КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Три етапа на здраветоОт какво се нуждае клетката

Как да бъдем здрави?

Какво е нашето качество на живот?

Как можем да променим качеството си на живот!

 

 Вижте схемата по-долу. Ако приемем:

Една черна линия, която означава идеалното здраве на човек.

 И възниква първото заболяване – настинка, грип, каквото и да е. И нашата права линия, започва да слиза надолу. Ние приемаме някакви лекарства, обезболяващи, антибиотици и вижте, ние се стараем да повишим нашето ниво на здраве нагоре. Но до първата идеална линия, все едно не достигаме. И ако погледнем едни такива зег-заг, зег-заг , то това означава, че ние периодически заболяваме, пием някакви лекарства, оздравяваме, чувстваме се добре и пак до следващото разболяване. И никога не достигаме първоначалното ниво на здраве.

Какво се случва по-нататък с нашето здраве?

Следващт етап е, когато периодическото заболяване, прераства в ХРОНИЧЕСКО.

И разбира се, трябва да приемаме много по-силни препарати, по-силни лекарства и обикновенно не само едно, а няколко и може би и хормони, което е бич за организма и най-лошото е операция.

 

Обърнете внимание на разликата: Когато човек  е в начална фаза на заболяване , то нивото на  здравето се повдига и сваля...но когато е в храничаска форма , то тогава не става въпрос да се подобри здравето , а да се запази на това ниво на което е и да не слиза по-надолу. Да не става по-лошо.

Сравнение действието на БАД с лекарствата

 

Следващ етап е когато храническата болест прераства в много сериозна форма, тежка форма на заболяването, например рак и всички тези силни препарати и лекарства и хормони, преминават на друг етап - химиотерапия.

И ако обърнете внимание, то здравето пада бързо надолу и на този етап въобще не идва ред да се  задържи на този етап на който е, а да се забави процеса на болестта. Просто да се забави.

 

Сравнение на болеста може да се направи как расте тревата или едно растение:

Всяко растение има две части – горна част, зелена с листа и долна част – корен.

Ако приемем, че корен, това е причина, която е в земята и ние не го виждаме, то горната част, стеблото -  това са симптомите. На няколко нива.

Обърнете внимание, че ако отрежем част от стеблото и листата -  най-горните листа, какво обикновенно става? Като височина, то се намалява, но корена се увеличава. Всички знаем, защо подрязваме дърветата.

Така действат лекарствата. Обикновенно те действат на симптомите.

Първо си приемал една лекарство,  после второ, трето и така се получава, че всичките симптоми ти си премахнал – не те боли главата и т.н. , но причината си остава.

Сравнение действието на БАД с лекарствата

В този смисъл става ясно:

Лекарствата работят на върха , на симптомите.

БАД работят с корените на проблема..На причината. Именно на причината - защо те боли главата, това или онова, защо  чувствате това или онова неразположение и БАД действат точно на това, да открият причината за всичко това и да действат на нея.

 

А вие сами знаете, ако изтръгнете корена, то само по себе си растението умира, не може да живее. Затова, реши ли се причината, то симптомите сами по себе си си отиват.

Именно по такъв начин работят БАД.

Аз ви нарисувах как работят лекарствата на 3 нива. Точно така работят и БАД, на три нива.

Ако човек се намира на трето ниво - тежка форма на заболяване и започне да приема БАД, то е очевидно, че за да се  подигне на горно ниво трябват много БАД и много време.

 

Ако човек започне да приема БАД, когато при него е само хроническо заболяване, то неговия път на оздравяване е много по-бързо.

 

Но ако човек е в самото начало, когато са още първите признаци на болест, човек започне да приема БАД, то започва да се възстановява още по-бързо.

Разбира се,че е най-добре да се започне да се пие БАД преди да са дошли болестите. Така с една добра съвременна профилактика, ще дадем на организма всичко нужно, за да не идват болестите или ако се проявят, те бързо да отшумят.

Аз не Ви убеждавам, аз искам Вие да знаете това, защото когато човек е информиран, може да вземе най-правилното решение за себе си. Сега решението е във Вашите ръце.

 

На коя от снимката искате да приличате?

Тези жени са на една и съща възраст. Едната ползва БАД, спортува (както е видно) , а другата - не. Вие на коя от снимките искате да приличате?

 

КАК ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ?

Как да запазим младостта си и да забавим старостта?

Има  КакЗдравето и младостта, съхранини с натурални комплексни витамини.Защо днес все повече компании предлагат на пазара  хранителни добавки?

Отговора е ясен - защото има нужда от тях.

КАК МОЖЕМ ДА СЕ ОРИЕНТИРАМЕ В ТОВА МОРЕ ОТ ПРЕДЛАГАНЕ?Та нали всички Ние търсим най-доброто за нас и нашето семейство.Какво отличава продуктите на компания Вижън от всички останали на пазара?

НАТУРАЛНОСТ, СТАНДАРТ НА ПРОИЗВОДСТВО, ПРОИЗВОДИТЕЛ, ТЕХНОЛОГИЯ, КЛИНИЧНИ ИЗПИТАНИЯ, МЕДИЦИНСКИ ПРЕПОРЪКИ, МНЕНИЯ НА ВИДНИ УЧЕНИ,  НАГРАДИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА / Академик Дмитрий Буряк e награден с почетен медал "Мечников"  за практически принос в укрепване здравето на руската нация и "Орден за възраждане на Русия-21 век".

Именно затова аз избрах продукцията на компания "Vision International People Group".

ПРЕЗЕНТАЦИЯ   ЗА  ПРОДУКТИТЕ  И  БИЗНЕСА  на български език: всяка сряда в 21 часа българско време   ТУК: Нужна е последна версия на JAVA

 А може да разгледате Навигатор за БАД Vision  ТУК:   

Пепа Игнатова - Класическа серия       

 

 

 Повече за продуктите прочетете ТУК в моят  блог:

 PS: Това  Ви интересува - моля посетете   онлайн магазина  ни  в сайта  или  ТУК:

Това Ви интересува и искате да знаете повече - моля оставете своето Име и Имейл във формата по-долу!

Информацията ще дойде направо на електронната Ви поща, съвършенно БЕЗПЛАТНО!

 

 Следва ме в:  Добави към Facebook  Споделяне в Blogger.com  Добави към Twitter  Добави към Съучениците  

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal