КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Оценка качеството на живот - ОКЖ

Направете оценка на качеството на живота си СЕГА!


,,VISION International People GROUP“  реализира настоящия международен проект в сътрудничество със Световната здравна организация и научно-изследователския  институт по хранене към Руската академия на медицинските науки.

 

Качеството на живота е това, как хората възприемат своето положение в живота, както в контекста на ценностната система и културата в която те живеят, така и спрямо техните цели, стремежи, очаквания, норми и грижи. Това е комплексно понятие, което се влияе от сложното въздействие на физическото здраве, психическото му състояние, степента на независимост, обществените отношения и особеностите на околната среда.

(Световна здравна организация, 1995г.)

 

Пепа Игнатова със житона ВОЗ   Пепа Игнатова - ВОЗ, житон   

 

За да направите оценка на качеството на живота си, моля попълнете формата по-долу и на е-мail ви в срок от 24 часа ще бъде изпратена покана. В поканата ще има посочен линк, последвайте го, регистрирайте се и попълнете въпросника. Това ще ви отнеме 30-40 мин. Имайте търпение и отговорете възможно най-точно и вярно на въпросите. Така резултата ще е максимално точен. Следвайки препоръките на специалистите на СЗО, след месец ще можете да повторите теста и сами да се убедите в състоянието на вашето качество на живот към каква точка върви - положителна или отрицатилна, както и възможните варианти за подобряването му.

e-mail:
имя:

 

 

 

PS: За подробности и допълнително възникнали въпроси, не се притеснявайте да се консултирате, като се свържете с нас по начин, който на вас е удобен.


E-mail: pepiignatova@abv.bg

GSM: 0889 433 668

Skype: pepa..ignatova1

 
e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal