КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

ХепарД

ХепарД  Vision

Алкохолизмът е социален проблем с медицински корен. В основата му заляга прогресиращо заболяване, което се характеризира с патологична зависимост от етиловия спирт. Алкохолизмът действа разрушително на структурата и функциите на всички системи и органи в човешкото тяло. Основната цел при разработването на новия продукт на компания Vision — HeparD е именно борбата с алкохолизма.

Влиянието на алкохола върху мозъка и Централната нервна система.

 

Алкохолното опиянение се предизвиква от нарушаване на функциите на главния мозък и преди всичко на дейността на кората на големите мозъчни полукълба, а след това и в другите дялове на Централната нервна состема.
 
От алкохолна интоксикация в най-голяма степен страда мозъкът. Това се обяснява не на последно място с факта, че алкохолът се задържа в мозъчната тъкан до 15 дни. Консумацията дори и на малки дози спиртни напитки забавя предаването на нервните импулси и предизвиква разстройство на мисленето. Постоянното отравяне с алкохол в крайна сметка води до намаляване на обема на главния мозък, разстройство на паметта, алкохолни психози, слухови и зрителни халюцинации, разстройства на съзнанието, социално опасни постъпки. Като следствие от алкохолната интоксикация могат да се появят и патологии на гръбначния мозък, като например алкохолната миелопатия, която на практика е невъзпалително поражение на гръбначния мозък. Често пъти това заболяване предизвиква нарушения в походката, усещане на тежест и болка при ходене.

В резултат на разстройството на неврорегулацията, възникват нарушения в работата на отделителната система. В частност, при алкохолизмът е възможна появата на непроизволно уриниране. Алкохолът отслабва хормоналната дейност на кората на надбъбречните жлези и хипофизата, които регулират метаболизма и функциите на половите жлези. Това води до разстройства на половата система при жените и мъжете.

През последния стадий на заболяването настъпва алкохолен делириум. При болните се появяват състояния на тревога, безсъние, слухови и зрителни халюцинации.

 

Как влияе алкохола на храносмилателната система?

От злоупотребата с алкохолни напитки страда на първо място черният дроб. При навлизането си, алкохолът предизвиква общо отравяне на организма и често пъти — възпаление на черния дроб. Последен стадий на хроничното алкохолно отравяне е цирозата — изключително тежко и неизлечимо заболяване. Алкохолът постепенно разрушава секреторните и двигателните функции на храносмилането, в резултат на което възниква витаминна и белтъчна недостатъчност и се нарушава въглехидратната обмяна. При болните от алкохолизъм не са редки случаите на възникване на онкологични заболявания на гръкляна, хранопровода, стомаха, черния дроб.

Не бива да се забравя и вредата, която нанася алкохола на стомаха. Алкохолните напитки дразнят лигавицата на стомаха. В резултат на това се изработва стомашен сок с малко количество ензими и високо съдържание на солна киселина. Това затруднява усвояването на храната, витамините и микроелементите. Настъпва обезводняване на клетките и възпаление на тъканите. Постоянното дразнене на лигавицата на стомаха често пъти води до остър или хроничен гастрит или панкреатит — възпаление на задстомашната жлеза, съпроводено с киселини и резки болки. При страдащите от алкохолизъм намалява апетитът, често пъти те консумират алкохол, без да се хранят и това бързо изтощава организма.

 

Как влияе алкохола върщу сърдено-съдовата система?

След като попадне в кръвоносната система, алкохолът оказва негативно влияние и на кръвоносните съдове и сърцето. Според данни от научни изследвания, при болните от алкохолизъм 20 пъти по-често, отколкото при другите хора се срещат заболявания на кръвоносните органи. Спиртните напитки повишават артериалното кръвно налягане, което е причина за хипертония и други сърдечно-съдови заболявания. Патологични процеси настъпват не само в сърцето, но и в артериите и кръвоносните съдове. Това води до образуване на тромби и развитие на тромбофлебит.

 

Може ли да се помогне и как?

 HeparD е новият продукт на компания Vision за преодоляване на алкохолната зависимост и начин за запазване на здравето. Уникалната формула на HeparD действа в две посоки: в борбата със зависимостта към алкохола и за предотвратяване на синдрома на махмурлука. Двойният ефект е резултат от действието на «вълшебния» компонент в състава на комплекса — билката Кудзу. Това растение от рода Pueraria е използвано още в древността в Китай за лечение на алкохолна интоксикация и зависимост. Съвременни изследвания доказват, че Кудзу съдържа изофлавони, които забавят активността на ензима, разграждащ алкохола. Благодарение на това си действие,HeparD съществено намалява потребността от алкохол. Натуралните съставки на комплекса предпазват от появата на състояния на потиснатост, които често пъти съпровождат отказът от алкохола. Биологично активните вещества на HeparD, натрупвайки се в организма в резултат на редовен прием, премахват патологичното влечение към алкохола и проявите на махмурлук. Комплексът стабилизира артериалното налягане, оказва антиаритмично действие, предизвиква мускулно и емоционално отпускане. Приеман преди употребата на алкохол, HeparD предотвратява настъпването на махмурлука, заедно с присъщите на това състояние неприятни симптоми: главоболие, сухота в устата, гадене, жажда, тремор (треперене на цялото тяло), раздразнителност, зачервяване на очите, загуба на апетит.

HeparD няма странични ефекти при съвместна употреба с алкохол. Затова комплексът е ефективен, както в случай на доброволен отказ на човек от консумация на алкохолни напитки, така и за хора, които искат да помогнат на свои болни близки без тяхно знание.

HeparD намалява патологичното влечение към алкохола, излизането от „кръга” на запоите, както и да се избегнат в бъдеще сривове, премахва махмурлука, предпазва клетките на черния дроб при алкохолна интоксикация.

Цената на ХепарД е достъпна, а ефекта е впечатляващ. Купете  сега и пробвайте с безплатна доставка в София, България.

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal