КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Защо се гордея със себе си


 
         Защо днес съм горда със себе си?

 

 

Скъпи Приятели, днес имам повод да Ви разкажа за моята гордост, моя резултат по здравето. Да, да, за моята гордост и ще разберете защо. Ще Ви разкажа моята история съвсем накратко. Тя ще отнеме две минути и може би ще намерите нещо полезно и вдъхновяващо за Вас, или просто ще ви бъде интересна. Чуйте моята история, за да разберете защо днес съм горда със себе си.

 От 20 годишна имам проблем с костите – коленете кръста и гърба. Оказа се,че имам дископатия. И каква дископатия само... Не можех да върша ежедневни неща, които изискваха навеждане или носене на тежест, макар и не голяма. Не можех да се грижа за градината и цветята ми, защото макар и да полагах усилия да го направя, после с дни умирах от болки и не можех дори да се обувам и обличам. А кризите те бяха нещо страшно. Ходили ли сте при зъболекар, който трябва да ви лекува зъба и ви докосва нерв? Е, може да си представите. А те бяха редовни, всеки месец почти. Кой с каквото не ми беше казвал и препоръчвал, с такова не съм се мазала, не съм пила и не съм правила. А имаше и такъв случай, в който тази криза траеше през цялата година – от пролетта, до пролетта в болки. Ходех приведена, защото не можех да се изправя и нито в болницата където лежах, нито лекарства, инжекции и физиотерапия ми помагаха. Получих пареза на десния крак и не можех да ходя, нито да кача едно стъпало. А бях толкова млада...С годините болката се задълбочаваше и аз започвах да се ограничавам в движенията в ходенето и не виждах изход от това положение. 

Защо ви разказвам всичко това? За да ви кажа защо днес се гордея със себе си, нали така ви обещах? 

Повече от 4 години ползвам натуралните витамини на компания Vision. Започнах да ги ползвам, защото много често се разболявах и гърлото и сливиците ми създаваха проблеми, чувсвах се уморена и без енергия. Само след седмица се почуствах по друг начин – събуждах се бодра и с енергия, готова за деня. По-късно констатирах, че вече не се разболявам от настинки и грип. Чувствах се по-стабилна на промяната на времето. Започнах да ходя всяка сутрин по 5 км с кучето до подножието на Балкана, където над Карлово се намира красивия вадапод ,,Сучурум”. Един ден аз реших да се опитам да отида с приятели по-нагоре в Балкана над Карлово - до ,,Кръста”, до където много хора правеха своите ежедневни разходки, но пътя е стръмен и далечен. Много пъти имах покана, но аз самата не се наемах. Страхувах се, че няма да мога да издържа. Но сега – о Чудо! Аз се справих и бях на Кръста, високо над Карлово. И после нищо ми нямаше и нищо не ме болеше!!! В началото не си давах сметка как и защо, просто бях щастлива, че можех да се изкачвам без проблем в планината. И започнах да го правя всеки ден. И пак нищо ми нямаше и нищо не ме болеше, освен умората в началото, която бързо отминаваше. Така започна моето подобряване на здравето ми и аз се чувствах прекрасно. Вече вярвах, че за подобряване на здравето ми, играят добавките, които ползвам и без да се замислям конкретно върху всичко това, за което ви разказвам, просто продължавах да си ги пия редовно. Дори вече не е необходимо да ходя специално за това в София, за да си ги купя, интернет е привилегия, която ми дава възможност да ги получавам направо у дома си в Карлово.

Вече имам и предпочитания: Обичам тези витамини, особено много ценя класическата серия, от която не мога да се лиша от нито един от тях. Просто към нея добавям новите, но и от всичките си имам любими като GranatinQ10,  Safe2CKG-OFFEnjoyNT-BADEnjoyNT Harpago Gel DiResetDiGard nanoD4XOsteoSanum. Защо ли? Обещавам, че някой ден, ще ви споделя защо.

И така - на 10.03.2013г, моя приятелка ме покани на по-голям преход в Балкана, за да видим къде цъфти ,,съсънчето”.

 Ако знаете колко е к расиво това цвете!!! Знаех, че то цъфти много на високо, но не си давах ясна сметка точно къде и за какъв преход става въпрос. Толкова силно беше желанието ми да отида и да го видя, че не се замислях, дали ще мога да стигна до там. А знаете ли, на мен вече и през ум не ми минаваше, че мога да не се справя. Не мислех нито за парезата на крака си, нито затова, че имам дископатия и няма да мога да вървя, нито за последствията след като се върна. Само този, който е имал и има проблем от такова естество, може да ме разбере за какво говоря.

Тръгнахме в 8 ч и много скоро, разбрах за какво става дума...:) Балкана над Карлово е много красив. Тръгнахме направо през скалите, където нямаше пътека, а ние вървяхме по най-стръмнато, като следвахме посоката, която си спомняше Лили от миналата година, когато беше отишла за първи път. Тук - там попадахме на пирамидките, които съвестни планинари бяха оставили за да покажат пътя, това правехме и ние, оставяхме по едно камъче върху пирамидате. Където ги имаше..:)Колкото повече се изкачвахме, толкова билото, което беше нашата цел се отдалечеваше от нас :). Раницата започна да ми тежи повече. Спирахме само за по минутка въздух...и пак нагоре. Така три часа. Вече бяхме в подножието на върха, от където трябваше да видим красивото цвете. Кратка почивка и отново нагоре.След около 40 мин, бяхме на поляната посиняла от цветовете на това красиво цвете. Каква красота само!!! А аз бях щастлива, че успях да изкача Балкана, което не бях правила от дете!!! Но едва направихме няколко снимки и започна да вали. Защо не почака малко! Само още малко... Това е природата! Не те пита какво ти е желанието.

 А нас ни чакаше обратен дълъг път, до Карлово и дома, само че  от другата страна на хребета. Трябваше да слезнем в дерето, от което отива водата в нашата водна централа и водопад Сучурум над Карлово и да се изкачим отново на билото от другата страна, на другия хребет. А дъжда се усилваше и вече бяхме мокри.. Вървяхме през гората в колона по един, къде по пътечка, къде направо между шипките и храстите, шумата вече беше мокра, камъните и скалите мокри и хлъзгави, а по нанадолнището се вървеше още по-трудно. Дъждовинчета излизаха да се разходят под дъжда.( Знаете ли какво е това дъждовник? Черни на жълти петна малки, като гущери животинки). Добре, че настигнахме един мъж, приятел на Лили, та все пак внясяше някакво спокойствие в редиците.:) А дъжда се усилваше и нямаше намерение да спира.

Когато се измъкнахме от гората и тръгнахме към ,,Баража” – О, гледка! Пред нас стоеше величествен връх ,,Купена”, високо над Карлово,  в снежна премяна, огрят от слъцето. Достатъчно мокри, имахме надежда за слънце, което да ни подсуши. И то изгря.

 

Чакаше ни още дълъг път през ,,Водната кула”, ,,Първа Бора,, , ,,Втора Бора”, ,,Кръста”.. Когато наближихме града, отново заваля. Това не ни плашеше, защото ние скоро щяхме да сме у дома. Беше 15.30ч . Аз бях щастлива и горда от постижението си, защото крачех в по-предна позиция от много по-младите от мен в групата. И само бях уморена, но нищо друго не ме притесняваше. Аз бях горда от себе си!

 И днес, когато споделям това с вас е Сряда, третия ден от прехода, но на мен нищо ми няма. Нямам вече дори и мускулна треска. Какво направих аз, за да се чувствам така щастливо, ще попитате вие?

Направих това, което ми се искаше да направя – да се кача на билото на Стара планина да погледна Карлово от високо  и да се насладя на това красиво цвете и природата и аз го можех. И го направих. 

Какво направих аз, за да нямам болки и да нямам здравословни проблеми, може би ще попитате вие? Ще Ви отговоря честно:

Пия редовно витамините си - BAD Vision. Всяка сутрин и вечер с голяма чаша вода и минимум 1.5 л. вода на ден. - Този ден пих повече витамини и вода :)

+ любимия ми D4Х.

- Намазах си краката кръста и гърба с Гел ЕnjoyNТ, преди тръгване, както и след горещия душ, след връщането ми, заедно с - ,,Чай за нея-Vision" + D4X, които аз обожавам. 

Как мислите Вие, дали си струва, човек да прави профилактика ? Правилна профилактика с Биологично активни добавки? Правилно и още как, ще ви кажа аз. Какво щастие е само да усещаш здраве, сила и енергия, а заедно с това и увереност, че всичко можеш да направиш и да постигнеш. Въпреки обстоятелствата ! Това ви го казвам днес, след повече от 4 години ползване на натурални хранителни добавки Vision и след повече от 40 години невъзможност да издържиш на болката, за да почистиш с прахосмукачка дори и една стая.

Днес с увереност искам да препоръчам на всички Вас:

-  Ако имате здравословни проблеми, започнете незабавно да ползвате натуралните добавки - BAD  на компания Viaion. Те помогнаха на мен, Те ще помогнат и на Вас, със сигурност.

- Ако нямате проблеми, започнете незабавно да ползвате натуралните добавки на компания Vision. Те върнаха моето здраве, Те ще запазят Вашето, със сигурност.

- Ако обичате себе си, ако искате да живеете без болка , да забавите старостта и да живеете по-дълго и по-качествено, започнета незабавно да ползвате натуралните добавки на компания Vision. Те помогнаха на мен да живея без болка, да изглеждам добре, да пътешествам и да се радвам на живота, Те ще помогнат и на Вас! И не забравяйте:

 Живота на човек е даден веднъж, но шанс да подобри здравето си, човек има винаги! 

Благодаря Ви, че чухте моята история. Надявам се, да сте намерили нещо вдъхновяващо и за Вас.. Споделете я с приятелите си и с тези, които имат подобни проблеми. Ако не вярват, нека ми се обадят, аз ще им я разкажа на живо.

Толкова е лесно да направиш добро - просто сподели линка:

http://vipignatova.boosterhit.com/423.html

 

 

 

С най-добри пожелания, 

Пепа Игнатова                  

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal