КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Кверцетин

 

 Облепиха   Маслото от Облепиха е природен продукт, лишен от вредните, странични ефекти на лекарствените продукти – 95% от нея е кверцетин – мощен антиоксидант, за който всеки може да отвори интернет и да прочете какво дава този антиоксидант.  Да не се оцени Облепиха и Кверцетин е невъзможно.

-          Възстановява капилярите, нормализира капилярното кръвообръщение

-          Противо раково

-          Облепиха се използва  при изгорено и повредени тъкани.

-          Укрепва стените на съдовете, защитава ДНК. 

-          Възстановява мускулите след натоварване, нужен и използван от спортистите. Известно е, че след 30 г, човек губи на всеки 10 години по 30% от мускулната си маса. Именно затова с възрастта, човек става сух, слаб,грозен и без тонус.  А всеки иска на 50 да изглежда като на 30.

-          Благодарение на кверцетин , мускулите могат да останат по-дълго време във форма. Той овлажнява кожата, а това е важно за подмладяването.

За ефективността на продукта е важно да се съхранят максимално  биологично-активните компоненти на растенията. При сушенето  и запарването се съхраняват 2-3% , а при продуктите на Вижън се съхраняват 97-98% от биологично-активните компоненти на растенията. Това е и причината, те да бъдат високо ефективни. ЛивЛон  BAD на  Vision   се съхраняват до 98% от полезните биологично активни добавки на растенията.

 

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal