КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Защо БАД?

Добре дошли на страницата , където може да научите важни неща за Вашето здраве!

Реших да споделя с Вас това, което за мен е интересно по отношението на БАД - какво ни дават изащо трябва да се приемат БАД и смятам, че това трябва да го знаят много повече хора, но на първо място, аз решех да го напиша тук, за всички мои приятели, които са се подписали на моя сайт. Може би и Вас ви интересува тази информация.

Просто четете.

Днес на пазара има много и разнообразни продукти, а аз ще говоря за продуктите на Vision и конкретно за класическата серия.Класическа серия

 

Защо класическа серия?

Каквито и продукти да пуска на пазара компания Вижън, класиката ще си остане винаги класика. Цялата продукция на компания Вижън това е:

-         Повече енергия

-         Укрепване на имунитета

-         Отлично самочувствие

-         Винаги да си във форма

 Това е дивиза на нашата продукция и всеки продукт, който пуска на пазара компанията е насочен така, че да даде своята черта  и своя принос в тези 4 направления.

Аз съм забелязала и от опита на моите спонсори е забелязано, че всеки, който започва направо с директната серия - то те имат своите резултати, но когато се УПОТРЕБЯВАТ СЪВМЕСТНО С КЛАСИКАТА, то тогава резултатите са много по-ярки и забележими.

Първия продукт, за който искам да ви разкажа, това е:

 

АНТИОКС   

В неговия състав влиза ГИНКО БИЛОБА,един мощен стимулатор на съдовете и умствената дейност. Той много мощно защитава мозъка, очите, черния дроб и цялата кръвоносна система.

Кръвта със и без Антиокс

Антиокса действа мощно, в защитата от свободните радикали и на  ТОЗИ СЛАЙД виждате две снимки – дясната на клетките на кръвта, когато въпху  тях е подложено действието  на свободните радикали и не се употребява антиокс и вляво, когато се употребява Антиокс.

ПРЕДИМСТВОТО на Антиокса е в това, че той има  НЯКОЛКО АНТИОКСИДАНТИ В състава си. Защото на днешния ден са известни над 1100 различни видове свободни радикали.И да се бори с такава армия само един антиоксидант,не е никак просто. А нашият Антиокс, има голям набор от различни антиоксиданти:

–        Витамин Е, Витамин С, Гинко Билоба, Цинк, Селен, и всичките те заедно помагат да се защити нашият организъм от различните видове свободни радикали.

Например:

Витамин С синтизират почти всички растения и много животни с изключение на морското свинче, маймуната и човека. Витамин С  е много важен за организма. При неговия дифицит започват различни възпаления, раните на заздравяват.Човек е склонен към инфекции. Обикновенно той започва със запек, после диария и след това инфекция.

Трудно заздравяват раните и костите на човек стават лесно чупливи. И към всичко това води дифицит на витамин С.

При дифицит на СЕЛЕН, то не се усвоява ЙОД. В резултат на това започва заболяване на щитовидната жлеза и впоследстмие заболяване на сърцето.

Витамин Е, който е в състава на Антиокса, разширява кръвоносните съдове, съхранява тяхната еластичност и  разрежда кръвта. Особенно лятото, когато е горещо и кръвта е по-гъста, за сърдечно болните хора  се  препоръчва да се пие витамин С за избягване на съсирване на кръвта, вследствието на изпарение на водата.

Витамин Е забавя  стареенето на кожата и предотвратява развитието на рак на кожата.

Антиокс се препоръчва на бременните за изчистване на околоплодните води, а това се отразява добре на здравето на детето. Предпазва от токсикоза.

 

Гинко билоба  - в състава на Антиокса, притежава пикочогонно действие, нормализира кръвното налягане и хората, които са преживели инсулт и инфаркт, то Гинко билоба помага да се възстанови след токива тежки удари.

Препоръчва се на хора с изменение на очите, ренопатия, лечение на катаракта, при жълти петна по очите.

 Цинк - който е в състава на Антиокса , влияе на Тимусната жлеза. Децата са раждат със здрава Тимусна жлеза и затова са радостни и се смеят, но когато започват да растат, тази жлеза снижава функцията си и ние виждаме, че при старите хора е понижен имунитета и функцията на Тимусната жлеза и те не са тако радостни както децата.

Цинк помага на Тимусната жлеза, колкото се може по-дълго да работи и функционира.

 Цинка помага за правилната работа на цялата ендокринна система на човека – това е хипофизата, половите жлези и панкреаса.

 Цинка възприпятства образуването на свободните радикали.

В резултат на това се забавя стареенето, ние изглеждаме добре и ако погледнем снимката на кръвта, където е приемано Антиокс, то ще видим какви са чисти и равни мембрани, а не изядени и наръфани от свободните радикали,което показва че ние сме свежи, млади, енергични. Антиокса помага мембраната на клетките да бъде цяла.

 

 

ДЕТОКС   

 Детокс съдържа една единствена съставка –  Детокс - какво прави?

УНКАРИЯ ТОМЕНТОЗА, ( КОТЕШКИ НОКЪТ).

Той влияе на нашият имунитет. На всички клетки на нашия имунитет.

Имунитета е много сложна система и той се състои от различни клетки.

Например, едни следят за порядъка , дали всичко е нормално и както трябва. Други следат за нарушенията, дали има болни клетки и те веднага съобщават, дават сигнал на клетките – защитници, който имат за задача да отделят и изхвърлят тези болни клетки.Или: Имунитета се състои от различни клетки и всяка от тях изпълнява определена функция в организма на човек.

СЛЕДИ, СЪОБЩИ И ЛИКВИДИРА!!! Детокса има основна задача - Да изчисти от организма всичко вредно!

Понякога се случва така, че клетките, които трябва да предадат сигнала,  са отслабени , те не изпълняват своята работа добре, натрупват вредни вещества, отрови и токсини и така се получявят онкологичните заболявания.

 Или други клетки, които  отговарят да носят от организма всичко лошо и болно и те не са в добро състояние и в резултат на това в организма се получава т.н. автоимунно забаляване.

 И Детокса стази уникална съставка Котешки нокът прави точно това, помага и защитава всяка клетка, за да може тя да изпълнява своята функция.Аз обожавам Детокс. Пия го постоянно, а когато усетя признаци на настинка, той е моето спасение.

 ДЕТОКС се приема при лечение на всякакви тумори и онкологични заболявания, защитава организма който е натровен било то с алкохол, или когато човек дълго време е приемал синтетични препарати, лекарства.Детокс на дълбоко ниво изчиства и изхвърля от организма всички отрови и токсини. Също така той помага при заболявания на ставите;Детокс помага при различни инфекции или грип, както и бързо да овладее тизи процеси.Аз обожавам Детокс. Пия го постоянно, а когато усетя признаци на настинка, той е моето спасение.

 

 ХРОМВИТАЛ  класик за основа 2

Това е един продукт, който ми позволява да се чувствам винаги във форма с тонус и енергия. Разбира се, че може да се пие и от бременни – Юлия го е приемала през цялата бременност сутрин и на обяд.

Хромвитал помага лесно да се адаптира човек на ново място, когато лети със самолет, или с автомобил, или е отишъл в друг град и друга среда, Хромвитал помага бързо да се почувствате добре и във форма.

Неговите компоненти нармализират захарта  в кръвта и вие никога няма да чувствате резки спадове и качване , винаги ще се чувствате във форма.

Повишава устойчивостта и издърживостта към различните стресови ситуации.

 Регулира обмяната на веществата и  работата на щитовидната жлеза.

Аз имах увеличение на щитовидната жлеза 2-ра степен и сега тази диагноза не съществува.

 

СВЕЛТФОРМ

Прекрасен продукт, който регулира обмяната на веществата и помага в работата на щитовидната жлеза и заедно с Хромвитал работят за профилактика на захарния диабет.

Свелтформа е прекрасен продукт за добра фигура. Аз имах излишни килограми, които качих на лятото на големи почивки, но с палзването на Свелтформ, аз свалих килограми, а тялото си чувствам стегнато и комфортно. Обожавам Свелтформ, пия го винаги и той ме кара да се чувствам добре.

Съставките, които влизат в Свелтформа, помагат да се регулира работата на чревния тракт. Свелтформ се явява източник на витамин С.

 

ПАКС

Благодарение на Пакс, може да се чувствам добре във всякаква  стресова ситуация.

Стреса както е, така си и остава, стресовата ситуация винаги има, на тя си остава такава, защото Пакс позволява да не се влияе от ситуацията на стрес, да остана спокойна и да държа ситуацията в ръце.

Пакса е много ефетивен при различно нарушение дейността на сърцето – сърцебиене , стенокардия, бронхиална астма,депресия, мигрена , безсъние, повишено кравно налягане.

При нощно напикаване на деца, при заекване.

Пример: Пакса добре влияе на  и е първа помощ при проблем при храносмилната система, стомашно-чревния тракт.

 

НУТРИМАКС

Ловец на възпаления! Насочен към пикочополовата система и ако там има възполения, той ги намалява и подобрява състоянието.

Нутримакс се явява добър източник на желязо и затова той влияе добре на всички възпалителни процеси. Това е естествен антибиотик.

И защото бактерийте и вирусите тровят и разрушават нашите клетки, то Нутримакс блокира тяхното развитие, притежава противомикробно, диоретично действие, способства за извеждане на пясък и камъни от бъбреците. Действа меко и в комплекс с другите комплески се отразява много благоприятно на целия организъм.

 

СЕНЬОР:

Или Краля на продуктите ЛАЙФПАК СЕНЬОР, който работи за нашия стомашно-чревен тракт.

Без него всеки човек изпитва проблем, който не може да се овладее – дисбактериоз, колит, остри инфекции, които са вследствие небалансираното хранене.

И понеже Сеньор е комплексен продукт, той действа много силно и мощно.Ако приемаме поотделно неговите съставки, то те няма да оказват такова действие, както синергичното им действие в комплекс, плюс бифидобактерии , които възтановяват микрофлората на стомаха и заедно с нашите антиоксиданти, повишават целия имунитет.

Детски комплекс ЛАЙФПАК ДЖУНИОР,

е продукта за деца, много богат витаминно-минерален комплекс, което дава всичко необходима на децата за да растат здрави физически и да  развиват  умствените си възможности.

Обикновенно липсата на витамини при децата се проявява под различна форма – не са концентрирани, не слушат или много са палави, бият се, тичат супер активни..но това не е причинатапридетето,че не е възпитано или не знае и човек си казва – ой, какво невъзпитано дете.. Причинате е липсата на определени витамини и минерали в организма на детето, което не дава сила на мозъка, да бъде концентриран..

Лайфпак Джуниор възстановява баланса, дава всички необходими витаминии минерали,нужни на детския организъм.

 Нашите продукти са профилактически, приемат се сутрин и вечер по една капсула и е доказаво, че дори и 10 пъти повече да приемете от някой продукт, то все едно това не е опастно за здравето и няма да ви сеслучи нищо лошо.

Обикновенно, когато почувствам признаци на настинка или раболяване, аз винаги препоръчвам това, което аз съм пробвала и правя и сега – пия по няколко продукта от това което имам през два часа.

Аз винаги препоръчвам  класическата серия да присъства винаги като асортимент в използването на продуктите. Това правя аз, това препоръчвам, а всички останали продукти, всеки сам да избере това, което на него му харесва, допада, обича и има нужда от него.Аз имам моите фаворити, които пия винаги и по всяко време – зима, лято, есен, зима...намерете и Вие вашите любими продукти и ги включете към Вашето ежедневие.Чинията с която се храним

 На клиентите си аз препоръчвам:

Ако седите зад компютър, ако работата ви е свързана с мозъчна дейност, аз казвам: Вижте, за разлика от физическата работа, когато вие свършвате работа и отивате и почивате, то при умствената работа , с привършването на работа, мозъчната дейност не свършва. Вие спите, а вашия мозък продължава да работи. На тези хора аз препоръчвам, заедно с класическата серия, да ползват Антистресов комплекс.

Когато работата е  свързана с физическа работа – препоръчвам, заедно с класическата серия, да добави и възстановителната серия.

На спортистите – препоръчвам да ползват класика + ЕnjoyNT-BAD , защото натоварването отива на ставите.

За себе си, за децата ми и всички клиенски жени, аз препоръчвам да прибавят към класиката по два пъти в годината женски комплекс по 3 месеца!

За мъжете – мъжки комлекс, на основа класика.

Но има такива продукти, които препоръчвам и на мъже ина жени. Един такъв продукт е Гранатин Q10. Слез 35г, аз препоръчвам да се пие постоянно.

Има продукти, коитоаз препоръчвам да се пият постоянно от хора, които имат специфически заболявания,като например:

Човек преболедувал ХЕПАТИТ, ЦИРОЗА НА Ч. ДРОБ, който не работи на 100% и никога няма да работи на 100% и аз препоръчвам да се пие постоянно КУПЕРС!

Човек с наследственост онкология, да приема на основа клисика  – МЕГА  постоянно , редувайки с ДиАйРесети Ди АЙ Гард нано!

Заболяване на сърцето – постоянно Антиокс + Кардио Драйв ( CardioDrive)


Абонирайте се за БЕЗПЛАТНА  информация, НОВИНИ и АНОНСИ, от ПЕПА ИГНАТОВА,  като оставите Име и Е-мейл във формата по-долу,а информацията ще пристига направо на Вашата електронна поща.

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal