КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

ВИП Рофесбг - Vip-rofes

VIP-ROFES BG

 

новинка, която ще донесе здраве във всеки дом!

VISION-TEST - Здраве и фитнес с РофесНовата продукция на Вижън - Express тест на здравето VIP-ROFES от Vision, няма аналог в света !!! За да следите за здравето си и вземете нужните мерки, преди да е настъпил крисисен момент.


Описание
ВНИМАНИЕ: За получаване на измервателния резултат е необходим ROFES E01C.
VISION-TEST - са предклинични тестове на функционалното състояние и риска от заболяване на органи и системи. Тест на умствено и емоционално състояние.


КАКВО тества Vip-Rofes "- Рофес?
Апаратно-програмният комплекс ROFES позволява да се направи оценка на цялостното състояние на организма, за да се определи функционалното състояние на 17-те основни органи и системи.
Рофес ни дава възможност да видим как работят органите и системите в организма при различна натовареност: физическо, стресово, нездравословно хранене, нездравословни навици, резки промени на времето, проблемите на околната среда.
VISION-TEST оценява психо-емоционалното състояние на човека, стрес, умора, разкрива неврозите. Позволява ви да видите какви слаби места има в организма ви, предразположенията към заболявания и как тялото се адаптира и преспособява към факторите на външната среда.
Редовното тестване ви позволява да видите в динамика процеса на работа на отделните органи и целия организъм.
Новата продукция Експрес тест на здравето VIP-ROFES by VISION, няма аналог в света!

КАК РАБОТИ Vip-Rofes by Vision?
Методиката на тестирането е основана на метода на електропунктурата.
ROFES отчита информация от биологически активната точка МС-7, която се намира на свивката на лявата ръка. Активен електрод на прибора пуска слаб електронен сигнал и регистрира отговора на организма на това въздействие.Програма сравнява получените резултати с еталонни ритми, които съответстват на организма на здрав човек. Резултат от сравняването излизат на екран във вид оценка състоянието на организма. Оценките са по петобалната система и в цветова гама от тъмнозелено, до червено по системата на сфетофара.


ЗАЩО ТОВА Е ВАЖНО
Грижа за близките ни хора: VISION-TEST ( Вижън тест) позволява да се наблюдава функционалнато здраве на скъпите за нас хора.
Съвременно лечение: С помощта на VISION-TEST ще разберете за проблемите много по-рано, отколкото те се проявят и трябва спешно да вземете мерки. Вие ще можете навреме да се обърнете към лекар и той да направи нужното за да се предотврати сериозен проблем. Колкото по-рано вие разберете за проблема, толкова по-бързо и по-леко може да се реши проблема.


Икономия на време и пари: Позволявя ви да разберете за общото състояние на организма, състоянието на 17 органи и системи, а така също физическото натоварване и психоемоционалното състояние на организма, само за 3 мин. Без значение къде се намирате, у дома, на улицата, в ресторанта, влака, автобуса, при приятели това не е от значение. Рофес работи и без наличие на интернет връзка! Данните се запазват и винаги може да се видят, дори и на вашата електронна поща.


Правилно хранене : Помога да се избере полезно и балансирана храна.
Ефективност на БАД: Позволява да контролирате ефиктивността на БАД , които вие приемате.


Натоварване в работата: Всяко значително постижение изисква големи ресурси. Вижън тест ( Vision test) помага да определите физическото и психоемоционално пренапрежение, да разберете как натоварването влияе на ефективността на работата ви. Това е много важно за напреженинето и отговорността във всяка работа.


Натоварване при тренировка: Прекрасен уред за спортисти и хора, които активно се занимават със спорт и фитнес. От особенно значение да се следи състоянието на организма в динамика. Позволява да контролиратеефективността от заниманието ви със спорт и физическа култура, да подберете оптимални за вашия организъм натоварвания. Занимавайте се със спорт с удоволствие заедно с Рофесбг.

Влияние на вредни фактори: VISION-TEST ви показва, как влияят на организма вредните навици, екология, неблагоприятни условия на труд или други вредни външни фактори, за да може да вземете своевременни решения.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА VIP ROFES

 ПЪРВА КОНСУЛТАЦИЯ - БЕЗПЛАТНА!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ХАРАКТИРИСТИКИ


1. Грижа за своите близки - Rofes позволява да наблюдавате функциналното здраве на скъпите за вас хора.

2. Своевременно лечение - С помощта на Рофес Вие ще разберете за проблемите много по-рано, от както те ще се проявят. Обикновенно Вие се ръководите от симптомите, когато вземате решение да се обърнете към лекар. Колкото по-рано разберете за проблемите, толкова по-лесно ще се отървете от тях.

3. Правилно хранене - Рофес помага да изберете правилна и балансирана храна.

4. Икономия на време и пари - Рофес позволява да разберете общото състояние на организма, състоянието на 17 органи и системи, психоемоционалното състояние и всичко това САМО  за 3 мин.

5. Ефективността на БАД - Рофес позволява да контролирате ефективността на приеманите от Вас Биологично Активни Добавки.

6. Натоварването на работа - Рофес позволява да контролирате заниманието си със спорт и физическа култура и да изберете оптималното за Вашия организъм натоварване. Да се занимавате със спорт с удоволствие.

7. Влияние на вредните фактори - Рофес показва как  Ви влияят вредните навици, екология, неблагоприятните условия на труд или други вредни външни фактори.

 


e-mail:
имя:
Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal