КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Bio-IN OrgaNice - Ново поколение 5 пробиотик в Карлово, Пловдив, София, България

Bio-IN живот без лекарства


ОТСЛАБВАНЕ!

BIO-IN Ново поколение пробиотик 5 в борбата с килограмите. Има изход!

Здраве и имунитет!


Защо едни сме дебели и не можем да отслабнем, а други не?

Може ли бактериите на  микрофлората да  предизвикват апетита?

В храносмилателния тракт на човека  живеят  много бактерии (броят им превъзхожда  стотици пъти количеството на нашите клетки), така  че някои учени са измислили общо описание за екосистемата  - "микробиом" или чревна микрофлора. В рамките на тази екосистема са различни видове микроорганизми, които  имат различни цели, така че техният брой се увеличава или намалява в зависимост от характеристиките и състава на местообитанието.

Един от основните фактори, определящи състоянието на нашата стомашно-чревна среда със сигурност е храната, която ядем. Някои чревни бактерии предпочитат да ядат мазнини, а други - захар. Именно  на тази основа, учените предполагат, че чревните бактерии са склонни да търсят активно  манипулиране на химическия състав на средата на обитаване в собствена полза. Това, от своя страна, може да означава манипулиране на поведението ни чрез стимулиране на апетита, към едни или  други храни, нашите хранителни навици, или, обратно, отвратени при използването на определени продукти. Въпреки липсата на преки доказателства за такива ефекти, изследователите се заинтересовали от резултатите на едно проучване, което намира разлика  в състава на микробните метаболити (продукти на обмяната на веществата) в урината на тези, които признават тяхната страст към шоколада и тези, които смятат, че са безразлични към него. Тези различия са записани дори в условия, при които "експериментални" групи са получили абсолютно идентично меню на хранене.

Не са били обаче в състояние да разберат какъв  точно е механизмът, чрез който бактериите могат да манипулират нашето поведение, но  е налице сериозна теоретична обосновка на подобна възможност. Проучванията потвърдиха наличието на силна връзка между състоянието на микрофлората и имунната, нервната и ендокринната (хормоналната) системи на човешкото тяло. Някои учени смятат, че бактериите могат да секретират определени сигнални молекули, които да повлияят на активността на десетичния черепен нерв, който преминава от червата към мозъка.

"Микробиомите са в състояние да контролират нашето поведение и настроение, изпращане на нервни сигнали към десетични различни черепномозъчни нерви, промяна на вкусовите качества”

"Човек живее в средата на огромното пространство Космос. И ако по въпросите на Вселената  главно размишляват учени и философи, то за неговия вътрешен свят постоянно мисли всеки култивиран човек.

Той разбира, че за да разшири границите на своята собствена галактика, му е необходимо  здраве и високо качество на живот. Той мечтае за това че вътрешното му пространство да е организирано  интелигентно и хармонично като огромното пространство Космос, в който плава и нашата Земя.

Разбира се, Космоса е неръкотворен. Но има на Земята прекрасни страни, които са създадени от хора! В тях  почти перфектно взаимодействат законодателната и изпълнителната власт, здравеопазването, образованието, армията, банковата система, индустриалци, фермери  и всичко това подобрява качеството на живот на всеки гражданин.

Въпреки това, тези държави са се създавали  през вековете, а за човека, за да възстанови реда в себе си, има само един живот. Това достатъчно ли е?

Това е напълно достатъчно! Ако вие сте взели за себе си новата програма на лаборатория DEM4 - Bio-In, - здраве и имунитет и това може да отнеме общо 120 дни.


BIO-IN - ново поколение пробиотик

Програмата  Bio-IN - ново поколение 5 пробиотик на помощ на големия човек ... с малко бактерии.

Бактерии – това са онези граждани, които живеят в страната, наречена Човек, и тяхното качество зависи здравето и просперитета на тази държава - Човек.

Програма  Bio- IN -внася в човешкото тяло, специално подбрани и съхранени максимално активни бактерии. Това са  пробиотици - микроорганизми, които възстановяват баланса на микрофлората и пребиотици - които са храна за пробиотиците и да им помогне да растат. По този начин, има добър растеж на добри бактерии в организма и тяхното преобладаване над вредните бактерии. Пробиотици и пребиотици, които са затворени в специални хранителни съставки, наречени синбиотици - това е,  синергии нелинейно увеличаване на съвместни действия.

Bio-в програмата се състои от осем етапа. Както вече споменахме, за да завърши целия цикъл изисква 120 дни. 120дни - е приблизителна продължителност на живота на червените кръвни клетки - еритроцити. Това означава период на подновяване на кръвта - главния конвейер както на полезни  така и вредни вещества в организма.

Всеки етап от програмата Bio-in изпълнява своя функция, последователно укрепва организма и го подготвя към следващият етап.

I етап ,,Дайджестико” – изчиства и подготвя червата към прием на програмата.

Преди да започнат обновяването е необходимо максимално да изчистим организма от шлаките и да подготвим храносмилателната система към употребата и правилно усвояване на синбиотици. В хода на този етап се спира размножаването на патогенните бактерии и гъбички, извеждат се токсините, стимулира се моторната функция на червата, подобрява се работата на черния дроб, жлъчката…

Препарата е поместен в капсули и в блистери ,,alu-alu”. Това е технология при която блистерите са сътвавени от два слоя алуминиево фолио и добре защитават продукта от влага и светлина. Дайджесико се приема по следната схема:  3 дни – 3 пъти на ден., 3 дни – 2 пъти на ден., 3 дни – един път на ден. Тази програма е необходима защото в началото организма има нужда от усилено въздействие, защото той е замърсен. След това се намалява дозата защото изчистения организма става по-чувствителен.

II ЕТАП

Програмата се персонализира. Функционалните пробиотици се разделят на два типа – за мъже и за жени. Техните компоненти оказват специфическо положително въздействие на половата система при мъжете и при жените, за хормонален баланс. Възстановяват и поддържат емоционалното самочувствие, премахват неприятните  усещания.

III ЕТАП

,,КОБИОТИК” – основан на приема на хранителни ферменти, които превръщат храната в хранителни вещества, за да помогнат на полезните бактерии да укрепят червата.

Кобиотици – това са хранителни елементи, витамини и минерали, необходими за полезните , добри бактерии на човека и за неговата жизнедеятелност. С тях се хранят полезните бактерии, при което стимулират усвояването им в червата.

4- ти етап

Програмата продължава да се персонализира

Функционалните синбиотици в този етап се делят на 4 типа и отговарят на специфичните нужди на всеки организъм. Вие ще трябва да изберете един от 4-те комплекта специални функционални синбиотици, в зависимост от личните потребности и проблеми на вашия организъм – (насочени към ставните проблеми, дихателната система,алергии,зъбите и т.н.)

 

5-ЕТАП

Отново се повтаря приема на хранителни ферменти

Това е необходимо за да се потвърди достигнатият до момента резултат. Кобиотиците помагат на организма добре да усвояват синбиотиците, усилват тяхното действие и съхраняват добрите, полезните бактерии в червата.

В течение на 120 дни програмата в този етап се повтаря 3 пъти., за да се закрепят тези специални бактерии, да се усвоят и да се постигне по-дълготраен ефект.

6-ЕТАП

На този етап е необходимо да изберете още един комплект функционални синбиотици от 3-те останали(етап 4), създадени специално да удовлетворят персоналните потребности на всеки организъм.

7-ми ЕТАП

Необходимо е отново да се повтори курса на ,,Кобиотик”.

8-ЕТАП – ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН е представен от комплекси витамини и минерали!

Със завършването на програмата микрофлората в организма се възстановява, укрепва имунитета,подобрява се храносмилането и общото състояние на организма. Положителният ефект остава за дълго.

Всеки човек иска не само да се чувства добре и в хармония, но иска и да живее по-дълго. Комплекса BIO-IN притежава уникален ефект, който няма аналог в света сред препаратите от този клас. Комплекса съществено забавя процеса на стареене на организма на клетъчно ниво.

Учените твърдят, че  5 години използване на пробиотици два пъти в годината, намаляват използването на лекарства 80% и на практика, организма престава да старее.

Лично аз очаквам с нетърпение на пазара програмата, защото искам да съм здрава и така не ви се иска да остарявам.  А Вие, как мислите? Напишете своето мнение , оставете коментар. Това ще е интересно за мен.

ИЛИ и Вие като мен нямате търпение да го имате за себе си. Побързайте, дайте своята заявка още сега.  BIO-IN ще бъде на пазара от 1.01.2015 година, НО само някой, ще може да го имаме още този месец.

КЪДЕ и КАК, може да купите Bio-In ново поколение 5 пробиотик, ще разберете лично, след като заявите това .

 

 

Как программист за год увеличил доход в 2,5 раза

Меня зовут Запевалин Владимир Александрович,

Я  женат, у нас 2 детей, мне 27 лет.

Имею высшее образование в сфере информационных технологий, опыт работы — более 10 лет.

В 23 года я стал начальником отдела из почти 30 человек. С таким финансовым положением я получил возможность раз в год отправлять семью на отдых за границу, иметь в качестве первой машины маленький Мерседес-Бенц и не ограничивать себя в маленьких радостях типа мощного компьютера или нового сотового телефона. Однако, оглянувшись по сторонам, я понял, что на предприятии, где я работаю, большинство начальников смежных отделов – в возрасте 47-55 лет и работают на этих должностях более 15-20 лет…

Задать вопрос
 • Проверка на человечность:
  подвиньте ползунок в серую зону
Добавить комментарий
 • Проверка на человечность:
  подвиньте ползунок в серую зону
  Нравится
  Добавить в Facebook
  Добавить в ВКонтакте
  Добавить в Twitter
  Добавить в Одноклассники
  Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
  Опубликовать в Blogger.com
  Опубликовать в LiveJournal