КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Антиоксидант ЛивЛон

Знаете ли, че и това е възможно?

 

Върнете си младостта с Антиоксидант 10 - LiveLon'+

С напредването на възрастта работата на всички системи в тялото постепенно се нарушава: черният дроб все по-трудно се справя с прочистването на кръвта от токсините, в кръвоносните съдове започва да се отлага холестерол, нарушават се процесите на пълноценно хранене на клетките, намалява активността на фибробластите.

Да запазим младостта с ЛивЛон

Тялото остарява в резултат на въздействието на свободните радикали в клетките. Те са тези, които предизвикват вътрешното стареене и неговите видими външни признаци, които така плашат всеки човек. 

Като причини за образуването на големи количества свободни радикали могат да бъдат изброени УВ-лъчите, лошата екология, стресът, неправилното хранене, пушенето, агресивните вещества в състава на козметичните средства. Колкото по-възрастен става човек, толкова повече му вредят свободните радикали. Всеки ден те увреждат трилиони клетки, като предизвикват окисляването им и така ускоряват процесите на биологичното остаряване. Стареенето на организма се отразява първо на кожата. Свободните радикали увреждат липидите и протеините — основните структурни елементи на кожата; те разрушават колагеновите вериги, като намаляват изработването на колагена. Всичко това отслабва кожата, зоните на дермата с ниски нива на колаген започват да се отпускат и се появяват бръчки. 


За щастие, организмът е създал една уникална защитна система за борба със свободните радикали и основната движеща сила на тази система са антиоксидантите. Те имат способността да неутрализират свободните радикали в кожата и да я предпазват от стареене.

Тялото ни е в състояние да изработва тези антиоксиданти. Но при определени условия, като например, ако се излагаме продължително на въздействие на слънчевата светлина или вдишваме токсини (изгорелите газове или цигарения дим), свободните радикали нарастват количествено и антиоксидантната система на тялото не успява да се справи с тях. При подобни случаи, запасите от антиоксиданти могат да бъдат внесени отвън и това ще помогне на организма в нелеката му борба със стареенето.

 

Антиоксидант 10 - Vision LivеLon'+ ще ви помогне да удължите младостта си (всичко на всичко 5-6 лв на месец) ЛивЛон

Вероятно сте чували и за свободните радикали, и за антиоксидантите и сигурно ще можете да назовете част от най-често срещаните. Но знанията на ниво обща култура са крайно недостатъчни, за да помогнете на тялото да се противопоставя на натиска на свободните радикали. Разбира се, можете да се опитате да си направите меню с антиоксиданти, но не се чудете на липсата на реални резултати. Само правилно подбраният комплекс от антиоксиданти ще може да окаже значима подкрепа на организма. Един такъв великолепен букет от полезни и ефективни ингредиенти се съдържа в ексклузивната разработка на компания Vision — комплексът LivеLon'+. Този комплекс е разработен със специалната цел да обърне назад времето и да върне младостта и красотата.

Формулата на Vision комплекс LivеLon'+ е наистина уникална. В нейния състав влизат 10-те най-мощни антиоксиданта с каскаден механизъм на действие и те са: убихинол, екстрактите от зелен чай, Морски зърнастец, плодовете от Асай бери, Амарант, ресвератрол, астаксантин ликопен, хлорофил и селенометионин. В какво се изразяват особените свойства на тези компоненти?

Убихинолът е активната форма на кофермента Q10, който снабдява клетките с енергия, увеличава скоростта на протичане на биохимичните реакции и процесите на регенериране и заедно с това спира разграждането на колагена, еластина и намалява загубите на хиалуронова киселина. Като резултат от това се възстановяват уврежданията, нанесени от свободните радикали и се забавят процесите на стареене. Биологично активните вещества, съдържащи се в екстракта на зеления чай, проявяват силна антиоксидантна активност и така предпазват клетките в тялото от негативното въздействие на свободните радикали. Подобно действие има и екстрактът от Морски зърнастец, 95% от който се състои от един от най-силните антиоксиданти, наречен кверцетин и който увеличава жизнената способност на клетките и възпрепятства стареенето на тялото.

Астаксантинът е един много мощен антиоксидант. Уникалната структура на неговата молекула му позволява да предпазва тялото много по-ефективно от другите средства, затова той с право бива наричан суперантиоксидант от ново поколение.

Ликопенът също се характеризира с висока антиокислителна активност — той ефективно предпазва ДНК от свободните радикали.

Екстрактът от плодовете Акай (евтерпе) и хлорофилът предпазват клетките от уврежданията, предизвикани от свободните радикали — те ги неутрализират, забавяйки процесите на стареене на тялото.

Селенометионинът (селен) е още един антиоксидант, който е и един от основните микроелементи в антиоксидантната защита на организма. В състава на клетъчните ензими, селенът осигурява ликвидирането на свободните радикали във всички клетки.

Екстрактът от Амарант обогатява кожата с кислород, активно неутрализира окислителните процеси в клетките на епидермиса.

Благодарение на синергичното си въздействие, LiveLon'+ не просто отслабва разрушителното действие на свободните радикали — той ги неутрализира напълно и така спомага за естественото подмладяване на организма.

Кой трябва да взема комплекса LiveLon’+:

 

  • Хора, които се грижат за здравето си;
  • Хора, които искат да забавят процесите на стареене на тялото.
  • Хора, изпитващи продължителни емоционални и физически натоварвания.
  • Хора, чиято кожа е подложена на продължително въздействие на ултравиолетовите лъчи.
  • Хора, които не се придържат към рационалното хранене и консумират бързи храни.
  • Хора, консумиращи алкохол и пушачи.

 

 

Запазете сиянието на младостта с ексклузивния комплексен Антиоксидант 10  LiveLon’+Искате да знаете повече, оставете Име и Е-мейл във формата по-долу и информацията ще идва направо на електронната Ви поща. 

 
 
 

Статията е от vipgroup.net

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal