КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Bio-IN OrgaNice - БИОИН пробиотик за деца

BIO-IN - ново 5-то поколение пробиотик и за деца              BIO-IN - ново поколение пробиотик

Bio-In OrgaNice  НОВО поколение ПРОбиотик БИОИН и за деца в Карлово, Пловдив, София, България!

За да са здрави децата ни трябва да подобрим имунитета им, което е най-добре да става с натурални витамини, но когато микрофлората на организма не е в нормите, те не могат да се усвояват. Точно затова са нужни пробиотици, които подобряват съотношението на полезните бактерии в организма към вредните да стане 80/20, което често е обратното и това предизвиква различни болести.

Може ли бактериите на  микрофлората да  предизвикват апетита?

В храносмилателния тракт на човека  живеят  много бактерии (броят им превъзхожда  стотици пъти количеството на нашите клетки), така  че някои учени са измислили общо описание за екосистемата  - "микробиом" или чревна микрофлора. В рамките на тази екосистема са различни видове микроорганизми, които  имат различни цели, така че техният брой се увеличава или намалява в зависимост от характеристиките и състава на местообитанието.

DEM4 - BIO-IN в полза здравето на Човечеството!

 

Един от основните фактори, определящи състоянието на нашата стомашно-чревна среда със сигурност е храната, която ядем. Някои чревни бактерии предпочитат да ядат мазнини, а други - захар. Именно  на тази основа, учените предполагат, че чревните бактерии са склонни да търсят активно  манипулиране на химическия състав на средата на обитаване в собствена полза. Това, от своя страна, може да означава манипулиране на поведението ни чрез стимулиране на апетита, към едни или  други храни, нашите хранителни навици, или, обратно, отвратени при използването на определени продукти.

Нека да създадем правилни навици за нашете деца още от раждането и по време на на тяхното създаване като личности. Да бъдат здрави децата ни и да растат здрави и силни -  учените, лекари, диетолози, специалисти от цял свят, обединени от Лаборатория  DEM4 Vision, създадоха НОВО  ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ ПРОБИОТИЦИ, ПРЕбиотици, СИНбиотици, КОбиотици, които са подходящи и за деца! 

BIO-IN вече е и на българският пазар, а в свободна продажба от 01.01.2015година. Побързайте  и заявете своята програма  BIO-IN за своето дете, за вас и цялото семейство, като използвате възможността, да го купите на преференциална цена.

БЕЗОПАСЕН И ЕФЕКТИВЕН!

 

Дайте своята заявка както на Вас е удобно:

E-mail: pepiignatova@abv.bg

Skupe: pepa..ignatova1

GSM: 0889 433 668

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal