КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Свелтформ

Свелтформ+ Vision


Свелтформ +Свелтформ
 Съвременния живот диктува своите условия. Движим се по-малко, храним се с  по-ниско качество на храните, ядем в движение, водим заседнал живот и около нас голям стрес. Време за туризъм и фитнес, както и разходки в планината липсват или са недостатъчни.

 

Може би  търсите различни диети и нови  ефективни хранителни добавки за отслабване.
За да се справите със ситуацията ще ви помогне БАД Вижън  за  корекция на теглото Свелтформ. Тази хранителна добавка е разработена от специалисти на френския концерн Arkofarma специално за Вас!


Добавката  на Vision  Свелтформ+  се отразява на тялото комплексно: регулира обмяната на веществата, намалява апетита, подхранва клетките на панкреаса и щитовидната жлеза, намалява нивата на "лошия" холестерол, изгаря мазнините добавя енергия, намалява умората.


Добавката приета в програма  - Свелтформ + Хромвитал + + антиоксидант, е добра формула за намаляване риска от диабет, регулира кръвната захар и подобрява кръвоснабдяването.


 Ако търсите най-ефективните хранителни добавки за отслабване, на БАД Свелтформ +  е правилният избор. Натурална и  безопасна хранителна добавка за корекция на теглото, не води до пристрастяване и няма слабителен ефект. Свелтформ + лесен за използване: само една капсула сутрин и вечер с чаша вода.

Антиоксиданти от плодове
БАД Свелтформ + на Компания Vision позволява лесно да се разделите с излишните килограми, подобрява общото здраве.
Вашата  тънъка фигура, красива жизненост на кожата ще ви позволи да се насладите на това лято, слънцето и плажа!

За по-добър и бръз ефект, комбинирайте добавката Свелтформ+ с директно насочените за това комплекси за отслабване - Kr-Off абсорбаторKG-Off Sappresant

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal