КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Антиоксидант №1 Ягода асаи купи в Карлово, Пловдив, София, България

Ягода Асай -  Купи сега Антиоксидант №1 в Карлово, Пловдив, София, България. 


Антиоксидант Асай Бери


Подобно на нара, асай бери (или както погрешно е по-познат у нас, акай бери) е пълен с антиоксиданти. Но освен тях този дребен плод, наподобяващ на вид едра тъмна боровинка и произхождащ от Амазония, съдържа и други полезни съставки като диетични фибри, витамини, минерали, сложни въглехидрати, аминокиселини и есенциални мазнини. Според изследване, публикувано през 2008 г. в Journal of Agricultural and Food Chemistry този суперплод помага на тялото да се пребори с ефектите на стареенето по-успешно от останалите плодове – благодарение на изключително високия си индекс (ORAC) за съдържание на антиоксидант.

 Това е истинска находка на 21 век.  Наричат го Кралска ягода, дървото на живота. Палма, която расте в долината на Амазонка, Бразилия. Забележете: Този плод съдържа 3000 компонента – витамини, минерали, аминокиселини. Антиоксидантната ефективност е 5 пъти повече от шоколада и 20 пъти повече от вит.С.

-          Модулира имунитета

-          Регенерира тъканта и мускулите

-          Забавя процеса на стареене

-          Тонизира и зарежда с енергия

-          Намалява теглото

 

Благодарение на синергичното си въздействие, LiveLon'+ не просто отслабва разрушителното действие на свободните радикали — той ги неутрализира напълно и така спомага за естественото подмладяване на организма.

 

Запазете сиянието на младостта и купи  ексклузивния комплексен Антиоксидант 10 LiveLon’+

 

 В следващото писмо, ще разгледаме Антиоксидант №2, РЕСВЕРАТРОЛ,  който болшинството хора познават и ползват като моно антиоксидант, а  Vision го включва в състава на ЛивЛон, поради неговите изключителни качества.

Вие получавате това писмо, защото сте се абонирали за безплатна информация. Със сигурност и вашите приятели се интересуват от нея, споделете им, като използвате връзката: http://vipignatova.boosterhit.com/342.html или самите те могат да се абонират , като оставят Име и Е-мейл във формата по-долу.

 

 
e-mail:
имя:
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal