КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Юниор Би Вайс

Би Вайс Vision

ЮНИОР Би Вайс /Бъди умен/  - Вкусна форма таблетки с ягодов вкус.

ЮНИОР Би Вайс Вижън Vision в Русе!

Комплексът от натурални компоненти Джуниор Би Уайз+ съдържа селен и йод, които отговарят за физическата и умствена активност на детето. Той влияе благотворно на работата на стомашно-чревния тракт и подобрява апетита.

Има декстроза - бърза енергия за децата и огромно количество витамини и минерали, в много голям състав. Ще кажем само за два: Цинк и Селен.

Цинка влияе на интелектуалното развитие на детето. Ако нашите деца получават достатъчно цинк, ще бъдат по-умни, ще носятпо-добри оценки в училище.

JUNIOR B Вайс съдържа компонент, който го няма в другите продукти: ЙОД- участва в построяването на хормоналните и щитовидни жлези и ако той не достига, води до заболявания и до нарастване на шията.

При термична обработка, Йода се разрушава, затова в нашата храна се съдържа много малко - около 35%. Йода млияе на умственото и физическо розвитие на детето.

Ако не достига Йод, децата не могат да развият умствения си потенциал, а по-късно  и умствено затруднение.

Купи сега на не висока цена и безплатна доставка в Русе и България, за да расте детето ви здраво и да развива умствената си възможност, а вие да сте щастливи.

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal