КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

ПАРАЗИТИ И ГЪБИЧКИ

Паразитите бият тревога!

 

 95% от населението  е заразено с паразити, 8 от 10 смъртностти са по тяхна причина е мнението на видни паразитолози в Русия. Може ли да се защитим от тях?

Тази статистика шокира. По статистика на Световната здравна организация, 95% от хората се явяват носители на смъртоносни паразити, които в своята активност вътре в организма водят до многобройни заболявания и летален изход. При това те могат да унищожат даже здравия и млад организъм.

Вижте няколко фотографии, направени в Руския паразитологичен център:

 

 Паразит-убиец! 80% за смъртността са причина паразитите1

 

Паразит-убиец в сърцето

 

Паразит-убиец! 80% от смъртността са вследствие паразити!

Даже в този случай, когато паразитите на застрашават директно живота на човек, те изтощават неговия организъм, отслабват възможностите на съпротивителните сили срещу вируси и бактерии. Те живеят вътре в човека, хранят се от неговата кръв,тъканите, соковете. Съгласно последните изследвания, практически всички тежки заболявания като хепатит, до ракови образования на 90% се предизвикват от паразитите, които унищожават имунната система на човека. Това са официални данни на най-авторитетните паразитологични центрове на Германия,Великобритания и Япония.

Вътре във всеки човек живеят маса паразити. И никой не знае, кога ще премине чертата, след която ще стартира неконтролируемото размножаване на паразити, които ще създадат колонии в различни органи. Паразитите могат да останат до някое време незабелязани, а  после да ви убият за две седмици и Вие даже да не разберете, какво се случва и от какво се появява. Например: Вие може спокойно с години да живеете с неголяма количество паразити в черния дроб. Но ако те започнат бързо да се размножават, то само за 10-15 дни, вие ще се окажете в реанимация или в гробищата, ако нямате късмет.

Дали ви е интересно как да се избавите от тези паразити или каква профилактика да правите, за да не се стига до този край?

Тук е мястото да кажем, че съвсем не е лесно и просто да се открият паразитите. Що се касае за глисти и други подобни е по-лесно, но съществуват стотици видове паразити, които живеят в сърцето, мозъка,черния дроб,кръвоносната система. В текущите клинични изследвания е трудно да се открият, даже практически това е невъзможно.Това е много сериозен проблем, защото хората даже не могат да получат точна диагноза.

Още повече, лечението от паразити съвсем не е евтино и по джоба на обикновен човек. Това, което аз мога да ви препоръчам, е приемането на натуралната добавка ,,Диклинс” на Vision. Тя е създадена от Международната Виртуална Лаборатория DEM4 на Vision, точно за това направление.

Оптимално баланиланата формула Diklins включва 8 уникални съставки, насочени с противопаразитно действие. Свидетелство за регистрация и разрешение, може да видите тук:  http://www.vipgroup.net/upload/files/rus_deecl.pdf  

Комплексът Diklins в комбинация с Еasylax изчиства не само тялото от паразити, гъбички и патогенни бактерии, но също така стимулира храносмилателната функция чрез увеличаване на производството на слюнка, стомашен сок и храносмилателни ензими. Мощно изчистване получете, като добавите и комплекса Di Gard nano.Той помага за подобряване на чревната перисталтика и премахване на токсините от тялото, изчистване в дълбочина на тежките метали  и останките от радиация и облъчвания.

 

      Диклинс                 Изилакс                Di Gard nano Ново

.

 

 

 

           

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal