КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

ОстеоСанум

OsteoSanumOsteoSanum

 OsteoSanum БАД Вижън - живот без остеопороза и без болка 
 
 profilaktiruet остеопороза  Намаляване на риска от костни фрактури, деформация  Увеличаване на плътността на костите, подобряване на тяхната минерална структура  Укрепване на мускулна рамка насърчава бързото фрактура изцеление  profilaktiruet атеросклероза (съдова калцификация)  укрепва емайла на зъбите, ноктите и косата съставки OsteoSanum поддържат правилно калциев баланс в организма. Изпратени директно с калция в костите и защита на сърцето и артериите от калциеви отлагания.
 

Революционен нов OsteoSanum продукт, предназначен за профилактика на остеопороза и насищане на калций на тъканите на тялото. 

На напълно OsteoSanum състава защитава костите от щети и фрактури, мускулна силен. 

За правилно и по-добро усвояване на калций в OsteoSanum добавен витамин D3, витамин К2 е новооткрит и мумии. Витамин D3 насърчава усвояването на калция до краен предел, в процеса на костната минерализация и защитава костите от щам.

Витамин К2 действа като контролер на трафика, насочване на калций в тези тъкани, които имат най-голяма липса на. Докато K2 предотвратява отлагането на калций в кръвоносните съдове, като по този начин защитава сърцето.

Мумията на свой ред ускорява доставката на калций в мускулната и костната тъкан, подобрява нейния минерален състав и структура. 

Уникална композиция от естествената OsteoSanum продукт регламентира правото баланс на макро-и микро-хранителни вещества в организма, така че костите стават по-силни, тонизирана мускули, стойка прав, косата и ноктите здрави и красиви.

 OsteoSanum БАД Вижън вече и в България, Пловдив и София!

 Живот без болка и без остеопороза с  OsteoSanumКупи още сега  OsteoSanum и съхрани своето здраве с подвижност и без болка!