КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Нейчер Тен

Нейчер Тен Vision


Вече  в Бургас !  Защо Нейчер тен?

Neyche Tan  БАД Вижън -  много важен продукт,освен за слънцето и загара.

Той е страхотен антиоксидант.Съдържа КУРКУМА,защитава черният дроб и му помага да осъществява своите функций.Той не само неотрализира токсините,но и ги детоксикира.Действа като кортизона,НО без неговите странични действия.

-има злъчигонно действие

-подобрява злъчният сок

-ПРОТИВОТУМОРНА АКТИВНОСТ

Препоръчва се на всеки,който има онкологични проблеми.

Направено изследване в САЩ за рак на простатата при мъжете е доказано,че куркумата спира развитието на рака,дори в напреднал стадий. Не само повишава имунитета,но се и бори с микробите и гъбички.


Нейчер Тен вече  в Бургас и Варна!

Купи Нейчер Тен на не висока цена и безплатна доставка сега и защити своята кожа и тяло от парещите лъчи на слънцето. Траен загар и много здраве с Нейчер Тен - меко и комфортно.


Аз използвам Нейчър Тен БАД Вижън и възвърнах здравината на ноктите си, които се чупеха и деляха до месо. Болеше ме и беше грозно, а аз обичам красивите ръце с красив маникюр. Сега съм доволна и щастлива,че отново мога да имам красиви ръце и маникюр.

PS: Имам и друга основателна причина да обичам и да използвам Нейчер Тен. Това е,че аз много обичам да се излагам на слънце и да се препичам на слънцито, без умора и без мярка. Нейчер Тен ми дава спокойствие, когато съм на морето и мога да се пека толкова, колкото ми харесва, а и загара ми става бронзов, красив и траен. 

Купете сега на не висока цена и безплатна доставка в Бургас и Варна  и ще получите траен загар и много здраве! 

 

 

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal