КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Ценова политика Vision - Карлово, София, България

Добре дошли на страницата, където ясно ще Ви представя ценовата политика на Компания  Vision.  Като начало, за Вас имам две новини - добра и лоша. С коя да започна?


НОВИНА ДНЕС 01.01.2015

Днес кризисните явления в световната икономика засегнаха всички основни сфери на
живота ни. В получилия се дисбаланс на световната финансова система само надеждни,
устойчиви и проверени с времето компании могат да се противопоставят на глобалните
дестабилизиращи явления. Именно като такава може безусловно да се характеризира
компания Vision.
Във всемирния бушуващ океан от сътресения Vision остава за своите привърженици остров
на стабилността, където преди всичко стоят интересите на Дистрибутора. Във връзка с това
се радваме да Ви информираме, че се запазват ценовите параметри на продуктите на
Компания Vision, влезли в сила от 1 септември 2014 година: от 1 януари 2015 година
стойността на продуктите Vision в условни единици и база CV остават без промяна.
Също така Компанията както досега ще продължи да дотира продукта (в размер ½ от
инфлацията и ½ от ръста на цените на суровините), като това е възможно благодарение на
ежегодното дългогодишно потребление на висококачествени суровини и получената
персонална отстъпка на цените на едро.

 

Или  нека направо да разгледаме, новата  ценова политика, за да стане ясно за всички в Карлово, София и цяла България: През последните доста повече от 5 години, компанията дотира сериозно цената на производството на продуктите и задържа силно цените им много по-ниски от реалните. За добро или не, това вече практически е невъзможно да продължи така. Например инфлацията в Русия за 17 години е изразена с повишение на цените над 10 пъти. А повишението на цените на суровините за продуктите ни е 1,6 пъти само в последните години. Получава се, че пазарът е качил цените си 16 пъти (у нас в България може да е 8 пъти), а цените на продуктите у нас за 12 години, от 2002, са се качили само с 20%...Т.е. сега един флакон от класическата серия струва на дистрибуторска цена 32 лева, а реалната му цена е между 250 и 350-400 лева! Живеем в пазарен свят и е ясно, че е невъзможно да си отделен от света и да държиш това, което предлагаш, на ниски цени, при положение, че всички качват своите цени. Това е фактически абсурдна сутуация и няма как да остане така...

И затова от 01.03.2014 компанията вдига цените на продуктите, но далеч не 16, 10, 8 или 3 пъти. Вдигат се по-малко от два пъти - с около 70-90% (това, разбира се, не е малко). Същевременно се качва (и то повече – около 2 пъти!) „търговският обем” на продуктите, което означава, че ако човек кани други хора да се регистрират и купуват с 40% отстъпка, ще получава добри пари и лесно ще наваксва повишението.

Ние категорично твърдим, че нашите продукти са номер едно в света! Това е подплатено с факти и доказателства. Само ще спомена ФАРМАЦЕВТИЧНИЯТ стандарт GMP (много по-силен от Руския и Китайския) и особено стандартът ISO 22000, който в такъв реномиран и мощен концерн като Аркофарма, фактически се осигурява само за продуктите на Вижън. А това е най-строгият стандарт за такива продукти в света!!! И всяка година изискванията му се повишават. И ние единствени в Европа го покриваме! Това струва пари, нали! И сме единствени и в това, че заедно със СЗО изследваме и оценяваме качеството на живот на хората и го подобряваме.

А новата супер-лаборатория на Вижън DEM4 е уникална по възможностите си в света и следи фактически ежеминутно всички новости и открития и ги претворява в супер-ценни и нужни на всеки човек продукти! Така се родиха D4X, Osteo Sanum, Hepar D, DiGuard nano, DiReset, iC Berry, EnjoyNT, и последните шедьовриLive Lon’ (без конкуренция анти-ейдж продукт и антиоксидант!) и Safe To See Forte. А на 01.02 ще получим в ръцете си Deecleans – това, което отново е с мотото „всеки го чака” – продукт за изчистване на организма от паразити, гъбички, бактерии...Може дори да изпускам някои продукти, но ни очакват неща, които дори не можем да си представим сега. Например готови няколкомесечни програми с точно определени продукти в тях, уреди, с които ще определяме реалната биологическа възраст на всеки човек и какво ли не още...

На всички ни е ясно, че какви ли неща, със съмнително качество, стандарти и технология, се продават по аптеките на цени като нашите...И е направо смешно да имаш най-добрите продукти, да го заявяваш и доказваш, а в същото време да ги предлагаш на цената на нещо, което е десетки пъти по-неефективно и „неизчистено”...Това вече няма да е така, поне в някаква степен.

Има 40 дни до 01.03...Няма нищо неестествено в това, че всички се юрнаха да купуват продукти на старите цени поне за по няколко месеца напред. Например човек, който купува обичайно по 50 флакона на 3-4 месеца, вчера поръча 180 флакона... Аз също ще купя (защо не) доста продукти за мен, сестра ми, синовете ми, внуците ми и всички близки - поне за няколко месеца - докато се адаптираме към новите цени. Естествено, че няма да спрем да пием продукти! Въпросът е, че е съвсем реално,че постепенно ще почнат временно да свършват някои продукти, най-употребяваните (а това са над 50% от продуктите).

Ако помниш подробностите, досега например един кейс от класическата серия беше 8 флакона и струваше около 260 лева и имаше 95 СВ. От 01.03 един такъв кейс пак ще е 8 флакона, но ще струва около 420 лева , но и ще има 190 СВ! Бустерът ще е пак 5 кейса и един подарък, но ще е 950 СВ, подаръкът – 190 СВ, а цената около 2000 лева.

И да добавя нещо супер-важно: в нашите продукти всяка съставка е от най-висок клас и качество! И непрекъснато се подобряват и усъвършенстват! Те си струват парите – и новите цени, и дори повече. Например хиалуроновата киселина в много предлагани продукти е синтетична с цена около 60-70 евро килограм. А нашата натурална от растения, получена с биотехнологии сол на хилауроновата киселина (в гел Милениум например), струва около 8000 евро килограм!!! Това е само един малък пример. Долавяш ли за какво става дума...

НО, сега добрата новина за Карлово, София и цяла България:

Ръководството на дружеството се вслуша в  многобройните искания на лоялни клиенти, и бе решено да намали цената на своите продукти с 25% от 1 септември 2014 година. 
Компания «Vision International People Group» - една от най-големите компании в света на пазара на продукти за здраве и дълголетие. Всички продукти на Vision са с неизменно високо качество. Възползвайте се и направете своята сделка с продуктите, точно сега.

Вие можете да изберете продуктите самостоятелно, използвайки навигатора, или попълнете въпросника и консултантът ще подбере най-необходими продукти за вас. Също така, можете да видите цялата гама. И с безплатна доставка за цяла България.

  

 С най-добри чувства, Пепа!

E-mail: pepiignatova@abv.bg   Skype: pepa..ignatova GSM: 0889 433 668

 

 

e-mail:
имя:
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal