КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Да поговорим за здравето

 

Моите размисли през пролетта в Карлово...

Пролет е. Красиво и слънчево Карлово, се  събужда след зимата. Разхождам се, срещам различни хора и разбилни мисли нахлуват в главата ми. Защо днес мисля толкова силно за за хората и за здравето? Със сигурност причината е пролетта и връщайки се в къщи, сядам, да споделя моите размисли върху тази толкова важна тема, която днес  е заела съзнанието ми. И знаете ли защо, защото днес все повече хора започват да мислят как да съхранят здравето си. Търсят начини, интересуват се. Четат и питат. А само информирания човек, може да вземе най-правилното решение за себе си и това на семейството си.

Защо профилактика на здравето с БАД ?

и Защо трябва да употребяваме БАД?

Това са теми, на които следва да се отдели специално внимание, но аз няма да навлизам в подробности, защото както разбрахте, аз споделям моите размисли, върху темата здраве.  Защо ли? Защото искам да ви предизвикам и вие да се замислите върху тази тема. Всички вие, които все още си мислите, че здравето е даденост и нищо не трябва да правим за него. Защото за него ние нищо не сме платили, то си идва по рождение,а по-късно е много лесно да кажем, ами това е от ЕГН-то, като нещо съвсем естествено. А нима не виждаме, че все повече болни има около нас. А статистиката сочи, че болестите са толкова подмладели и това е застрашаващо. Остеопороза вече има при юношите и девойките на 19-20г.А това е страшно.Тази сутрин гледам една телевизия, където един умен доктор, говореше от необходимостта от добавки към храната и то от комбинирани, балансирани, комплекси.

Има поговорка – здравето не е всичко, но всичко без здраве е нищо.

Всички сме чували да казват – оня получи инсулт или инфаркт, от стрес. Или диабет от стрес. Дали се замисляме върху това, защо от стрес, какво се случва с нас, с нашият организъм? От кой стрес се случва това? Има ли различен стрес?

Всички ние сме клетъчни и нашият организъм се състои от милиарди клетки.Тези клетки се нуждаят ежедневно от своята клетъчна храна –  от 90 вида витамини, минеррали, макро и микро елементи.....ежедневно. Те се доставет основно в организма чрез храната, а 80% от здравето, зависи от храната..

Но каква е храната днес? Колко богата е тя самата на тези така нужни на организма ни витамини и минерали? Каква вода пием? Какъв въздух дишаме? Каква е екологията около нас? Какъв живот живеем, спокоен или напрегнат? А технологиите, без които все повече не можем? За какво мислим повече, за почивки, екскурзий, партита ..или за това с какво да платим тока, водата, да се нахраним..имаме работа или не? И до какво води тази стресова ситуация?

Всичко това предизвиква стресово състояние на организма. И това състояние се отразява на двете основни системи в нашият организъм – нервната и ендокринната. Тези две системи контролират обмяната на веществата, от което са вследствие всички болести.

- Нервната система управлява импусите на нервните окончания и когато те блокират, това води до неправилна обмяна на веществата.

- Ендокринната система управлява хормоните, 32 на брой. Хормоните управляват ръст, тегло, репродуктивност, сърце, кръв..

И когато нещо от това не е наред, то води до неправилна обмяна на веществата. Неправилната обмяна на веществата води до болестите. Всички нужни на организма витамини и минерали, се внасят от вън, с храната. Нищо не се складира и няма запаси. А когато те не постъпват с храната ни, клетките страдат. Дори и тогава, когато сме си напълнили стомаха, те са гладни. Гладната клетка, няма сили да се бори и така лесно допуска болестите . Деформира се и така мутира. Болната клетка ражда болна клетка и така в организма лесно се настаняват различни болести. И човек има два пътя:

- Единият отива при лекаря и той му изписва лекарство, после в аптеката.По-късно от това лекарство, започва да го боли стомаха и отива пак при лекаря, който му изписва още едно и пак в аптеката. Но от това, човек не оздравява, а се появява нова болка, вследствие противопоказанията и от това, че организма още повече се замърсява , а това води до нови болести. Кръговрат.

- И втория път, пътя на БАД към храната, които допълват това, което храната не може да внесе на организма.

БАД доставя нсички нужни витамини, минерали, аминокиселини и т.н. на организма. БАД Vision дават това на клетките, което им е най-нужно: Чистят токсините и шлаките, хранят, защитават и балансират. Клетките са нахранени, здрави,стават силни и могат да противостоят на стресовите ситуации, здравите клетки, раждат здрави клетки, а там болеститепо-трудно се настаняват. Обновяването на клетките в организма води до подобряване на състоянието, а това е една добра профилактика. С БАД ние помагаме на организма да се справя и да решава здравните проблеми, които възвикват или са възникнали. Ние просто му даваме това, от което има нужда, а всичко останало, той сам мъдро решава, като на нас ни дава здраве и спокойствие. Аз ползвам натуралните витаминни комплекси на Vision. Натурални, безопастни и ефективни.

Каква е една от важните разлики между лекарствата и БАД?

Лекарствата са синтетични и поради това, те не се приемат от организма с охота. Те внасят стрес и спазъм на съдовете, което от своя страна хем действат видимо добре хем и не, защото този спазъм не подобрява състоянието, а действа като пожарникар на пожар.

БАД дайстват на съдовете меко и комфортно. Например:

Антиокс – разширява кръвоносните съдове, защитава сърцето, най-добрия антиоксидант.

Пакс – дава еластичност на съдовете, спокойствие  и мир през деня и спокоен сън през нощта.

Детокс - Изчиства клетките от токсините, нормализира имунитета.

Хромвитал - Дава енергия и тонус, а заедно с Пакса, нормализират кръвното налягане. 

Нутримакс - Естествен антибиотик, влияе положително на стомашно-чревния тракт, както и на костната система.

Свелтформ - Влияе на жлезите със вътрешна секреция,  а заедно с Хромвитал дава мощен ефект в обмяната на веществата за стройна фигура,

Лайфпак Сеньор - Комплакс от витамини в борбата с остаряването. Самата думичка ,,Сеньор", показва отношението на този продукт върху организма - уважение и респект.

Лайфпак Джуниор - NEO - е антипода на Сеньор при децата. Комплекс от витамини, които дават на детето всичко необходимо, за да расте здраво, да изгражда своята костна и умствена система, ръст и интилект, както и да развива умствените си заложби.

Гранатин Q10 – изчиства съдовете, запазва младостта, укрепват организма.

Класическата серия като цяло, действа на обмяната на веществата. Без нея, няма резултат! Разбира се,че може да се правят и различни мини програми., които дават страхотни резултати. Например аз препоръчвам :

Против грип - Антиокс+Пакс+Детокс+Лайфпак Сеньор+ Льйфпак Джуниор или:

 Детокс+Пакс+Хровмитал+Джуниър + ДиАйРесет Или:

Детокс+Пакс+Д4Х – през час по 3 капули.

Децата нямат очистителни кризи, освен детските продукти Джуниор + Би Смарт, може да им се дава ДиАйРесет,Антиокс,Пакс, Детокс, според възрастта, като изпалзвате консултацията на личния си консултант.


Аз намерих своето здраве и спокойствие с БАД Vision и затова ги препоръчвам и на вас. Натурални, безопасни и ефективни, лесни за употреба – само с чаша вода, това е здраве и спокойствие в днешния забързан и натоварен ден.

Незабравяйте и децата, започнете грижата за тях още преди зачеването. Джуниор+Антиокс+Пакс++ Бъдете здрави и различни с Vision.

Вземете, купете, пробвайте и ще се убедите сами.

Ето и новият справочник за тези, които искат да знаят повече:http://issuu.com/ycnex/docs/vision_product_guide_2012?mode=window&backgroundColor=%23222222 С уважение и много обич, Пепа. Пепа Игнатова - фото в синьо

E-mail: pepiignatova@abv.bg

Skype: pepa..ignatova1Следвай ме в:  Добави към Facebook  Споделяне в Blogger.com  Добави към Twitter  Добави към Съучениците

 

 
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal