КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Антиоксидант №2 Ресвиратрол Вижън купи в България

Ресвератрол Вижън купи в  България 

Мощен антиоксидант, притежаващ свойството на червеното вино. Известен е френският парадокс:  французите, които не обичат да ходят и спортуват, а обичат да се хранят обилно и с удоволствие, но се отличават от немците  и другите народи  по това, че много по-малко страдат от сърце и сърдечно-съдови заболявания. Когато учените започват да изучават защо  е това, установяват, че това се дължи на червеното вино, което французите пият редовно и конкретно на ресвератрола, което се съдържа в него. Спомняме се за ресвератрола в легендарния Гел Милениум, благодарение на който въстановява кожата, изглажда бръчките.

 Ресвератрола е полифенол, който се съдържа в люспите на червеното грозде, боровинките, люспите на фъстъците и др. Като мощен антиоксидант, ресвератрола се характеризира със следните полезни свойства: стимулира имунната скистема; има здравословен ефект върху сърдечно-съдовата система и предпазва от атеросклероза и свързаните с нея инфаркти и инсулти; притежава антиканцерогенен ефект;    представлява мощно средство против стареенето, като неутрализира въздействието на свободните радикали, причиняващи преждевременното стареене на клетките и си съдейства с други антиоксиданти, особено витамин Е; спомага за възпроизводството на здрави клетки, подпомага функционирането им и удължава живота им;  премахва мускулната умора и подпомага възстановяването на мускулите след тежки натоварвания; подобрява функцията на черния дроб; лекува някои форми на артрит и ревматизъм

Ресвиратрол  защитава ДНК на клетките  гаранция , че клетките ще се делят така, както е замислила природата, защото когато деленето на клетките не както е замислила природата – то идва болестта.

Ресвиратрол е 20 пъти по-ефективен от вит. С и 50 пъти по-ефективен от вит. Е.

И  много впечатляващо е сравнението:  В една бутилка квалитетно червено вино се съдържат 4 мг. Ресвиратрол. В една дневна доза от две капсули ЛивЛон се съдържат 80 мг, или това са 20 бутилки червено вино.

-          Забавя процеса на стареене

-          Защитава ДНК на клетките

-          Способства за унищожаване на раковите клетки

-          Възстановява клетките

-          Премахва и не позволява образуването на  тромби

 

 

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal