Милениум, защото те дават много. Много знания за верния път към успеха.Следваше 2010, 2011, 2012 г.

 

Компанията отбеляза своя Златен Милениум през 2011г - 15г, Vision  Пепа Игнатова - златен Милениум и той беше нещо незабравимо за мен.Дрес код беше –  злато. Имаше голям концерт, на ,,Бони-М”..и както винаги основното е обучението, за което бяхме там. Обучение  на много високо ниво, което на практика няма цена. За нас то беше безплатно. Трябваше само да отидем до там и да си купим билет за залата. Обучаваха ни лидери с висока квалификация, пристигнали от цял свят.Обучаваха ни хора като Том Щрайтер - ,,Големия Ал”, Дон Фейла, Оз Гарсия, лидерите на нашата компания, Съветниците на Президента –  

С Павел Дубров, Главен съветник на Президента на Vision,Със Светлана Дуброва Светлана и Павел Дуброви и Ала и Олег Андрийчук,

 С Олег Андрийчук Ала и Олег Андрийчук   и  Президента Дмитрий Буряк,

Президента на компания Visionкойто говори по 4 -5 часа без да седне и без да погледне листче дори. Трябва да видите и да чуете този човек! Трябва да усетите неговото излъчване и да приемете неговото видение! Направите ли го веднъж, ще поискате отново да го видите и чуете. Това е Буряк! Дмитрий Буряк! Там се научават новините, от извора. Първо там се съобщава новото, което предстои в компания Вижън, лично от Президента.. Точно там е мястото, където всеки Сам за Себе си, може да чуе онази дума или изречение, което да му помогне да вземе правилното решение за себе си или как да подобри работата си и как да заработи повече пари. Как повече да продаде или как по-бързо да построи своята организация. И аз разбрах това,още на първото ми отиване. Ако искаш да правиш този бизнес, ако искаш да успееш, то трябва непременно да си там. На Милениум Vision. И аз не пропускам това събитие.

Не пропускам и всички останали събития, които се провеждат тук в България, защото това е пътя на успеха. Там аз се уча на всичко, свързано с Вижън: Как да знам повече, как да продавам, как да строя своята организация, как общувам с новите хора, как да им представям възможностите, които дава компанията. За изпълнена квалификация, бях поощрена от моите спонсори Исак Леви и Людмила Дубс със специален подарък, донесен от Людмила направо от USA - диктофон, който е прекрасен инструмент за работа. Аз имам най-добрите учители: Моите спонсори и наставници-

Исак Леви–VIP 2C, Людмила Дубс – VIP 3C Андрей Сергиенко –VIP 4C,Дмитрий Сафронов –VIP5C.

 Пепа Игнатова с Исак и Людмила Дубс С Оксана, Андрей, Исак и Наско в Несебър С Дмитрий Сафронов - 20.04.2013Всеки със своята история, със своите знания и видения, със своя опит и вдъхновение ми дава онова, което на мен ми е нужно. Благодарна съм на съдбата, че ме срещна с тези успели хора.Благодарна съм и на себе си, че не подминах информацията, която ми даде един непознат човек по интернет, а аз поисках да знам, поисках да  знам как  аз  мога да  използвам тази информация. И той ми разказа. И той ме запозна със всичките тези успели хора, защото аз поисках да ги познавам. Поисках да бъда в тяхното обкръжение. Поисках и те да ме познават.

Така аз израствам като личност, което ми дава увереност, кураж, сила и енергия, че мога да се справя. На тези събития, аз винати откривам за мен точно онова, което съм търсила, което не съм знаела и което ми е трябвало на този момент, за да вървя по-напред и да стъпя на следващото стъпало на моето личностно израстване, защото то е в основата на успеха. Това не го осъзнавах в началото, но когато го осъзнах, вече имах своя напредък в промяната. Аз бях  друга. Само когато видиш промяната в себе си, когато я почувстваш, само тогава може да усетиш насладата от предвкушението на новото, което предстои. И аз очаквам всеки ден, всеки миг това ново и успешно да се случи с още по-голяма сила.

Започнах да търся моя път по пътя с Вижън.Започнах да се обучавам , защото знанията се тези, които ти дават увереност, авторитет и са в основата на успеха. Никога не съм преставала да се обучавам, но бях истински щастлива, когато успях да попадна в онлайн училището на Дмитрий Сафронов. Две години в училището и прадължавам, защото то ми дава всичко онова, от което имам нужда в израстването си. Заедно с обучението аз започнах да изграждам и моя онлайн бизнес. Днес имам своя сайт - http://vipignatova.boosterhit.com  , който създадох сама, по обучителната програма на Boosterhit, което ми дава възможност сама да предавам знаниета си на български по създаване на сайта.Онлайн магазин – http://vipignatova.boosterhit.com/102.html  , който продава и без мое пряко участие, защото  автоматизирането на бизнеса дава  всичко онова, което се нарича свобода. Затова е важно да  работя умно, за да изградя моя бизнес днес, който ще работи години напред и ще ми носи доходи.Това мога да дам на всеки, който иска и за който е важно да промени живота си.

Безплатна консултация за напрвата  на сайта за всеки, който иска да създава свой бизнес в интернет в сътрудничество с компания Вижън.

Безплатна консултация по създаване и настройване на магазина за работа без лично участие, за всеки приел предизвикателството на днешние ден.

Автоматизиране на бизнеса е важен момент, но и това е с безплатна консултация за всеки, който се присъедини и иска да изгражда своя бизнес н 21 век.

Днес съм горда с това, което ми даде и дава това училище. То е на руски език, но това не ми пречи, да бъда на всички занятия, а и да участвам в различните обучителни програми и да печеля призови места.

Горда съм в участието си в една такава програма ,,Есен Бум- 2012”, на http://boosterhit.com/invite/184.html  в което съревнование от три категорий, аз спечелих две от тях :

  Сребърен и бронзов сертификат  Сребърен сертификат ,,BoosterBOOM -есен,2012  Сертификат бронз - BoosterBoom,esen 2012

Онлайн Проекта ,,Вече городов” е една прекрасна възможност за изграждане иобучение на хората от организацията и аз съм щастлива, че участвам в нея. Сайта на моя екип дава възможност всеки един член на моя екип да се развива и усъвършенства, като използва този сайт. Там има много полезна информация и само за тези, които искат първо да се информират. Посетете сайта, оставете своето име и Е-мейл за още безплатна информация  и нови статии и тя ще идва направо на електронната ви поща.

 Пепа Игнатова със житона ВОЗАз съм сертифициран специалист на Вижън и Световната здравна организация по изследване качеството на живот и притежавам житона ,,Healthy Gard”, което ми дава самочувствие и статус на представителство. Чувствам се полезна, а това ме прави щастлива. Успях да помотна на себе си, да подобря здравето си, да изглеждам добре, да се чувствам добре. Да пътешествам и да се запознавам с нови хора, на които да разказвам за новите възможности, които и те могат да използват Няма нищо по-хубаво от това да си здрав, да имаш своя стил на здрав начин на живот, да знаеш повече нови неща, нужни на хората и   които да  споделяш. Помогнах на моето семейство- съпругът ми, децата ми,  да подобрят  здравето си и така получих тяхната подкрепа. Помогнах на много хора да подобрят своето здраве, да променят своя живот и така получавам тяхната благодарност и признание. Това прави живота ми смислен.

Моята снимка и кратко интервю в юбилейното списание на компанията ,, Планета Людей, което излиза на 4 езика,и в което съм  в съседство на страницата с това на Том Шрайтер, го приемам като знак за успех. Горещо вярвам в моя успех и в успеха на всеки, който е решил да подпише договор с компания Вижън чрез мен и така е станал част от моя екип. Аз имам знанията и навиците,   които мога да предам на  всеки, който иска и има амбицията да успее.Аз самата имам амбицията за успех, знам правилния път и правилните крачки, имам най-добрите учители. Имам най-добрите инструменти за работа. Изпалзвам най-добрия маркетингов план в най-добрата компания.Това е предпоставка за успех за всеки, който иска да гради кариера и да сбъдне мечтите си. Останалото е работа.

 

Щом аз мога, значи и Вие можете!   Заедно можем повече!!!

 

 


 

 

С уважение и много обич,

Пепа Игнатова

pepiignatova@abv.bg

Skay: pepa..ignatova1

+359889433668

 

PS: АБОНИРАЙТЕ се за БЕЗПЛАТНА информация и нови статий във формата по-долу, като оставите своето Име и Е-мейл, а информацията ще идва направо въвВашата електронна поща.

 

 

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal