КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Бизнес

НОВО БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Business Pack Vision - http://goo.gl/orRSxH


Бизнес пак, какво е това?

 

BUSINESS PAK VISION най-после дойде!
Страхотно бизнес-предложение!
Интересува ли Ви, как може да заработите 1000 евро още първия месец с Нова партньорска програма за международен бизнес.
Вижте повече тук: http://goo.gl/orRSxH
като използвате консултански номер: salud


Или се свържете с мен:
Skype: pepa..ignatova1
E-mail: pepaignatova@gmail.com


PS: Само ТРИМА човека, които искат като Вас да заработват сериозни пари и присъедините в проекта, Вие си връщате инвестицийте!
Присъединете ПЕТ човека – само двама човека повече и получете 1000 евро чист доход! 
PS: Вижте най-отдолу, на страницата, колко може да заработите с тази програма, като привличате към програмата от 1 до 10 ваши партньори.
PPS: Днес много хора търсят нови възможности за доходи. Със сигурност имате и във Вашето обкръжение такива, които искат да променят качеството на своя живот. СПОДЕЛЕТЕ ГО. Помогнете на повече хора да променят своето качество на живот, така помагате на себе си! 
С програмата БИЗНЕС ПАК това става лесно - http://goo.gl/orRSxH! Това е бизнес до ключ!

 


 

Бизнес Pack Vision има способността да поддържа четири езикови версии - руски, английски, български и латвийски. Други езикови версии ще бъдат обявени по-късно от Компанията. 

Комплектът Business Pack включва:

A) Новия продукта:  D4X - 4 вкуса и 4 нови формули - 120 сашета. 

  • Get Detox D4X - 30 сашета 
  • Get Smart D4X матча - 30 сашета 
  • Get Active D4X спирулина - 30 сашета
  • Get Young D4X АсайБери - 30 сашета 

B) Портативен прибор за измерване и оценка на функционалното състояние на 17 органи и системи - ефективен инструмент, предназначен да демонстрира ефективността на D4X ефективност върху човешкото тяло. 

C) достъп до специална система за онлайн обучение ("Само за Business Pack»). Уникална Бизнес-школа, в която са включени 19 годишния опит на Vision. Инструкции за самостоятелно обучение и придобиване на умения в мрежовата индустрия. 

D) Таблет със софтуера на устройството, електронни маркетингови материали, които дават възможност за представяне на продуктите на компанията леко и продуктивно. 

Лична продаваща страница Business Pack, която е предназначена да ви бъде инструмент в Интернет и  която ви позволява да правите продажби и присъединявате хора на ново ниво. Страницата ви ще бъде на Вашето лично име, например "Pepa Ignatova.vision-pack.net». Това ще позволи да се разшири аудиторията и да се покажат, възможностите за бизнес на Компанията до много повече хора. 

Как работи програмата: 

Етап 1. 

Вие влизате в програмата с купуването на Бизнес Пак. 

Етап 2.

Вие усвоявате курс на обучение и навици за работа с прибора за диагностика на основни жизнени показатели. 

Етап3. 

Вие предлагате на приятели и познати да преминат изследването на жизнените показатели ДО и СЛЕД употребата на  D4X . Сравнявате данните. 

Етап 4. 

Вие препоръчвате на  вашите потенциални клиенти високо качествените продукти на Vision или предлагате на вашите приятели и и познати да се присъединят към вас в този прост и ефективен бизнес и ги консултирате как да придобият Бизнес пак. 

Етап 5. 

Присъединявайки в бизнеса само 3-ма души, вие напълно възстановявате вашата инвестиция по специалната схема на плащане Business Pack.


Бизнес пак е вашият успех


 

Вие сте в програмата Бизнес пак Vision - важно условие за примерите, които ще ви представим!

 

1. Присъединете само един човек с програмата Бизнес пак.

 

Бизнес пак с един човек 2. Присъединете 3-ма човека с  Бизнес пак. Бизнес пак с трима

 


 

 

 

3.Присъединявате 5 -ма с Бизнес Пак.

 

Бизнес пак с 5 чавека 

 

4. Присъединявате 6-ма човека с програмата Бизнес Пак!

 

Бизнес пак с 6 човека

 

 За 50 000 евро с бизнес пак

 


 

Покажете на пет свои партньори как да станат собственици на автомобил Hyundai Solaris и ще получите Luxury Bonus в размер на 50 000 евро.

 

Мечтаете ли за нов апартамент? Представятели си се зад волана на луксозен автомобил или искате да отидете на разкошно пътешествие със семейството си? Израствайте в кариерата с Vision и получете бонус 50 000 евро, за да изпълните мечтата си.

 

Върхът на кариерата - бонус 1 000 000$ 

Бизнес пак и един милион евро

 


 

Ние ви казваме Добре дошли!

Добре дошли на пътя на успеха!

 

Желаем Ви успех! 

Заедно можем повече!Купете си Бизнес под Ключ - и започнете да забогатявате!
В комплекта има и VIP-Rofes и D4X ~ Храна на Бъдещето! и приложение:delivr.com/2p9y6-qr - Инсталирайте сами! 
‪#‎business‬ ‪#‎pack‬ ‪#‎BusinessPack‬ ‪#‎Vision‬ 

‪#‎WellcomeToVision‬ ‪#‎бизнес‬‪#‎успех‬ 

 

 

 

 

 

 

Бизнес Workshopbg Vision- готова система за автоматизиране на бизнеса

 

 

 

Бизнес Workshopbg  е готова система за автоматичен бизнес, който използва маркетинговия план на  Vision.

Как смятате Вие 10 -20 -50 лв на час, това добра заработка ли е? И нека вземем само два примера, които аз добре познавам:


1. Работа във фирма или държавна работа
Вие трябва да ходите на работа всеки ден 8 часа. Да сте далеч от семейството си, да работите за друг, без да сте сигурни до кога и без да очаквате да ви повиши доходите. Да сте далече от децата ви и те да растат без вашата ежедневна грижа и любов. Освен това вие губите здравето си, защото стреса и различните обстоятелства допринасят за това, както и годините, които неуморимо вървят нагоре. Така ли е? Какво вие ще получите?
При средната заплата в България - София -1070, Пловдив -660лв, а в малките градове е около 500 лв. (Минималната заплата е 380 лв : 160 ч= 2,38лв)
И ако приемем, че средната заплата в България е 870 лв: 160 = 5,44 лв. на час. Вие ще получите заплата, равна на 5,44 лв на час.

2. Купили сте недвижимо имущество, за да получавате допълнителни доходи.
Вие сте инвестирали достатъчно пари, за да закупите жилище, което отдавате под наем, за да получавате допълнителен доход. Аз имам такъв апартамент в центъра на Карлово и го отдавам под наем максимум по 200 лв. на месец. Или това е по 6-7лв на ден!
При това, трябва периодически да се прави ремонт и да се влагат средства. Често наемателите си отиват без да се обадят и платят наема, като оставят неплатени сметки за ток, вода,непочистено жилище и повредени мебели. Така беше последния път, а сега е без наематели. Позната ли ви е тази ситуация?
Бизнес Вижън предлага да заработвате в пъти повече! Бизнес Вижън дава свобода да сте със семейството си, да работите от дома, да работите когато искате и колкото искате и при това, да увеличавате доходите си многократно, според вашите амбиции и цели. Как смятате Вие, дали това е изгодно?
Извод:
Да си дистрибутор на Vision е най-високоплатената професия в света и имам голямо желания да поканя в този бизнес, колкото може повече хора. Това е професия, дори за мързеливите, които работят малко, но при това получават 2 -5-10 пъти повече, отколкото на наемна работа. Времето за работа е от 10 минути до 100 часа месечно и това е много пъти по-малко отколкото да работиш за някой друг.

Ето такива сме нескромни, когато казваме колко заработваме и как и Вие може да заработвате заедно с нас.


На Вас това предложение харесва?


Само в случай, че предложение Ви харесва. Имате желание и амбиция да заработвате добри пари и сте готови да действате, като се включите в готова бизнес-система. Ще имате личен наставник, който ще бъде с Вас постоянно, ще ви помага и подкрепя и на който ще може да разчитате.


Свържете се с нас по начин, който Ви е удобен:
Пепа Игнатова
E-mail: pepaignatova@gmail.cim
Skype: pepa..ignatova1
GSM: 0889 433 668


 

 

Маркетингов план Vision 

 

Маркетингов план Вижън. Вижте подробно.

 

Маркетинговия план  на  Vision  - това е ефективна и проста система на комисионно възнаграждение. Компанията изплаща 56% от стокооборота в мрежата за комисионни възнаграждение, без да счета специалните бонуси и премии. Освен това, дистрибуторите имат право да си купуват цялата гама от продукцията с 40% отстъпка, както и да я продават на свои клиенти, като с това увеличават своите доходи.

 

МАРКЕТИНГОВ ПЛАН  VISION  ТОВА Е: 


НАДЕЖДНОСТ

Компания е Vision International People Group е на 18 години. През всичките тези години Компанията редовно изплаща комисионните на своите дистрибутори, без значение каква е ситуацията в даден момент. Компанията успешно е преживяла кризите от 1998 и 2008 години и продължава да се развива успешно.

 

ПОТЕНЦИАЛ

 Възможност да построи успешен бизнес с Компанията има всеки. За построяване на успешен бизнес в Компанията не са нужни специални знания, не е нужна инвестиция, не е нужен опит в професионалния мрежов маркетинг.

 

ЕФЕКТИВНОСТ

 За времето на съществуване на Компания  Vision 114 дистрибутори са станали доларови милионери и всяка година тяхното число се увеличава.

 Топ – лидерите на Компанията получават доход над 1 мил. долара на година.

 Повече от 80 дистрибутора получават доход повече от 100 хиляди долара на година.

 Десетки хиляди дистрибутори значително са увеличили  своето финансово положение.

 

ПРОСТОТА

Маркетинговия план на Компанията е прост за разбиране, обяснение и презентиране. Няма сложни схеми, няма скрити подводни камъни, всеки дистрибутор може сам да изчисли своите комисионни за месеца, като сам вижда и знае поръчките на своите дистрибутори и  тяхната квалификация.

 

ДИНАМИЧНОСТ

 Компанията не стои на едно място. Основавайки се на реалния съвременен пазар, Компанията модернизира Маркетинговия план за максимален доход на дистрибуторите. При това, Маркетинговия план винаги остава неизменен.


 Маркетингов план Vision - Максимално изплащане на комисионни

 

Вие вече сте взели решение, да се присъедините и да станете партньори с Компания Vision?

 - 

ЕТО И ПЪРВИТЕ СТЪПКИ, КОИТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА СТАРТИРАТЕ:

ПЪРВО: Попълнете електронния договор с компания Vision. Това е необходимо за участие в партньорската програма Vision и да си поръчате продукция по избор с отстъпка.

 

ВТОРО: Поръчайте си продукция с активност за ЕДИН месец или за  ЧЕТИРИ  месеца с програма  Step to Dream  или програмата  Bio In .

 

ТРЕТО: Започнете да използвате продуктите, получете Вашия личен резултат.

 

ЧЕТВЪРТО: Споделяйте и се обучавайте, като присъствате на събития на Компанията.

 

Нека видим как расте Вашият доход, с развитието на вашата организация. Ще вземем пример, когато Вие сте поканили 5 партньора и всеки от тях е поканил по 5 партньора.

 

Маркетинг-план

 АКТИВЕН ДИСТРИБУТОР

За да получите възнаграждение е нужно да бъдете АКТИВЕН дистрибутор, което означава да сте направили покупка на 190 св, или това е еквивалент на 4 флакона ЛивЛон.

Активния дистрибутор получава Unilevel Bonus 5% от обема на стокооборота на дистрибуторите си на ПЪРВО И ВТОРО НИВО и 10% от стокооборота на дистрибуторите на ТРЕТО, ЧЕТВЪРТО и ПЕТО  ниво.

КВАЛИФИКАЦИЯ  VIP 

Вие самите сте Активен дистрибутор и имате в месеца на първо ниво 5 активни дистрибутори - Вие получавате първата квалификационна степен  на нашия Маркетингов план - квалификация VIP.

Дистрибутор в квалификация VIP като допълнение към бонусите получава и Unilevel Bonus в размер 10% от обема на стокооборота на дистрибуторите от ШЕСТО ниво.

СПЕЦИАЛЕН VIP бонус

VIP бонус от 10% се начислява от стокооборота на новите дистрибутори на първия и втория висшестоящи спонсори в квалификация  VIP.

КВАЛИФИКАЦИЯ 1S

Вие се явявате в квалификация VIP и двама от вашите дистрибутори на първа линия, също се явяват в квалификация VIP и стокооборота на Вашата организация до шесто ниво съставлява 3 800 св. 

Вие се явявате по нашия Маркетингов план  VIP 1S  икато допълнение към  бонусите получавате още един бонус - Infinity Bonus - бонус до безкрайност. 

За VIP 1S  това е 1% бонус от всички нива на вашета организация, започвайки от първото и до безкрайност.

Ако вие сте изпълнили квалификация  VIP1S в рамките на два месеца от подписване на договора, то вие получавате още един бонус - Jump Bonus. Това е бонус за бръз старт и е равен на 250  y.e. 

 

Изменете своя живот с Vision - научете КАК да живеете така, както винаги сте мечтал, като използваш бизнес модел Степ Ту Дрим Вижън. Вижте видеото.

 

 

e-mail:
имя:

e-mail:
имя:
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal