КУПИ БиоДобавки - Позвъни СЕГАПозвъни!

0888 219 287 / 0889 433 668

 

КАРДИО ДРАЙВ ( CARDIO DRIVE)

Кардио Драйв - витамини за сърце!

Защо Кардио Драйв за сърцето е нужен на всеки над 40 г?


Да намалим смъртността с Кардио Драйв

Кардио Драйв (Cardio Drive)  решава проблема с  хомоцистеина, преминават спазмите и съответно се решава проблема. Когато нивото на хомоцистеин в кръвта е над нормата, това означава, че има възпалителен процес в съдовете. 

До какво води "високият хомоцистеин" и кои органи засяга?  Доказано е и че хомоцистеинът уврежда ендотелните клетки на съдовете, което е основен момент в патогенезата на атеросклерозата и многообразниите и прояви от страна на сърдечно-съдовата система и мозъка - инфаркт, инсулт, периферна съдова болест и др. Той се свързва и с повишена съсирваемост на кръвта и образуване на кръвни съсиреци /тромби/, с отслабване на имунната система и свързаните с това редица хронични болестни процеси в организма. Поддържането на хронично високи нива на хомоцистеин в кръвта е застрашаващ здравословното ни състояние фактор. 

- Кои са рискови фактори, които предразполагат към висок хомоцистеин и можем ли да го контролираме? 
 Най - честата причина за неговото покачване е дефицитът на  фолиева киселина, вит.В6, В12.Употребата на големи количества алкохол,цигари и кафе, диабетът, високото кръвно налягане, лошият холестеролов профил се свързват с висок хомоцистеин. Обръщайки внимание на здравословния начин на живот, включващ добра двигателна активност, балансирано хранене, добър контрол на  хронични заболявания като диабет, бъбречна недостатъчност, можем да намалим нивата на хомоцистеина в кръвта. 

- Какви заболявания причинява хомоцистеина? 
Високият хомоцистеин уврежда централната нервна система, свързва се с когнитивни нарушения, деменция, депресия, Алцхаймер и дори Паркинсонова болест. Хомоцистеинът се приема и за независим рисков фактор за атеросклерозата. Тази връзка е направена преди повече от 40 год. Учените са доказали, че увеличения хомоцистеин е показател за възпаление на съдовете, което води до различни сърдечно-съдови заболявания, периферна съдова болест, усложнения след прекаран инфаркт. Доказано е също, че намаляването на хомоцистеина с 5 мкрмол/л намалява смъртността от белодробен тромбоемболизъм, мозъчен инсулт и инфаркт на миокарда с около 25%. 

- Има ли начин да се нормализира кръвното налягане, захарта в кръвта и да се предотвратят тези последствия от висок хомоцистеин? Да! Лабораторията DEM4 в сътрудничество с учени от много държави създадоха Cardio Drive, който действа на причината.

Състав на Кардио Драйв

Кардио Драйв  се справя с проблемите, които има човек, а именно:

-          Лекува съдовете, лекува възпалитерните процеси на съдовете

-          Понижава холестерола

-          Понижава нивото на захарта в кръвта

-          Увеличава кислорода, храни с кислород сърдечния мускул

-          Действа успокоително на централната нервна система

-          Решава проблема с  хомоцистеин ?  съответно преминават спазмите и съответно се решава проблема.

Когато нивото на хомоцистеин в кръвта е над нормата, това означава, че има възпалителен процес в съдовете.  И в последните 20-30 години на нас ни говорят, че не трябва да ядем мазни неща, тлъсто, защото това повишава нивото на холестерола в кръвта. А на практика 90% от холестерола в организма ни се образува в черния дроб. И не е важно дали човек яде постно, или мазно, това няма никакво значение. Холестерола организма о използва като лепило. Той залепва отворите и скъсванията на съдовете, когато вървят тези възпалителни процеси. И когато човек изкуствено понижава холестерола с синтетичните лекарства, като статин например,  то черния дроб се натоварва още повече, за да изработи повече хорестерол, за да може да овладее положението, това е за безопастност и когато се понижава нивото на холестерола, последством лекарства, то това грози човек от преждевремененн инфаркт!

Не трябва да се понижава нивото на холестерола в кръвта – това са го констатирали учените не отдавна. И така, човек попада в омагьосания кръг, от който няма излизане.

Кардио Драйв, премахва възпалителните процеси в съдовете,  по този начин, организма престава да изработва излишен холестерол и той по естествен начин се понижава и влиза в нормата.

Защо се повишава кръвното налягане? Съдовете се свиват, кръвта не може свободно да преминава и налягането се увеличава. Тоест, и това е вследствие! Холестерола е вследствие, кръвното налягане е вследствие и Кардио Драйв решава всичките тези проблеми. Това е съвършено уникален продукт! Това е продукт, който може да спаси изключително много живота! Важното е човек да разбере механизма на действие на този продукт и най-важното, че той действа на причината, която създава проблема.

 

 

 #CardioDrive #кардиодрайв #сърце #холестерол #кръвноналягане #диабет #захарвкръвта #хомоцистеин #здраве #здравосърце  

 

e-mail:
имя:

Искам да ви разкажа моя резултат от използването на Кардио Драйв. Имам високо кръвно налягане и това е причината, аз да започна да използвам Кардио Драйв.

Каквото и да кажа, някой ще вярват, други не, трети ще са скептично настроени, но аз не мога да не ви споделя това, което мене ме вълнува и впечатлява. Няма да говоря с думи и да пиша дълго, сами вижте резултатите от теста ми тази сутрин. Сами го разгадайте, сами преценете. Вие вече знаете как да разчитате тази рофограма. Направих скриншот - преди и след , специално за тези, които се вълнуват от здравето. Които се вълнуват от това, да имат здраво сърце. 

ПРЕДИ ПРИЕМА:

Резултат-тест с VIP Rofes преди прием на Cardio Drive

 

И СЛЕД ПРИЕМ НА 2 капсули Кардио Драйв!

 

Резултат тест с VIP Rofes след прием на Кардио Драйв

 

Забележете: Само две капсули Кардио Драйв и това е резултат само след 30 мин.

Какво ще кажете? 

Сега изпробвам и тествам новият продукт за сърце Cardio Drive -goo.gl/I9aGXm

Нравится
Добавить в Facebook
Добавить в ВКонтакте
Добавить в Twitter
Добавить в Одноклассники
Поделиться в Мой КругДобавить в Mail.ru
Опубликовать в Blogger.com
Опубликовать в LiveJournal