КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

ПРЕИМУЩЕСТВА НА BIO-IN

Програма Bio-In by Vision – това е нов революционен начин в оздравяването на човек -  вече в Карлово, Пловдив, София, България!

Bio-IN - Колко бактерии могат да останат живи дo срока на годност на продуктаBIO-IN - ново поколение пробиотик

Bio-In - Това е комбинация от ПРОбиотици, ПРЕбиотици, СИНбиотици, КОбиотици, антиоксиданти , витамини, минерали, ензими и екстракти от растения.Това е съвършено нова концепция за здравето, удължаване на младостта и дълголетието.

Както е известно, въпреки постиженията на медицината и фармацевтиката, хората не стават по-малко болни, продължителността на живота не е по-голяма, а заедно с това се увеличават сърдечно-съдовите и онкологичните заболявания, все по-голям е броя на случаите с диабет, алергии и други сериозни заболявания.

Човечеството стремително старее, но хората искат през целия си живот да бъдат енергични, активни и социално значими. И най-главното, те искат  да са здрави. Въпроса е как да съхраним здравето си в тази агресивна среда, в която ние живеем?

Много реклами  ни дават да разберем, че предложение от пробиотици не е малко. С какво се отличава нашата програма  Bio-IN от всички пробиотици, които вече ги има в аптеките и в други мрежови компании? В какво се състои нейната уникалност?

Ето и накратко ПРЕИМУЩЕСТВАТА  на  Bio-In!

  1. Bio-In – това е пълна програма, състояща се от последователни етапи. Всеки един етап се явява продължение и закрепване на предния. Да се ,,заселят,, в нашите черва полезна микрофлора (пробиотиците) е сложен процес и за това се изисква мащабна и много сериозна работа, което са и  направили учените от лабораторията DEM4, създавайки програмата  Bio-IN!

Даже за едно цвете да го посадиш се изисква време, за да израсте и цъфти, а какво да кажем за трилиони полезни бактерии, които трябва да се заселят в нашите черва и да започнат да се размножват, като наши защитници, разбира се, че се изисква последователност и време.

2. Програмата гарантира дългосрочно възстановяване баланса на микрофлората в организма, а не само да се премахнат симптомите по време на използване на програмата, нещо, което правят сегашните пробиотици.

 3. Програмата е персонализирана, т.е. подбрана е за всеки човек индивидуално. Пробвайте в аптеката да отидете и да поискате пробиотик за жени, с проблеми на костите или устата и устната кухина! С програмата  Bio-IN това е възможно.

 4.       Състава на бактериите в програмата е уникален. Направени  са стотици опити, за да се намерят най-устойчивите видове бактерии – 4 рода главни бактерии, които могат да живеят в нашите черва. И това са: Лактобацили, Бифидобактерии, Лактобактерии и Стафилококи. Болшинството производители имат само две групи: Лактобактерии и Бифидобатерии. Това е половинчата работа.  Програма Bio-In съответства на естествената микрофлора на червата  и всички нейни съставляващи имат синергичен ефект.

 5. В състава на програмата влизат бактерии, които обитават  както тънките черва, така и дебелото черво. Всичките тези бактерии оказват влияние на цялата флора на червата.

 6.  Много важно е количеството бактерии, които постъпват в организма. Те не трябва да се по-малко от 1 милиард на ден. В нашата програма  BIO-IN те са много повече. Всеки човек съдържа в организма си 2-3 кг бактерии. И ако ние само ги нахраним, то те след това ще се изхвърлят по естествен път и проблема няма да се реши.Целта е, не само да нахраним бактериите, а  да подберем тези видове бактерии, които ще се заселят в нашия организъм и няма да се конкурират един с друг, а ще се сприятеляват и ще се размножават там. Една бактерия за 12 часа се превръща в 12 милиона бактерии, но само при благоприятни условия. Bio-IN създава именно такива условия, за дългосрочно решение на проблема.

 7. Програмата съдържа не само полезни бактерии ( пробиотици) , а и храна за тях – пребиотици. Много е важно да се използват не само добри, но и най-качествени  и ефективни пробиотици. И този път е намерен с множество експерименти. Защо е важно това? Работата се състои в това, че в тънките черва, където става основното храносмилане има достатъчно хранителни вещества за бактериите, но в дебелото черво, хранителни вещества почти не достигат, а числото на бактериите е доста голямо и те гладуват и ето така се създават проблеми.

 8.       Освен това, нашата програма включва още един вид храна за бактериите  и това е кобиотик. Това е храна не само за бактериите, но и за клетките на организма.  А когато храната се раздробява напълно, то се прекратяват процесите на гниене в червата, което съкращава нашия живот. Програма Bio-In  е единствената в света, която съдържа кобиотици!

 9. Освен пробиотици, пребиотиц;и и кобиотици, програма  Bio-In съдържа още много полезни вещества. Например, специално подбрани растителни екстракти, витамини, минерали силно повишават синергичния ефект на програмата.

 10. В специална запатентована технология за производството на пробиотиците в програмата, се използва  двойна инкапсулация. Това позволява  гаранция  за  бактериите да съхранят своите свойства при въздействието на стомашния сок ( на този етап обикновено загиват 90% от бактериите) и им помага благополучно да попаднат в червата, при това и самата капсула е от растителен произход и именно там се разтваря като служи и за храна на бактериите.

 11. За защита на бактериите в Bio-In  за първи път се използва криозащита.  Тя защитава бактериите при замразяване ( сублимация) и обезпечава тяхната висока жизнеспособност, даже и при съхранение при стайна температура.

 12. Болшинството производители гарантират това количество бактерии, които са вложили в саше-то при опаковката. Те не дават сведение, че в края на 2 годишния срок на годност на пробиотика , там са останали 20-30% от заявеното количество бактерии. За това производителите мълчат. В програмата  Bio-In  се съдържат много повече полезни бактерии, от колкото са нужни и те се съхраняват от 80-90% за целия срок на годност и гарантирано дават на организма нужното количество бактерии.

 13. Програмата  Bio-In съответства на международните стандарти  GMP и  ISO 22 000. Не съдържа ГМО, консерванти и други вредни вещества. Над програмата са работили учените от Лаборатория DEM4 и наши партньори от Европа и САЩ.

 14.   Програмата  Bio-In спира процеса на стареене, дава ефект на подмладява  за сметка на 3 фактора:  Защита генетическия апарат на клетките, точно предаване генетическата информация от майка към дъщеря при това не изразходва жизнения резерв и вида от запаса на ДНК ( защото, когато те намаляват, започва стареенето), антиоксидантния ефект и активация на собствените стволови клетки. В този уникален ефект, програмата  Bio-In няма аналог в света!

 15.   Програмата оказва благотворно влияние не само на червата, а глобално въздейства на всички органи и системи на целия организъм:  имунна, ендокринна, нервна, сърдечно-съдова, дихателна и др.

 

Програмата  Bio-In  е  революция, която учените  сътвориха за  здравето на човечеството. Bio-In  това е революция към нашето разбиране и отношение към здравето.

Vision предлага най-доброта за нашето здраве и дълголетие. Предайте тази информация за новите възможности за възстановяване на здравето  и дълголетието  с програмата  Bio-In до всички , които вие обичате и им желаете доброто.

 

Как може да си купите програмата?

Свържете се с нас по начин, както на Вас е удобен.

С най-добри пожелания,

Пепа Игнатова

BIO-IN - ние сме единствените

 

 

 

 

 

Задать вопрос
  • Проверка на человечность:
    подвиньте ползунок в серую зону
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal