КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Живей дълго

ЛивЛон(живей дълго)        Компания Vision предлага най-новото на пазара на здравето – ЛивЛон- живей дълго! (Всичко на всичко 5-6 лв. на ден).  Днес дълголетието се изменя и ако трябва да сравним, то ще забележим следното.

-          През каменната ера  продължителността на живот е била  20 години.

-          През средата на века  тя вече е 40 години

-          През 20-век е 75  години

-          През 21 век, стремежа е продължителността да бъде  90 години.

Но за да се достигне да тази възраст, то трябва да се съхрани мозъка, сърцето, тъканта и мускулната маса на организма, защото всеки иска да живее дълго, но никой не иска да живее стар, болен и в памперси.

Има ли такъв продукт, който да не предизвиква мутация на клетките? Погледнете формулата на ЛивЛон, това е Ноу-Хау разработка на учените на виртуалната лаборатория DEM-4,която се оглавява от Президента на компания  Vision ,  Дмитрий Буряк. В нея работят  доктори и учени от цял свят, и повечето са с докторски титли. Тази лаборатория следи и събира официални източници на лабораторни изследвания от цял свят с цел своевременно изготвяне на нов, иновационен продукт, отговарящ на новите изисквания и нужди на деня. Компания  Vision  има тази възможност, този ресурс от учени и специалисти, от инвестиции и срочно производство, има репутацията на компания, която предвижда и реатира своевременно в изготвянето на нов продукт, отговарящ на нуждата и необходимостта..

А старостта е това състояние на човек, която вълнува човечеството от много години.Главната причина  за старостта  е всеизвестна -  виновни са свободните радикали. Антиоксидантите са тези, които се борят със свободните радикали, които се увеличават поради стрес, небалансирано и вредно хранене, което се превръща в отрова  и когато  антиоксидантите в организма не могат да се справят със задачите се образуват различни образования – някой доброкачествени, други  злокачествени. Когато антиоксидантите в организма не могат да се справят с проблемите в организма, спешно е нужно да ги попълним с такива от вън. Днес все повече хора разбират необходимостта от антиоксиданти, търсят ги, приемат ги, знаят ги. Болшинството хора сериозно се замислят за важни неща:

-          За токсините и отровите, които са в основата на болестите

-          Стреса  около нас и вътре в нас

-          Небалансирано и вредна хранене - добре знаем каква храна ядем днес.

-          Недостатъчно количество вода - знаем, че трябва да пием вода- 1.5-2 л. на ден, а правим ли го? Лично аз имах проблем и трудно привикнах да пия вода. Този навик трябва да се изгражда от ранна детска възраст.

Замисляме ли се за хроническия стрес – ставаме с будилник, отиваме на работа , където не харесваме началника, и началника не ни харесва, чувстваме се некомфортно, стресово състояние, което води до стареене.

ЛивЛон е насочен точно в тази посока, борба със стареенето и запазване на младостта. Най-мощния антиоксидант, който съдържа 10 от  най-мощни антиоксиданти, които болшинството хора вече знаят.

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal