КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Медисоя

 

Медисоя  Медисоя БАД Vision

 

Критическа възраст, топли вълни и изпотяване, нервно напрежение и без енергия - познато ли ви е това? На мен ми е познато и още как. Само не ме задоволяваше отговора, че това е нормално и е от ЕГН-то. А отговора беше такъв. Боже мой, знаете ли по колко пъти се преобличах на нощ, по колко пъти се връщах от вратата за да се преоблека, защото вълните бяха една след друга и потта беше толкова неприятна и притеснителна. А за да се случва това, представяте ли си какво напрежение изпитва тялото? Какво напрежение изпитват органите в нашето тяло? Та нали точно в тази възраст много жени се сдобиват от ония страшни болести като неврози, диабет, сърдечни проблеми и какво ли още не, които остават до края на живота им. А трябва да се задоволят с отговор като това е от ЕГН-то.
Не скъпи мои жени. Не е това причината. Всяка възраст е красива по своему. Всяка възраст и съпътстващите й симптоми могат да се овладеят и те да не създават напрежение и дискомфорт, а наслада от живота и в този момент от живота ни. Нали знаете - няма начин да няма начин. И тук има начин! 
Медисоя БАД на Vision е една прекрасна възможност за спокоен климакс, удължаване времето на менопаузата, профилактика на остеопорозата, сърдечно-съдовата система и раковите заболявания. А за тези, които се обичат повече, аз препоръчвам цялата гама от женската серия на Vision.

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal