КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Отговори на често задавани въпроси

Пепа Игнатова със житона ВОЗ    Често моите приятели ми задават едни и същи въпроси, които аз реших да обединя в едно и да отговоря на тях писмено, така че, от тях да се възползва всеки, който има в себе си подобни въпроси.

  1. Въпрос: Защо трябва да пия БАД? Баба ми не е пила такива продукти, а живя до 95 години.

 

Убедена съм, че е така! Баба Ви няма как да е пила такива продукти, защото тогава не е имало такива. Въпросът е защо тогава не е имало, а сега има? Защо сега хиляди фирми произвеждат хранителни добавки, а тогава – не? Основната причина е в необходимосттаТогава не е имало необходимост, сега има. Защо? Трябва да се замислим каква е екологията днес, какво вода пием, каква храна ядем, какви съвременни уреди и технологий ползваме. Какъв е стресът около нас?

В цивилизованите страни отдавна знаят това и затова в Япония такива продукти употребяват ежедневно почти всички, в САЩ – 80 %, в Западна Европа – 50 %, а у нас – само 3-4 %. Изводите си правете сами, като видите статистиката на болестите и тяхното подмладяване у нас – 100 души дневно – рак, всяко 5-то дете – с високо кръвно налягане, всяко второ – с алергия, 2 милиона хипертоници, 800 хиляди диабетици, инсулти, инфаркти,...да продължавам ли? Аз пия тези продукти вече 5 години ежедневноВие решавате за себе си!

 

Това беше отговора ми към Диана, която работи и живее в Мадрид. Днес тя сама дава своя резултат от ползване на продуктите.

Почти ежедневно главоболие, нередовно ходене по голяма нужда, което водеше до пълен дисконфорт – подуване и болки в стомаха и в сърдечната област, трудно раздвижване сутрин на ходилата и болки в ставите, гърба и кръста. На 17.12.2011 г. на клепача на дясното ми око се появи малко петънце, а за две седмици – и върху другия клепач, челото и зад двете ми уши. По-късно се появиха петна и по краката ми. Оказа се, че е псориазис. 

Консумирам цялата Класическа серияАнти-стресова серия, D i gard nanoEnjoyNTЖенската серияD4X и всичко, което пожелая. 

За осем месеца, до месец август 2012 г., всичко по лидето ми и зад ушите се изчисти, а по краката е едва забележимо. Резултатът е невероятен и съм много щастлива! 

 

  1. Въпрос:  Има много подобни и по-евтини продукти.

Има, разбира се, след като те са единственото лесно достъпно средство да оцелеем в този свят на отрови, стрес и същевременно непълноценно хранене. В света има хиляди фирми, произвеждащи БАД, у нас са десетки. Истината е може би силна за Вас, но тя е  - който не употребява такива продукти, не му е мил животът! Доказателства – хиляди и те са около Вас! Да, ако човек проумее, че трябва да ползва такива продукти, естествено възниква въпросът кои да избере. Нужни са обективни, сериозни критерии. Кое е важно при избора на БАД? Ще спомена само някой важни критерий, по които продуктите на Vision се отличават от всички останали на пазара на здравето:

-         натуралност – 100%

-         Ефективност – усвояват се на 98%. Продуктите са вписани в лекарствения справочник ,,Видал”

-         Безопастност – нямат противопоказания

-         Балансираност

-         Технология на производство – криогенно раздробяване, при -196 градуса в основата на течен азот. При тази технология се съхраняват органите за трансплантация и сперматозоидите за инвитро оплождане.Няма друга така щадяща технология.

-         GMP стандарт на производство.

-         Клинично изпитани и медицински препоръчани

-         Производител ,,Аркофарма” – Франция 

Елена Ц. - на 71 години – София

Инсулинозависим диабет от 18 години.През цялото време до срещата ми с Компания Вижън, диабетът беше лабилен, с непостоянни стойности на кръвната захар - от 1,9 до 28 единици. Това разрушаваше здравето ми, получавах губене на съзнание за секунди и падане. Разбирах сериозността на състоянието си и търсех алтернатива. 

През 2006 г. ми предложиха продуктите на Компания Вижън. По професия съм фармацевт и след като се запознах подробно с тях, аз взех решение да ги употребявам. Това може би се оказа най-важното решение в моя живот. Употребявам класическа серия (Антиокс, Детокс, Пакс, Нутримакс, Свелтформ, Хромвитал, Сеньор, Джуниър Нео), правя различни комбинации и с МегаВинексБрейн о флексГранатин Q10Сейф ту СийLCBalance, Куперс Нео, Aktivy, D4X, DiGuard nano, Enjoy NT и всичко ново, което Компанията създава.  

3. Въпрос: Аз не пия никакви лекарства

Това е чудесно! Поздравявам Ви! Имате шанс никога да не ползвате лекарства. И този шанс Ви дават продуктите на “Вижън”! Тези продукти са много различни от лекарствата! Аз наричам БАД “необходимо добро”, а лекарствата – “необходимо зло”.

Коренно различно е мястото на БАД от това на лекарствата. Те са много повече храна, отколкото – лекарства! Те се ползват, за да не се превръща здравето ни в болест, за да сме защитени, очистени, балансирано нахранени, бронирани срещу отровите и стреса. Затова създателите на БАД “Vision” препоръчват ежедневна употреба на цялата “Класическа серия” продукти. За да сме максимално защитени и нахранени, за да се спрат болестните процеси, при всеки следващ цикъл на деление на клетките да се раждат все по-здрави клетки и така постепенно процесът на разболяване да се върне назад. Това при всеки човек е много различно, защото до различна степен е стигнал процесът. Необходимо е време и по-голям брой продукти! Ето го основното място на БАД “Vision” – профилактика – мощна, съвременна, високоефективна! Когато някой човек получи инфаркт или инсулт, тогава идва ред на медицината, но и тогава, за да се възстанови човек, освен лекарствата, са нужни и БАД! А за да не се случат тези беди, нещата са в неговите ръце – да ползва БАД.

 

Този въпрос ми беше зададен от  Таня Т. От София, на 47 години. Ето нийния резултат разказан от самата нея:

Алергичен ринит (сенна хрема) – дългогодишен, с много неприятни проявления в пролетния период: кихане, сълзене на очите, кашлица, отиваща към астма. Налагаше ми се да приемам по три вида лекарства (капки в очите, спрей за носа и антихистаминови таблетки), които всяка година сменях, защото предишните не ми действаха. 

Започнах с Антиокс, Детокс, Пакс и Джуниър Нео, които пих 6 месеца в доза 2 пъти по 1 капсула, като през пролетния период увеличавах капсулите на Антиокс, Детокс и Джуниър Нео до 4-6 капсули на ден. 

 

4.      Въпрос: Много са скъпи.

Ако се говори сериозно, понятието “скъпо” е много условно. Дадена стока, от дадено качество, с дадена технология, има съответна цена. Не може да се сравнява “Трабант” с “Мерцедес”. Ако коли от класа на Трабант струват примерно 1000 лв., а от класа на Мерцедес – 50000 долара, скъпа ли е кола от класа на Мерцедес, която струва 30000 долара? Аз мисля, че е много евтина! Същото е и с продуктите. Не може да се сравняват витамини от аптеката, които са синтетични (което, според най-нови изследвания значи повече вредни, отколкото полезни, усвояват се 5%, не са аналог на натуралните и не правят нищо особено полезно за организма!) със 100% натурални витаминно-минерални комплекси, френско производство, от концерн номер 1 в света за 2003 г., по стандарт GMP (“добра производствена практика”), по технология, запазваща всичко ценно в растенията и осигуряваща пълно усвояване! Ако примерно за 1000 лева, дадени за половин година, човек спре лекарствата си за високо кръвно налягане, спре да стои пред лекарски кабинети и изключи това рисково заболяване от живота си, това скъпо ли е? 13 милиона резултата за 8 години, най-реномираният световен френски производител, 70 души научен екип, най-висок производствен стандарт, най-щадяща и ефективна технология, клинични изпитания и т.н. си струват парите!

 

Радостина Р. - на 32 години години – Лондон, смяташе така.

Сега тя разказва своя резултат:

Фиброаденоми на гърдите; високо кръвно налягане; стомашни проблеми; лесна уморяемост. След 10-месечна употреба на продуктите вече нямам тези проблеми. 

 

5. Въпрос: Защо не се продават в аптеките?

Искате да кажете, че продаваните в аптеката медикаменти са по-сигурни от предлагането от човек на човек? Отговорете си сами, или отидете и попитайте в аптеката за клиничните изпитания на лекарството или витамините, които вие употребявате. Дали ще ви ги дадат?Помолете аптекарката да вземе което и да е лекарство или витамини и да изпие няколко капсули от него, без да прочете за какво е. Дали ще го направи? Не. Защото това е опастно. Само 5% от българските лекарства в аптеката имат GMP стандарт. Максимално усвояването става максимум до 22%.Продуктите на Вижън се усвояват на 98%.Аз мога да изпия цял флаuон от който и да е продукт на Вижън и няма да ми стане нищо лошо.

(Един резултат разказан от Д-р Тамара Пшенникова за  майка на 5 годишно дете: Детето взело и изяло цял флакон ,,Джуниор”. Майката с ужас констатирала това. Изненадата била малко по-късно, когато детето изхвърлило цяла топка глисти и нищо лошо не му се случило.)

 Продуктите на “Вижън” – а тях всеки от нас купува само от едно-единствено място – официалния склад на Компанията в София, където се доставят директно от производителя!

Дали ви се е случвало след като си купите лекарство, аптекарят да Ви позвъни у Вас и да Ви попита как сте, подействало ли Ви е лекарството, има ли някакви проблеми...? Не, разбира се! А при нас това е закон, задължение – да следим действието, да Ви съветваме, помагаме и водим по пътя към здравето.

 Марта К. - на 57 год. години – София.  

 EnjoyNT по 2 капсули на ден - 3 месеца; при всякакви дискомфортни състояния, ползвам 1 саше D4X, ако не е достатъчно, вземам второ и състоянието веднага се подобрява. 

 

 5.      Въпрос:  В аптеката подобни продукти са по-евтини.

Нама подобни продукти за сравнение.

 

Пепа Игнатова - фото в синьо    Пепа Игнатова, Карлово, 67г

И аз така си мислех преди. Ползвах дълги години ,,Центрум” – витамините от А до Я. Те са на цената на един флакон от класическата серия на Вижън. Резултат не получих никакъв, по подобряване на имунната ми система. По-късно разбрах, че той се усвоява само 15%, а останалото се изхвърля от организма, като нарушава функцията на много органи.

Ползвах и Саменто. Чувствах се по-добре, но нямах траен резултат.По-късно разбрах, че ,,Саменто” е 30% натурално и се усвоява на 30%. Цената му е приблизително колкота на Детокса от класическата серия, който е 100% натуралин и се усвоява на 98%. Колко ,,Саменто” или ,,Центрум” трябва да изпия за да стигне 98% ? И на каква цена? Оставам на вас да пресметнете.

С продуктите на Vision, аз имам своите трайни резултати, които мога да разкажа на всеки лично, който иска да ги чуе.

 

  1. 6.      Въпрос:  Сигурно ли е, че няма да навредят на някого ?

Затова е важен производителят, производственият стандарт, технологията и клиничните изпитания. За това говорихме.

 

Бонка А. - на 65 години години – Казанлък

Преди употребата на добавките на Вижън имах колит, ограничени движения на коленните стави, придружени с болка. В края на 2006 год. ми бе поставена диагноза „Инвазивен карценом със смесен строеж дукто лабуларен”. След оперативна намеса ми бе назначена и лъчетерапия. 

 

Месец след употребата се подобри общото ми състояние. Движех свободно ставите и без болка. В момента продължавам засиления прием на продуктите до пълното разрешаване на следоперативния проблем. 


 7. Сигурно ли е, че вътре има това, което пише на етикетите ?

Този производител и стандартът GMP  са абсолютна гаранция за това. Има закон за етикетите.

 

Елена Л. - на 29 години – София

Започнах с Пакс, Антиокс, Детокс, Нутримакс, Шевитон, Д4Х, следващите месеци ползвах Енджой Ен Ти, Свелтформ, Хромвитал, Лайфпак Джуниър, Чай за неяХелти кис нощенГел милениум нео

Още в първите седмици усетих подобрение: успокояване, възвръщане на съня, отпушване на носа, справяне с алергията, повече концентрация. Сега вече ползвам продуктите за ежедневна подкрепа на здравето си и за профилактика, за повече тонус и енергия. 

 

8. Аз ям много плодове и зеленчуци.

Това е мнаго добре. И този съвет е добър, ако сме някъде между 1960 и 1970 г. Ако това е съветът на лекаря Ви, замислете си колко години е изостанал от реалностите в света. Здравето е  във Вашите ръце.

 Ашиме Е. - на 35 год. години – Мадрид

Главоболие, болки в гърба и ставите, тромбофлебит, кървящи хемороиди, умора, нервност, операция-киста на яйчника. 

Започнах с класическата серия, Възстановителна серия - след операцията, ползвала съм и Антистресовия комплекс, Женските продукти. 

Още в първите дни изчезна главоболието, втората седмица спряха болките и отоците в краката. Започнах да усещам повече енергия, сънят ми се подобри, и само десет дни след операцията, със сина ми правехме салта в басейна

9. Съветвам се с лекаря за здравето си.

Здравето е задължение на всеки един от нас. Лекарите лекуват с лекарства.Разбира се,че те са нужни, но само в краен случай. По-добре е да ги имате като приятели и да не се налага да ги използвате за здравето си. Още Хипократ е казал: ,,Нека храната бъде вашето лекарство и  лекарство – вашата храна”. БАД – това е храна на нашите клетки и колкото те са по-нахранени , по-здрави, толкова и нашият организъм ще е по-здрав, а ние ще сме по-здрави и по-щастливи.

 

Антоанета ИгнатоваАнтоанета И. - на 36 години – София

По проблем 1: от две години нямам никакви проблеми и кризи. По проблем 2: вече нямам проблем, но Д4Х е постоянно с мен. Аз обичам този продукт и го ползвам всеки ден заедно с другите. Той ми дава тонус, бодрост и защита през целия ден. 

 

  9.ВъпросПолзвам билки само от района, в който живея.

Кафе пиете ли? То не е от “района”! А естествено е да се мисли така, когато не се знае въобще, че съществува технология “криодробене”, за която такова твърдение няма съществено значение!

Силвия Д. - на 43 години – София

В първите 3 месеца - пакс, нутримакс, свелтформ, хромвитал, антиокс, детокс. 

На следващия ден от приема на продуктите започнах да спя добре, без да се събуждам през нощта. След около 2-3 месеца престана да ме безпокои проблема с кръвното налягане. Получих много тонус и енергия още в първите дни от приема на продуктите. Продуктите ми помогнаха да преодолея дискомфорта, свързан с храносмилателната ми система. 


10. Въпрос: Не може да помагат на всеки/на всичко (“Панацея” няма) . И аз така си мислех, но после разбрах, защо може.Може, защото действат на клетките. На всички клетки в организма. Продуктите на Vision разглеждат организма като един орган.

 Резултат на Николета Б. - на 63 години – София

Кожни проблеми, зачервяване и обриви по лицето, хронична умора.

Класическа серия, ДиАйГард нано, Бюти и Шевитон

Изчистване на кожата, повишаване на тонуса, равновесието, обонянието, работоспособността и концентрацията

 

  1. Въпрос: Аз си варя билки по Димков.

Чудесно! Това е също огромен опит, както вложения в продуктите на “Вижън”. Разликата е, че Вашите рецепти се приготвят часове, а  продукти на Vision се приемат лесно с чаша вода. Вашите унищожават 60% от полезните съставки на билките и удължават много лечението, а моите позволяват да се усвои всичко полезно в билките...Разликата е 40-50 години във времето. Какво толкова...

 Резултат на Атанасис К. - на 67 години – София

Силно оредяване на косата, опасност от оплешивяване.  След 4 месеца косата се сгъсти, няма косопад.


11. Въпрос: Големите дози витамини са вредни .

Само ще Ви кажа, че днес трябва да се боите не от много, а от малко! Днес хората боледуват не от предозиране, а от недостиг, дефицит на витамини, минерали, амино- и мастни киселини. А предозирането е термин от закостенялото остаряло “знание”, че има само синтетични витамини и минерали (в аптеките). При нас във “Вижън” те са натурални и опасност от предозиране няма. Криодробенето осигурява още повече това. Вие изберете къде да отидете – в аптеката или при нас.

 

Резултат на Исак Л. - на 65 години – София

Много често боледувах, имах непрекъснат дискомфорт в гърлото и носа. Употребявах много лекарства дълги години. Появиха ми се камъни в бъбреците и жлъчката, колит, гастрит, променени чернодробни проби. Разби ми се нервната система - изкарах три дълги по година депресии, невралгия на троичния нерв, полиневрит след грип... 

Започнах през май 2000 г. с Антиокс, Детокс, Пакс и Хромвитал и след една седмица добавих към тях Анти-стресовия комплекс. С времето ползвах последователно всички серии и различни комбинации от добавките на Вижън. 

На третия ден усетих стабилизиране на състоянието на нервната си система, за няколко седмици гърлото ми се "изглади". Не съм допускал оттогава да се разболея, всички описани проблеми са под мой контрол. Чувствам се по-млад, енергичен и работоспособен, отколкото през 2000 г. Изключително съм благодарен от срещата ми с БАД Вижън. 

 

12.Въпрос: Ако бяха толкова хубави, всички щяха да знаят за тях.  Ако Вие не искате да чуете и всеки реагира като Вас, как си представяте тези “всички”? Ще Ви успокоя – знаят точно толкова хора досега, на колкото им е разказано и колкото са “чули”. Живеем  в информационната ера и  всеки човек знае само нищожна част от съществуващата информация в света. Един знае едно, друг - друго. Вие имате вече шанса да знаете, дали Вашите познати също ще узнаят, зависи вече от вас.

 

Олга А. - на 66 години – София

Остеопороза с 50% разредено костно вещество; пих лекарства 8 години, преди да науча за продуктите на Вижън. 

Антиокс, Детокс, Пакс, Нутримакс, СеньорМедисоя

 9 месеца след като ползвах тези продукти, вече нямах остеопороза (доказано със снимков материал). Сега ги ползвам профилактично. 

 

13. Въпрос: Пробвал съм и не става. Ако става дума, че сте пробвали продуктите и не сте имали особен ефект, това коментирах във въпрос 46. А що се отнася за дейността, бих Ви попитал - пробвали ли сте да пилотирате самолет (без да сте пилот)? Ако да, стана ли? Искам да кажа, че това е професия като всяка друга, която се учи теоретично и практично; но тук има големи предимства – имате Ваш личен наставник – “информационен спонсор” и ученето е успоредно с работенето и печеленето!

 

Заза Ц. - на 49 години – София

Тежък плексит в лявото рамо, остехондроза с постоянна тежка болка в кръста, безсъние, подуване на стомаха с газове и дискомфорт, много нервен, много сухи и нацепени пети, висок холестерол – 8,64 (при норма до 5-6), на ехограф - омазнен черен дроб.  

 

1-ви месец:Антиокс-2, Детокс, Пакс, Нутримакс, Гранатин Ку10, Сеньор, ЛС Баланс-2, Артум, ЕнджойНТ-2 2-ри месец: както първия 3-ти месец: Антиокс, Пакс, Детокс, Нутримакс, Сеньор, ЛСБаланс-2, Свелтформ, Куперс, ДиАйГард нано, Сталон нео.  

 

14. Въпрос: Гърците (немците, англичаните,...) не купуват такива неща.

 Това ми е добре известно! Купуват ги само италианците, испанците, китайците, българите, руснаците, поляците, бразилците, японците, американците, южноафриканците, виетнамците,...И всички останали хора на света...

 

 Иван Герасимов - на 46 години години – Сливен

Наднормено тегло - 89 кг

KG-off-komplex.

  

15. Въпрос: Три продукта са много.

А аз знам, че 5 продукта са малко! Кой мислите, че е прав? А колко домата са много за салата?

 

Радмила П. - на 43 години – София

Гастрит и начална фаза на язва и дисбактериоза, вследствие на прием на антибиотици, изписани за лекуването на стомашните проблеми. 

 

Освен разрешените стомашно-чревни проблеми, изчезна едно неприятно почервеняване на лицето от неизвестен произход, регулирах теглото си и като общо състояние се чувствам много по-енергична и балансирана.  

 

16. Въпрос: Вие лекар ли сте?

Аз не съм лекар. Не е нужно. Нужно е да Ви научи и да Ви помага специаллист по БАД, а аз съм такъв.

 

Лука Ц. - на 24 год. години - Грузия, гр.Тбилиси

Висока кръвна захар,увеличен черен дроб, подуване и безпокойство в червата, честа болка в стомаха, главоболие, гнойни пъпки по целия гръб, постоянно му тече носа и нощем е запушен и не може да диша.

1-ви месец:Антиокс-2, Детокс, Пакс, Свелтформ, Куперс, ДиАйГард нано-2, Д4Х-2. 2-ри месец :като първия 3-ти месец:Антиокс-2, Свелтформ, Куперс, ДиАйГард нано, Фет Абсорбер, Хангър сапресант. 

 

17. Въпрос: Каквото му е писано на човек...(или “аз си ям пържоли и си пия вино и ракия”...).

 Всеки може да прави каквото реши – сам избира. Умните хора казват, че наистина има нещо “писано”, но то е 80%. Останалите 20% се наричат “коридор на волята”. Там всеки сам определя какво да прави, като взема решения всеки миг. Оказва се, че тези 20% могат да преобърнат съдбата на всеки човек в посоката, която той желае...ако има воля! Така че, Вие избирате колко пържоли и колко добавки да ползвате и дали...

 

Петя Й. - на 63 години – Палма

Много: язва, гастрит, колит, хронична умора и безсъние, нервни припадъци, ставни болки, синузит, вариращо кръвно налягане, аритмия и пролапс на двете клапи на сърцето, 3,5 диоптъра късогледство, поднормено тегло - 45 кг, гинекологични проблеми. 

 

18. Въпрос: Защо системата е такава.

 В света има две системи за разпространение на стоки – традиционна (магазини) и чрез мрежа от хора. Втората е много по-нова и непозната, но това не значи, че е по-лоша. Напротив – счита се, че това е най-съвършената система, защото купувате нещо от познат човек, който много добре познава и ползва стоката си и може компетентно да Ви ориентира. Традиционната система предполага реклама по ТВ, която е анонимна и малко хора вече й се доверяват, а тук на Вас рекламата (препоръката) прави човек, който поема отговорността за думите си, поддържа връзка с Вас след продажбата, отделя Ви време и Ви помага да постигнете резултата, който искате. Тази система “от човек на човек”, ще се използва и налага все повече в следващите години. Това е част от световна тенденция! Справка Р. Кийосаки – “Бизнес школа”, също Пол Пилзер (виж т.8).

 

Елизабет Д. - на 22 год. години – София

Хормонален дисбаланс, проявен в обриви по лицето и кисти на яйчниците; чувствителен стомах; главоболие при напрежение; слънчева алергия; наченки на алергия от животни. 

Antiox, Pax, Detox, Nutrimax, Sveltform, Chromevital, Junior Neo, Granatin Q10, Nature Tan, Medisoya, Artemida, Beauty, Cheviton, Brain-o-flex. 

По-добра концентрация; по-добри спортни резултати; липса на главоболие; намален ареал на слънчевата алергия и липса на симптоми на алергията от животни; нямам стомашни проблеми; нямам кисти, а обривите са значително намалели.  

 

19. ВъпросАз пия “Саменто” или друго (чудесно френско, американско,...) лекарство.

Всичко е въпрос на избор. Но за компетентен избор е нужна сериозна, задълбочена информация! Аз за себе си и семейството си съм избрал най-доброто, Вие решавате за Вас и близките Ви. Изсушен и стрит “котешки нокът” и криогенно разпрашен “котешки нокът” не е едно и също! Разликата е огромна!

 

Резултат на Петър Г. - на 55 год. години – София

Влошено зрение - далекогледство с очила +1,25 диоптъра. 

Ползвах продукта за очи S2C няколко месеца.  

Диоптърът се намали на +0,5, което според очните лекари било невъзможно.

 

20.ВъпросАз ползвам  козметика Лореал (Мейбалин, Буржоа, Проктър енд Гембъл, Велла, Нивеа, Ревлон, Макс Фактор, Орифлейм, Ейван, Мери Кей, Фаберлик,...). Всички изброени фирми имат козметика от “втори” клас – Мидл Люкс (Масс Маркет). След това има трети клас “елитна” (Хай Люкс) козметика – там спадат Кристиан Диор, Живанши, Ести Лаудер, Ланком, Нина Ричи, Версаче, Клиника Шосейдо, Ив Сен Лоран и др. (или друга скъпа козметика). Изборът е Ваш! По какви критерии я избрахте? Изброих втори и трети клас, а козметиката на “Вижън” е четвърти (най-висок!) клас – аз ползвам нея (а цената й е малко по-ниска от за трети клас)! Кой е по-предвидлив?

Пепа Игнатова - фото в синьоПепа Игнатова, Карлово, на 64г.

Ползвам ежедневно Гел Милениум от козметиката на Vision и към впечатлена от резултата, който имам:Бръчките по лицето ми, които ставаха с годините все по-дълбоки,започнаха да се изглаждат, а лицето ми доби по-свеж и привлекателен младежки вид.Многото кафяви петна по ръцете ми, които някой наричат ,,старчески” или те просто показват проблемите които имачовек в организма, започнаха да избелявати да изчезват. Сега са много по-малкои много по светли и нетолкова фрапиращи и видими.Гел Милениум ползвам като домашна аптечка за всякакъв проблем, който ми се появи – одраскано, порязано, подуто, зачервено, пъпка или каквото и да е по кожата, мажа с Гел Милениум. Много скоро,проблема не съществува.
Биологично активните хранителни добавки (БАД) и нутрацевтиката:

отговори на най - често срещащите се възражения:
Д-р Тамара ПшениковаД-р Тамара Пшенникова - Кавалер на ордена «Диамантено Съвършенство» и представител на Клуба на милионерите на Vision, лауреат на Националната награда «Здраво поколение ХХІ», гвардеец на Президента на Компанията.


Обичайно, хората задават на консултантите едни и същи въпроси и ако знаете
предварително отговорите им, ще се чувствате по-сигурнив себе си. Колкото по-прости и достъпни са отговорите ви, толкова поубедителни ще бъдете по време на своите разговори.


Може ли приема на БАД да доведе до хипервитаминоза, т.е. излишък на
витамини?


Този въпрос често се обсъжда и в медиите. «Състоянието на хипервитаминоза
съществува само на теория. Проблемът е измислен. Всъщност, нашето население е
поставено в ситуация на катастрофална хиповитаминоза, т.е. недостиг на витамини. По
данни на Академията за медицински науки, 100% от населението страда от дефицит на
Витамин С, а 70% от населението – от дефицит на витамини от група В.
Тялото се нуждае от витамини и минерали всекидневно, а в храната ни се
съдържат не повече от 30% от необходимата дневна доза. Те не се натрупват в
организма. Така че, ни най- малко не сме заплашени от хипервитаминоза и никой отпрактикуващите лекари не я е диагностицирал».

Има ли пристрастяване към употребата на БАД?
За професионалистите, разбира се, този въпрос е наивен. Можете да отговорите
шеговито: «За жалост, не. Синът ми (дъщеря ми) често забравя да си изпие добавките.

Е, как мислите, може ли някой да се пристрасти към моркови? Дори да са много вкусни
и екологично чисти?»


Дали Компания Vision не добавя в своите БАД наркотични вещества, щом
отзивите на хората при тяхната употреба са толкова възторжени?
Тук отново е уместно да се пошегувате: «Ако е така, пред търговските офиси
щеше да се извива опашка. В противен случай трябва да обяснявате на всеки
поотделно, колко важно за организма е да се приемат витамини и минерали. Нещо
повече - тези продукти се употребяват от космонавти и спортисти, чието здравословно състояние е подложено на строг контрол».

 

Цялата статия може да прочетете в блога ми.

 

Не можеш да помогнеш на този, който не иска да те чуе.
Франклин

 

 


Ако имате въпроси, на които не получихте отговор тук – свържете се с мен и ще се радвам да получите компетентен отговор, който ще Ви позволи да вземете най-правилното решение за себе си.

 

С Уважение, Пепа Игнатова – Независим Дистрибутор-Консултант на компания ,,VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUP

 

E-mail:pepiignatova@abv.bg

Skype: pepa..ignatova1

0889433668

 

АБОНИРАЙТЕ  се за БЕЗПЛАТНА информация и статии от ПЕПА ИГНАТОВА,  като оставите своето Име и Е-мейл във формата по-долу:

e-mail:
имя:
Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal