КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Smart Food Shakes Vision в Карлово, Пловдив, София, България

"Smart Food Shakes в Карлово, България:  особености на функционалното хранене        Шейк Vision

На какво сме подложени днес в ежедневието си? Забързани и уморени, не обръщаме внимание на това, че все по-често сме раздразнителни. Забързания ритъм не ни дава възможност да обърнем внимание на сигналите, които получаваме от нашия организъм, които са в резултат и на небалансираното хранене. Човек просто не получава тези така необходими витамини и минерали, за да се чувства добре, активен и здрав.

Последствията от неправилното хранене

Слаб имунитет

Отслабването на имунната защита на организма, това е пряко свързано с небалансираното хранене, което е в резултат от липсата на важни полезни вещества в организма и това води до изтощение на организма, а последствията могат да бъдат необратими. В резултат вашия организъм лесно се подава на настинки и вируси и често преминава в сериозни възпалителни процеси.

Проблем с храносмилането

Употребата на бързи храни, газирани напитки, сладки неща, които купуваме  ежедневно, чести преяждания – всичко това води до разстройство на храносмилателната система и сериозни заболявания.

Невроза и депресивни състояния

Злоупотребата на мастни и висококалорийни храни може да провоцира раздразнителност, сънливост и други неврологични разстройства, дори и депресия.

Режим на хранене: Как правилно да се храним?

Не по-малко важен е въпроса с режима на хранене, часът и регулярното приемане на храната. Правилното обезпечаване  ефективната работа на храносмилателната система и нормализиране обмяната на веществата за здравите хора се препоръчва 3-4 път хранене на ден и полезни между хранения, като основното меню да включва пресни плодове, салати от зеленчуци, месо. Цената на полезната храна е приблизителна с цената на неполезната, ето защо купете тази, която ще даде ценност на вашия организъм.

По-сложно е с между храненията. Диетолозите съветват, човек да хапва нискокалорична храна на всеки 3 часа. С тях ние даваме сигнал на организма, че няма да гладува и не е нужно да се запасява и да трупа излишни мазнини. Важно е през това време да похапваме пресни продукти.

Като пример за полезни храни между храненето се явяват любимите ни плодове, орехи, мляко. Сладките и кифличките също притъпяват апетита, но не дават нищо полезно на организма а и след това трябва да се поработи много повече, за  да стопим натрупаните мазнини. И сега предложението на  Vision - купете и използвайте за основата на здравото хранене шейк  Vision, в които може да добавите и любимите си плодове, така внасяте в организма много полезна и вкусна ценност.

Smart Food Shake – основа на здравото хранене

В съвременния ритъм на живот не винаги можем да правим междинни хранения , защото сме забързани, имаме срещи и ангажименти и не е удобно  да се храним или просто забравяме.

И тук на помощ идва новия ексклузивен продукт на  Vision  - вкусните и хранителни шейкове с два вкуса. Това е нова формула на функционално хранене, разработена от учените на лабораторията ДЕМ4, които ще ви помогнат правилно да организирате своето хранене без вредно за здравето храна.

Коктейлите Smart Food съдържат висококачествен растителен белтък, който притежава биологическа ценност, помага да се контролира теглото и да се поддържа добра фигура, като се използва с цел  отслабване, контролиране на теглото, а така също и увеличаване на мускулната маса.

Вие обичате ванилов сладолед? Vanilla Shake притежава приятен ванилов аромат и лесно заменя всякакъв сладък десерт с който сте привикнали. Той възстановява енергетическия статус на организма, влияе положително на обмяната на веществата, премахва нервното напрежение и нормализира ритъма на сърцето. Купете Vanilla Shake и прибавете към него парченца банан, насладете се на вкус без цена. Само сега купете с безплатна доставка за Карлово,България.

Вие не можете да живеете без любимия си шоколад? Тогава на вас ще ви хареса Chocolate Shake! Той притежава наситен вкус, нормализира обмяната на веществата, повишава работоспособността, дава ви добро настроение. 

Шейковете  Vision са идеалното решение за хората, които искат да повишат своето качество на живот, да добият правилни  навици и обогатят своето меню с полезни ниско калорични храни. Само сега купете Шейковете  Vision с 25% по-ниска цена. И сега с безплатна доставка за Карлово, България.

На кого се препоръчват?

Тези, които следят за тегло си и външния си вид.

Тези, които искат да нормализират обмяната на веществата.

Тези, които искат да намерят най-правилния режим на хранене.

Тези, които следят за  нивото на захарта в кръвта.

Тези, които се придържат към различни диети.

Младите, активни хора като източник на енергия и необходимите комплекс от витамини, минерали и хранителни вещества.

Къде е баланса?

Кое е най-главното в храненето? Разумния падход и мярка във всичко. Нужно е да се храним, за да имаме енергията, която ни е нужна за различни действия, включително за дишане и сърдечна дейност. Енергия притежават само три вида храни: белтъчини, мазнини и въглехидрати и правилния баланс, който е необходим за нормалното функциониране на организма.

Количеството на белтъчини, мазнини и въглехидрати,които трябват на конкретния организъм определят постоянната физическа натовареност, начина на живот и много други.

Белтъчини – това е основен строителен материал, от който се строят тъканите в организма. Калорийност на балтъчините – 4,1 на 1 гр. Основен източник: месо, риба,яйца,млечни продукти,орехи. С белтъчините ние можем да получим 10-15% от дневния обем на  енергия, като основно се използва за строителен материал. От тази енергия, организма не създава запас и затова не голямо количество белтъчини, бързо създава чувство на ситост. Коктейлите Smart Food  се явяват мощен източник на висококачествен растителен белтък, който бързо създава чувство на ситост и затова се използват както при отслабване, така и при контрол на теглото и натрупване на мускулна маса.

Идеалния продукт за създаване запас от енергия – мазнините. Те са много енергоемки – 9,3 ккил на 1 гр. Основен източник: масло, тлъсто месо,орехи, различни мазнини. Максималната дневна доза трябва да не превишава 30 гр. При това е добре за предпочитание да се ползват растителни и рибни мазнини ( т.наречените полиненаситни ).

Въглехидратите притежават такава енергетическа ценност както и белтъчините – 4,1 ккил на 1 гр. Източници: хляб,млечни продукти,картофи,зърнени култури. Почти  50% от всичката постъпваща енергия в организма се получават от въглехидратите. От тях също много бързо се получава ситост, но тя не е така продължителна.

Оптималното меню може да се нарече това, в които има месо, риба, млечни продукти, зеленчуци и плодове. Богати на въглехидрати храни (брашно, бонбони) добре утоляват глада, но ползата от тях е много малка.

 Ако приемем, че на ден, ние ядем около 2200-2800 ккал, дневния прием на белтъчини - 66-80 г, мазнини - 78-93 грама и въглехидрати - 318-411, средната стойност за нормален прием се счита 2500 ккал на ден за мъжете и 2000 ккал на ден за жените. Така се нарича основния метаболизъм. И всяка физическа или умствена работа изисква допълнителна енергия. Кокейлете Vision правят това по най-добрият начин. Дали за основна закуска сутрин в забързаното ежедневие или в междинните хранения, много лесно шейк  Vision доставя всичко нужно на организма за енергия, тонус и много здраве.

 

 

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal