КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Още резултати

На тази страница ще намерите още резултати и свидетелства по здравето, от ползването на продуктите на Компания  Vision, разделени по категории, за удобство.

Специално за вас Приятели мои, донесох от Москва част от лично споделени резултати и отзиви на хора, които са решили свои сериозни проблеми с ползване на продуктите на компания  Vision!

Аз съм впечатлена от тези резултати, надявам се на вас да бъдат полезни и като възможност да помогнете на своите близки, които също търсят начин да се справят със свой проблем!

Толкова е лесно да направиш добро - просто сподели линк: 

http://vipignatova.boosterhit.com/235.html

 

И още едно видео, което записах специално за вас в Москва.


 

 

Пепа Игнатова - фото в синьоСкъпи приятели, чуйте тази невероятна история!

Надежда Глазова от Новосибирск, Русия разказва своята история на здравето.Запознах се с Надя в Москва и останах впечатлена от нейното излъчване, а когато тя ми разказа нейната история, как от много болен човек, който не може да намери лек за своите над 15 болести, аз реших да запиша нейния разказ. Може би познавате някой, който се бори с болестите си и не намира изход? Чуйте,СПОДЕЛЕТЕ клипа с приятелите си! Някой там се нуждае от тази информация.Толкова е лесно да направиш добро. Просто сподели!

 

PS:Това е историята в превод за тези, които трудно се справят с руския език, но с молба за извинение за неточностите. Много бих искала да ви предам същественото.

Аз съм Надежда Глазова от Новосибирск, Русия. Във Вижън съм от 13г. Продукцията на Вижън спаси моя живот. Казвам това с ръка на сърцето, защото когато разбрах за Вижън, аз имах  15 сериозни здравни проблема. Не можех да говоря, загуба на паметта,не можех да ходя без бастун от леглото до тоалетната. Предлагаха ми операция на съд на главния мозък,защото имах от 12г. захарен диабет – вече 13г го няма. Аз ям всичко, което искам. Операция на главата ми не е нужна...Варикозни вени на краката ми - също 2 пъти ми предлагаха операция, също отказвах, защото на фона на захарен диабет, раните не заздравяват и когато бях на 52 г., аз имах диабетическа кома. Аз прекръстих ръцете си и си казах – колкото преживея, толкова, и ще живея.

На 30г заболях от хепатит Б и лекарите не можеха да определят болестта ми един месец. Спасява ме голяма доза хормони за 3 дни , 90 хормонални таблетки, които нарушават обмяната на веществата в целия организъм, с което се боря и до днес. Бъбреци и черен дроб и сега са на предела, а те са основните филтри в организма. Така с Вижън всички проблеми се решиха.

Аз не ви говоря за склерозата и за язвения ми проблем. Вие не си представяте, когато още от първия продукт –Нутримакс, аз разбрах, че това ще ме спаси. Казах си: „аз ще бъда здрава” и не беше нужно да ме уговарят. Казах си: „аз като птицата Феникс ще излетя и ще покажа, че ще живея и на лекарите, които ми казваха ти не можеш да говориш, ти нищо не помниш”...Започнах да пия Нутримакс и Хромвитал и имах чувството, че ще литна.

Аз нямах пари, защото един флакон струваше колкото моята пенсия, но след 9 дни, аз намерих пари и започнах да ползвам тези продукти. След  две седмици захарният диабет беше в норма. В един момент имах ниско кръвно налягане и ниска захар, но продуктите помогнаха и на 10-я ден изкарах камък от бъбреците. И до този момент - 10 .г - никаква болница, нямам здравна книжка.

Преди три години ми се случи травма – счупих прешлен и трябваше операция. Аз не разреших. Ползвам гривните на Вижън 2 на шията и една на ръката.

Аз имам млад мъж - Мъжът ми , на 62г,с два инфаркта, вече 13г. е без лекарства, ползва продуктите на Вижън. И това не е ли резултат? Вие как мислите?

Аз винаги казвам – аз съм щастлив човек. Аз съм предана на компанията,предана съм на продукта и съм благодарна на човека, който ми разказа за компанията и за продуктите.

А знаете ли, аз дори не исках да слушам. Не исках да слушам това, което той искаше да ми разкаже. И затова ви казвам, че ако човек не иска да ви чуе в началото, то той в един момент може да ви бъде много предан. Ако човек възразява, това означава, че му е интересно и му трябва още информация и Вие трябва да отговорите на въпросите му.

Изяснете – кое именно на Вас не ви харесва? (((АЗ бих попитала – усетихте ли колко важна може да е тази информация за вас и близките ви? Толкова е лесно да направиш добро – просто сподели!

 

PS: А искате ли да знаете, аз какъв резултат получих, когато започнах да пия Нутримакс иХромвитал? Невероятен!!!

Само за три дни, изчезна температурата ми от 37.6, която поддържах повече от месец и никакви лекарства не ми помагаха, а знаете, че тази температура показва някаква инфекция в организма и съвсем не е безобидна.

След една седмица прибавих Свелтформ, защото имах проблам със щитовидната жлеза  - днес нямам проблем. Прибавих и Антиокс и Пакс и о, Боже. Започнах да спя като бебе. Спокоен сън, събуждах се наспана и отпочинала, докато преди се събуждах уморена и без енергия.Нормализира ми се кръвното налягане, така е и до днес и не пия никакви лекарства вече.Получих много тонус и енергия. А как не вярвах на тези витамини.Как не вярвах, че някакви капсулки, могат да ми решат проблемите!А знаете ли, какво е да не можеш да ходиш? Да си на едва на 30 и да не можеш да ходиш, а перспективата да е отчайваща? С мен беше така. Но сега прочетете моя разказ...Хора, има надежда! Това знам аз! Имайте надежда и търсете!!!

Интервюто за Вас взе от Москва Пепа Игнатова.

 

 

  PS: И още резултати!


 

Пепа Игнатова Пепа Игнатова в синьо

з имам впечатляващ резултат с VenoStrong BAD  VenoStrong BAD

Уникален! Аз си мислех, че нямам проблем с вените и не ми е нужен. Реших да го ползвам просто за профилактика и да видя как действа, ще имам ли някакъв резултат, защото това е много важно за мен, да познавам всеки продукт, който пуска на пазара компанията. Много скоро  усетих лекота в краката си и лесно ходех по 5 км на ден, качвах стълбите с лекота, можех да подскачам, да тичам.(нали знаете, споделяла съм, че съм с дископатия от 20 годишна и пареза на десния крак, не можех да ходя и да качвам стълби). Аз го ползвам вече 3 месеца  и с удоволствие установих, че вените на ръцете ми от горната част, които бяха като въжета и пулсираха все едно всеки момент ще се спукат, се прибраха, а ръцете ми станаха нежни и красиви.

VenoStrong Gel  VenoSrtong Gel! В комбинация Бад+ Гел е перфектната формула! Изпъкналите  вени на краката и в горната част на ръцете ми, се прибраха. Вените на ръцете ми от горната страна пулсираха и бяха като въжета, а сега  ръцете ми станаха опънати и красиви. Резултата започва да се усеща още първия месец, но осезателно  се вижда след 2 м,- 3 месеца. Изчиства старческите петна от ръцете. Впечатлена съм. Благодаря Vision!

 

ЛивЛон НОВ  резултат с ЛивЛон!

Пепа Игнатова -  Карлово

Вижте и видеото с резултата ми!

Аз ползвам  ЛивЛон вече 20 дни, като вземам по две капсули сутрин. Само за тези няколко дни, аз забелязах  прилив на енергия,яснота в главата, работоспособност, бързо се наспивам, без значение в колко часът лягам, събуждам се бодра и с енергия. Скоро забелязах, че ясно виждам буквите и чета книга без очила. Впечатлена съм и щастлива от резултата, който имам.

 

 

 Женя Петрова 50 г,  София,

От 25 годишна ме измъчва главоболие. После проблеми със щитовидната жлеза - увеличение на лимфни възли в размер на малко орехче. Медицината не можеше да ми помогне.

Започнах да ползвам продуктите на компания Вижън и само слез 3 месеца, главоболието изчезна, а след 6 м, щитовидната жлеза влезна в нормите.

Ползвах цялата класическа серия, Гранатин Q10, ДиАйГард нано,Урсул, Мега, Куперс, Сейф-ту-си.

Сега съм на 52, чувствам се прекрасно и продължавам да ползвам продуктите за ппрофилактика.

 

 

 

penka new       Казвам се Пенка Йорданова.

Преди 8 години такъв съдбовен знак в моят живот, беше компания Вижън. Когато получих информацията за нея бях в тежко здравословно състояние. Имах, пиелонефрит и камъчета на единствен бъбрек, който на два пъти беше падал и ми слагаха тръби за да го повдигнат. Бяха се натрупали и хроничен бронхит, синузит, ниско кръвно с доближаващи се граници, упорит запек, коксартроза, ранен климакс с кръвоизливи, болки в кръста и безсъние.

Така изредените заболявания са нищо в сравнение с алергиите които имах: първо към лекарства, после към билки и към някои храни. Извадиха ми мъдрец и трябваше да се подпиша че осъзнавам риска че ако ми сложат гентамицин може и да умра! Непрекъснато се разболявах, кръга на храните които понасях се стесняваше, а не можех да се лекувам. Пиех урина като последна надежда за изцеление. Не исках да пробвам продуктите на Вижън, защото бях опитвала подобни на 3 други компании, и от всички се натравях.
Сестра ми насила ме накара да ги пия след като ги беше пробвала и вече имаше резултат. Каква беше радостта ми когато не само, че ги понесох, но и те тотално промениха живота ми.

Днес съм един много здрав, целеустремен и упорит човек. Пътувам много и разказвам на хората за възможността която дава компания Вижън.

 

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal