КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Юниор Би Биг

Джуниор Би Биг Vision

 

Активният източник на витамини Джуниор Би Биг спомага за правилното изграждане и растеж на костите и зъбите. Благодарение на съдържанието на калций и Витамин D, той укрепва костната и мускулната тъкан на детето, препятства развитието на кариес и снема нервната възбудимост.

ЮНИОР Би Биг Вижън Vision  в Силистра, България !

За здравето на децата ни, да се погрижем още преди зачеването им!

БАД Юниор за деца Вижън дава възможност децата да развиват всичките си заложби, да имат здрави кости, бръз ум и здраво тяло.

JUNIOR Big Bee е продукт с вкус на малина.Съдържа важни витамини и Калции, за растежа на зъбите и косата. Главно силната страна на продукта е съдържанието на екстракт от Бамбук. Добива се от стеблото на бамбука и на земята, това е най-богатия източник на Силиции. В Китай има мост от бамбук, построен  преди хиляди години и се ползва още. Детето расте стабилно и здраво с JUNIOR Big Beе.


JUNIOR Big Bee - формула за разтеж! Бъди голям!

Съдържанието на Силиции в кръвта  трябва да бъде 104-76. Когато Силиция е недостатъчен, то неправилно се усвоява Калция в организма. Калцият е в основата на поддържане на косата и костите, а Силицият е отговорен за създаване на меките тъкани, сухожилия, кръвоносни съдове, стомаха и чревния тракт. Това са хрущяли, кръвоносни съдове, клапи, жлезите с вътрешна секреция. 

Формула продукт, предназначен да отговори на настоящите и последните постижения в областта на храненето на детето. Лостове и уникалните лечебни свойства на екстракт от бамбук с високо съдържание на органичен силиций във връзка с витамини и калций за укрепване на организма по време на периода на активен растеж на детето.
 
 


 Купи сега Джуниор Би Биг на не голяма и достъпна цена с безплатна доставка в Силистра и България и дай на детето си здраве и спокойствие и радост за теб, обичания родител!

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal