КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

Здрави деца

Джуниор Нео за деца
   Здраве за  децата без лекарства

 Защо на деца, така че силно се препоръчва да се вземат рибено масло?

 

Всяка майка знае, че силният имунитет  и развитието на детето зависи от  неговото хранене. Особено важно за детският организъм е да приема  висококачествени мастни киселини, а именно омега-3 група. Британски учени са доказали, че приемът на омега-3 има пряко въздействие върху здравето и поведението на децата.

 

Какво стои в основата на развитието на детето и силния ИМУНИТЕТ?

До две години в детето се формират голям брой мозъчни клетки, настройва се работата на вътрешните органи и имунната система. на едно дете в голям брой мозъчни клетки се формират, реорганизира работата на вътрешните органи и имунната система. Това е основата, върху която да се изгражда силен и издръжлив организъм. Тъй като децата в този момент е много важно да получите необходимите витамини и елементи, които помагат по всякакъв начин на младия организъм. В този период се изразходват много  важни елементи, протеини и мазнини: те са необходими за изграждане на клетки. Клетъчната стена е 80% от фосфолипиди, които са основната съставна част на мастна киселина. Най-добре за тези цели са омега-3 мастни киселини. Това е така, защото видни лекари, книги за родители, списания и статии в Интернет са пълни с препоръките на голям брой риби в храненето на децата. Може би това ви изглежда сложно? Но ако не живеете в близост до морето, където можете да намерите качествени риба става цяло изпитание. Как да получите необходимите елементи за организма? Нека разгледаме по-долу.

КАКВА ОМЕГА-3 СЕ СЧИТА ЗА  КАЧЕСТВЕННА И ОТ КЪДЕ ДЕ Я НАМЕРИМ ЗА НАШЕТО ДЕТЕ?

Основните натурални източници на мастни киселини омега-3  са  - риба: сьомга, пъстърва, скумрия, херинга и риба тон. Месото и други храни съдържат малки количества омега-3 мастни киселини. Препоръчва се използване на омега-3 мастни киселини в седмичните рибни ястия, например, два пъти седмично, и веднъж - винаги ястие от видове мазни риби, като около 0,45 г / ден на омега-3 мастни киселини. Тези препоръки се отнасят за средно тегло на една чиния в 140 . Въпреки това, насоки пощадени децата, които ядат 140 грама риба - подвиг. В САЩ, Комитета по храните и храненето препоръчва деца в предучилищна възраст 0,15 г / ден, а Световната здравна организация -0.1-0.25 г / ден, в зависимост от възрастовата група.

За да не тича мама постоянно за свежи и качествени продукти за своето дете, има алтернативни решения.Това се 100% натурални продукти – рибено масло, мастна киселина Омега-3 в капсули.

Какво препоръчваме:

- За развитието на психоемоционалното и познавателните функции на детето, особено изоставащите в развитието деца.

- За развитие уменията на детето (пълзи, седи, ходене, говорене, и т.н.), когато те не отговарят на изискванията за възраст;

- За укрепване на имунитета на бебето, тъй като за имунната система Омега-3 се явява градивен материал, наравно с  протеините.

- За укрепване на костите и ставите, подобряване състоянието на кожата и косата състояние.

 За децата, които посещават училище:

 Мазнини  за организма са важни както за бебето, малките деца, така и за по-големите, които посещават училище. Ако семейството ви расте ученик, организма му също се нуждае от Омега-3. След 6 години, децата започват да водят активен социален живот. Адаптиране към училището, което представлява увеличение в физически и психически стрес, нов екип - всички тези промени са тежък стрес, и през този период организма на детето се нуждае от подкрепа. Омега-3 полиненаситени мастни киселини предпазват мозъчните неврони, и помагат да се запази спокойствие в стресови ситуации. Редовният прием на рибено масло за деца за подобряване на паметта и вниманието, подобрява адаптивните възможности на централната нервна система.

Ако имате момче или момиче, което се занимава активно със спорт, при дневен прием на рибено масло за деца би било добра превенция на фрактури, сколиоза, намаляване зрението на детето. Купете Омега-3 сега и нека децата ви да са здрави!

 

Детски комплекс

 

 

 #junior #juniorneo #vision #деца #ребьонка #здраве #здоровье #омега3 #мастникиселини #натурални #ученици #рибеномасло 

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal